Můj partner si prohlíží fotky bývalých partnerek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bibi1970
26.10.14 00:58

Na jiných diskuzích si holky stěžují, jak jim chlap zahýbá, jak si píše s bývalkou, jak kouká po jiných, jak mu v noci pípnul tel, jak se jí nevěnuje, jak chlapa prověřit smskou - no, koukám jako blázen! Skutečně. Ptám se - jsem snad divná, že mě toto nechává v klidu?? Kolik jich jde k psychologovi, kolik se jich hroutí, kolik jich začalo brát antidepresiva??!! To se teď nosí? Tak to ano. Ale všechny jistě prominou - nemusím tak žít, že ne? Raději si zajdu na pivo se známými, to je rozhodně lepší jak sedět v koutě, plakat a přemýšlet, proč si chlap prohlíží fotky bývalek, já to tak mám, tak mi to promiňte. Děvčata, víc sebevědomí do života :kytka:!

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
26.10.14 19:30
@bibi1970 píše:
Na jiných diskuzích si holky stěžují, jak jim chlap zahýbá, jak si píše s bývalkou, jak kouká po jiných, jak mu v noci pípnul tel, jak se jí nevěnuje, jak chlapa prověřit smskou - no, koukám jako blázen! Skutečně. Ptám se - jsem snad divná, že mě toto nechává v klidu?? Kolik jich jde k psychologovi, kolik se jich hroutí, kolik jich začalo brát antidepresiva??!! To se teď nosí? Tak to ano. Ale všechny jistě prominou - nemusím tak žít, že ne? Raději si zajdu na pivo se známými, to je rozhodně lepší jak sedět v koutě, plakat a přemýšlet, proč si chlap prohlíží fotky bývalek, já to tak mám, tak mi to promiňte. Děvčata, víc sebevědomí do života :kytka:!

Ne nejsi divná, důvod proč tě to nechává chladnou a v klidu, je prostý - nejsi zamilovaná, to se to člověku jinak machruje 8) :P To co tu popisuješ se svým přítelem, není ani láska, ani vztah, ani přátelství, není to nic, ale to už jistě dávno víš.

• Citovat
  • Upravit
9757
27.10.14 12:37
@Barca12345 píše:
No, ja taky koukam na FB na me byvale partnery.
Je otazka, jestli ma ty fotky v PC a nebo je to ttreba ten FB, kdy vkladajinove fotky a tak…
Nepocnes si nic, bud reknes, ze to vis a at ti to vysvetli, nebo jako proc kouka a nebo nereknes nic a budes se uzirat…
Koukani jeste nic neznamena!!!

já se taky ze zvědavosti kouknu, občas si s někým napíšeme, jak se máme, ale nic v tom není a nebude, přijde mi to normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.10.14 13:15

@bibi1970

To se teď nosí?

Nevím, co nosíš ty, ale vůbec nevíš, o čem mluvíš. Když nemáš žádný vztah a nikdo tě nemá rád a ani ty nikoho, tak po čem bys pátrala? Třeba to někdy v životě poznáš a třeba ne.
Spíš se divím, že vůbec toho přítele v uvozovkách máš. Vždyť jsi mu ukradená a sloužíš mu jen jako gumová pana a nebo on tobě?

• Citovat
  • Upravit
4624
27.10.14 13:40
@bibi1970 píše:
Promiň, ale nežere, vážně. Kdyby mě to žralo, každopádně budu dělat scény, ale na co? Podaří se snad chlapa změnit? Myslím že ne, obzvlášť, pokud už má věk. Když něco napíšu ze života, neznamená to nutně, že jsem z toho vedle, nebo bych měla být? V „nevztahu“ nejsem, už se jen občas vidíme, nebudu se prosit, aby fungoval, to je pod mojí úroveň.

A proč v úvodním příspěvku píšeš „…můj "přítel“…", přičemž zároveň vysvětluješ, proč je slovo přítel v uvozovkách - za přítele jej nepovažuješ, protože s tebou nechce žít. Nicméně se o něm vyjadřuješ v přítomném čase a navíc jej označuješ ´můj´. Je těžké se v tom vyznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.10.14 15:25

@bibi1970
Tohle bych podepsala…vážně… Ženský mějte kousek hrdosti, taky tady čtu diskuse a nestačím se divit. Řídím se již pár let heslem: Chceš-nechceš nech být a už se nehroutím ani náhodou. Ovšem vždy to tak nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.10.14 15:28

@Sonarka
I zamilovaný člověk by měl mít svou hrdost a sebevědomí ne snad??? Mám nyní vztah s přítelem, kterého strašně moc miluju a moc si rozumíme, ale vím, že kdyby mne opustil tak nebudu prosit a hroutit se. Bude mne to strašně bolet, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.10.14 18:24
@Rybička80 píše:
@Sonarka
I zamilovaný člověk by měl mít svou hrdost a sebevědomí ne snad??? Mám nyní vztah s přítelem, kterého strašně moc miluju a moc si rozumíme, ale vím, že kdyby mne opustil tak nebudu prosit a hroutit se. Bude mne to strašně bolet, ale…

A kdo tu píše, že by neměla mít hrdost? Já jen říkám, že pokud by byla zamilovaná, nepsala by tu, že jí to je fuk a jak je nad věcí. Hrdost samozřejmě člověk mít musí, ale neznamená to, že ho to i přes to nesemele a že vnitřně netrpí..ale nechápu, proč tu zakladatelka píše, jak je nad věcí a v klidu, když žádný vztah nemá a navíc jí ani na dotyčném nezáleží.

• Citovat
  • Upravit
bibi1970
28.10.14 15:41

Souhlas s Rybička80, asi víš o čem píšu /Ty jediná/. Vím o čem mluvím, to nemějte absolutně strach děvčata! Kdybych nevěděla, určitě sem nebudu psát. To pitvání co zde provozujete, no - dobře… Takže končím s příspěvky, pa, mějte se :kytka:. Jo, a děkuji za kritiku, to se „hodí“ :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
28.10.14 16:54
@Kobliha51 píše:
@bibi1970

To se teď nosí?

Nevím, co nosíš ty, ale vůbec nevíš, o čem mluvíš. Když nemáš žádný vztah a nikdo tě nemá rád a ani ty nikoho, tak po čem bys pátrala? Třeba to někdy v životě poznáš a třeba ne.
Spíš se divím, že vůbec toho přítele v uvozovkách máš. Vždyť jsi mu ukradená a sloužíš mu jen jako gumová pana a nebo on tobě?

Taky nějak nechápu o čem mluví a co tu vůbec řeší :think: 8) Ale jinak souhlas s tebou, vzala jsi mi to z úst :palec:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
28.10.14 17:01
@bibi1970 píše:
Souhlas s Rybička80, asi víš o čem píšu /Ty jediná/. Vím o čem mluvím, to nemějte absolutně strach děvčata! Kdybych nevěděla, určitě sem nebudu psát. To pitvání co zde provozujete, no - dobře… Takže končím s příspěvky, pa, mějte se :kytka:. Jo, a děkuji za kritiku, to se „hodí“ :mavam:.

A ještě jedna věc, o tvé hrdosti by se dalo sáhodlouze polemizovat, když si necháš takto kálet na hlavu. Je úplně fuk, jestli ti to je jedno, nebo není, spíš jde o to, že on se k tobě chová jak ke kusu hadru a ty se s ním vídáš klidně dál. Kdyby jsi nějakou hrdost měla, ukážeš mu dávno dveře a nehraješ si na to, jak jsi nad věcí. Podle mě si spíš splachovací.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky