Můj partner si prohlíží fotky bývalých partnerek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
9.12.11 16:14

Já se taky občas mrknu na bývalé, jak žijí vypadají atd, na tom určitě nic není,každý je zvědavý, ale jestli ty fotky svých ex hypnotizuje každý týden, tak už je to trochu divné :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.12.11 16:24

No a co má být? Občas se taky kouknu, jestli exové žijí, jestli třeba maj děti, jak s kariérou. Nechci jim volat nebo psát, ale zajímá mě to, tak se prostě kouknu, co je na tom divného??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 16:53
Gina108 píše:
No a co má být? Občas se taky kouknu, jestli exové žijí, jestli třeba maj děti, jak s kariérou. Nechci jim volat nebo psát, ale zajímá mě to, tak se prostě kouknu, co je na tom divného??? 8o

Každá z nás je prostě jiná, taky koukám a mě samotné by vadilo kdyby todle dělal partner

• Citovat
  • Upravit
6555
9.12.11 17:05

Já to dělám běžně..Prostě jsem nehorázně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.11 17:09

ja su taky zvedava a smiruju bejvalaky :mrgreen: :mrgreen: a s zadnym z nich bych nic mit nechtela uz ani nahodou…proste jen co je facebook tak tyto moznosti jsou tak proc jich nevyuzit a nebyt v obraze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.12.11 17:11

já mám takovej pocit,že když prohlíží fotky na FB. Tak tam musí mít taky svůj profil,protože kdyby neměl,tak se vůbec nedostane na samotný stránky FB.Protože kdysi jsem se chtěla taky na něco podívat a abych se tam vůbec dostala,tak jsem si musela založit svůj profil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.12.11 19:10

Nečetla jsem celou diskusi, možná, že někde vysvětluješ - a pak se omlouvám - ale mě spíše zajímá jak jsi to zjistila. :think:

Já vím totiž jednu velkou pravdu, že sledování, prohlížení toho, do čeho mi nic není, podezřívání a šmírování partnera - to je vždy, dříve či později cesta do horoucích pekel. 8o

Jinak hodně lidí dnes využívá internet či fejsbuk spíše k tomu negativnímu
a zlému, takže mě to zase až tak nepřekvapuje. V případě - fejsbuku - o to víc. U něho bych řekla, že šmírování mých nynějších, bývalých či budoucích je tak nějak normální. Fejsbuk k tomu dokonce vybízí, dává dohromady lidi, kteří by se možná mohli znát:))

Anonymní píše:
Holky, chtěla bych od Vás radu. Právě jsem zjistila, že mezitím co jsem v práci si můj přítel na internetu prohlíží fotky svých bývalých partnerek cca 1× do týdne. Je to normální? Příjde mi to docela divné. Máme normální vztah, ale tohle je rána pod pás. Neví o tom, že to vím …
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
9.12.11 19:13

já bych si taky prohlížela fotky bývaláků jen je najít :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
10.12.11 15:15
Já to taky dělám, z důvodu šílené zvědavosti. Rozhodně už bych nic s nikým neměla…
xangel87 píše:
Já to dělám běžně..Prostě jsem nehorázně zvědavá :lol:
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
10.12.11 16:05

Holt zvědavost je sviňa… Teďka je jen otázka kdo z vás dvou je horší… Zda on, že se zajímá o béjvalky, jak se jim daří, jak vypadají, s kým chodí… Nebo ty, která mu proléjzá PC a historii, kde, kdy byl, co hledal, na co koukal atd… Podle mě jeho chování je celkem „normální“, tvoje je podle mě mnohem mnohem horší… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4847
10.12.11 23:01

Ahoj zakladatelko, já si taky myslím,že je to ok, ale taky by mi to vadilo, proto bych chtěla poprosit zúčastněné o reakce k mému příspěvku. Jedná se o to, že můj manžel má doma fotografie - alba svých bývalých ( zda si je prohlíží nebo ne, to opravdu nevím), nejsou to samozřejmě jen alba jeho bývalých, ale celé jeho minulosti s kamarády, které oni byly součástí. Nejvíc mě trápí album jeho bývalé ( na kterou celkem žárlím) se kterou má dítě, tvrdí, že ty fotky má jen kvůli tomu,že jsou to vzpomínky na syna, ale když mu řeknu, aby je protřídil a nechal si jen fotky svého syna, tak jen odpoví hmmm… a víc nediskutuje. Mám v tom hledat něco víc? Třeba, že si nechává pootevřené vrátka, či se mu stýská? Nebo jsem jen paranoidní ( v co pevně doufám)? Vím, že mě má moc rád, ale proč teda ty fotky jeho bývalé? :cert: Předem děkuji všem za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.12.11 23:10

Je to jen minulost a vzpomínky, nevidím v tom nic špatného jen trochu nostalgie, kdo z nás to nedělá :,( Taky si jednou za čas prohlídnu fotky nebo album a rozhodně bych to už vrátit nechtěla, ale vyhodit vzpomínky svůj život? Proč? Každý z nás má právo přece na své soukromí ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.12.11 23:14

Každý má nějakou minulost,ne???Prohlížení fotek by mi nevadilo,v případě,že bych o těch partnerkách věděla,vadilo by mě to,kdybych na ně narazila náhodou:zašité fotky,jak pod polštářem tak v compu,o kterých nevím.Nedej bože na ploše :lol: :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
byron
10.12.11 23:19
Já nevím, ale chápu ho, že se nechce zbavit fotek matky svého dítěte… Taky bych si nenechala poručit, abych vyhodila fotky bývalého partnera… Je to vzpomínka n aněkoho, kdo byl důležitý
artepetka píše:
Ahoj zakladatelko, já si taky myslím,že je to ok, ale taky by mi to vadilo, proto bych chtěla poprosit zúčastněné o reakce k mému příspěvku. Jedná se o to, že můj manžel má doma fotografie - alba svých bývalých ( zda si je prohlíží nebo ne, to opravdu nevím), nejsou to samozřejmě jen alba jeho bývalých, ale celé jeho minulosti s kamarády, které oni byly součástí. Nejvíc mě trápí album jeho bývalé ( na kterou celkem žárlím) se kterou má dítě, tvrdí, že ty fotky má jen kvůli tomu,že jsou to vzpomínky na syna, ale když mu řeknu, aby je protřídil a nechal si jen fotky svého syna, tak jen odpoví hmmm… a víc nediskutuje. Mám v tom hledat něco víc? Třeba, že si nechává pootevřené vrátka, či se mu stýská? Nebo jsem jen paranoidní ( v co pevně doufám)? Vím, že mě má moc rád, ale proč teda ty fotky jeho bývalé? :cert: Předem děkuji všem za příspěvky
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
10.12.11 23:21
etatinek píše:
Holt zvědavost je sviňa… Teďka je jen otázka kdo z vás dvou je horší… Zda on, že se zajímá o béjvalky, jak se jim daří, jak vypadají, s kým chodí… Nebo ty, která mu proléjzá PC a historii, kde, kdy byl, co hledal, na co koukal atd… Podle mě jeho chování je celkem „normální“, tvoje je podle mě mnohem mnohem horší… :think: :nevim:
:think: Co je normální,že :) :mrgreen: ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky