Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:
Já nevím, ale chápu ho, že se nechce zbavit fotek matky svého dítěte… Taky bych si nenechala poručit, abych vyhodila fotky bývalého partnera… Je to vzpomínka n aněkoho, kdo byl důležitýartepetka píše:
Ahoj zakladatelko, já si taky myslím,že je to ok, ale taky by mi to vadilo, proto bych chtěla poprosit zúčastněné o reakce k mému příspěvku. Jedná se o to, že můj manžel má doma fotografie - alba svých bývalých ( zda si je prohlíží nebo ne, to opravdu nevím), nejsou to samozřejmě jen alba jeho bývalých, ale celé jeho minulosti s kamarády, které oni byly součástí. Nejvíc mě trápí album jeho bývalé ( na kterou celkem žárlím) se kterou má dítě, tvrdí, že ty fotky má jen kvůli tomu,že jsou to vzpomínky na syna, ale když mu řeknu, aby je protřídil a nechal si jen fotky svého syna, tak jen odpoví hmmm… a víc nediskutuje. Mám v tom hledat něco víc? Třeba, že si nechává pootevřené vrátka, či se mu stýská? Nebo jsem jen paranoidní ( v co pevně doufám)? Vím, že mě má moc rád, ale proč teda ty fotky jeho bývalé?Předem děkuji všem za příspěvky
Jednou jsem takovou fotku ( právě té bývalé, se kterou má dítě)našla ve stolku, ale řekl mi, že o ní ani nevěděl, že ji tam má a vyhodil ji. Tak mě to uklidnilo a musím přiznat,že i potěšilo. Asi hledám problém tam, kde není, ale je dobré vyslechnout si rady jiných nezaujatých žen a popřemýšlet o tom. Takže díky za názor ![]()
Právě proto,že to je vzpomínka na někoho kdo byl pro něj dúležitý.Proto mě to trápí, co když ještě je..
Já mám taky skované dopisy /ha,ha,dokud byli ještě romantické,a nebyl debil mobil
/,a nic tím nemyslím,v důchodu si budu mít co číst,důležíté to pro mě není,ale nevím jak to má chlapi,ti tak romanticky založení nejsou,ale co když??? ![]()
artepetka píše:
Ahoj zakladatelko, já si taky myslím,že je to ok, ale taky by mi to vadilo, proto bych chtěla poprosit zúčastněné o reakce k mému příspěvku. Jedná se o to, že můj manžel má doma fotografie - alba svých bývalých ( zda si je prohlíží nebo ne, to opravdu nevím), nejsou to samozřejmě jen alba jeho bývalých, ale celé jeho minulosti s kamarády, které oni byly součástí. Nejvíc mě trápí album jeho bývalé ( na kterou celkem žárlím) se kterou má dítě, tvrdí, že ty fotky má jen kvůli tomu,že jsou to vzpomínky na syna, ale když mu řeknu, aby je protřídil a nechal si jen fotky svého syna, tak jen odpoví hmmm… a víc nediskutuje. Mám v tom hledat něco víc? Třeba, že si nechává pootevřené vrátka, či se mu stýská? Nebo jsem jen paranoidní ( v co pevně doufám)? Vím, že mě má moc rád, ale proč teda ty fotky jeho bývalé?Předem děkuji všem za příspěvky
Jo jo, jsi paranoidní… Nic v tom přece není… Prostě to je jeho minulost, né přítomnost, ani budoucnost… Neděléj prosím tě z komára velblouda nebo tam bude mít za chvíli tvoje album a na tebe bude tak akorát vzpomínat…
![]()
artepetka píše:
Artepetko, nic za tím nehledej. Kdo znás nemá takové album, či složku v pc s minulostí ? Mě by přišlo naopak jako zhovadilost vyhodit album s fotkama
Kdyby si ho prohlížel každý den, tak by mi to vadilo, ale že je má, je myslím v pořádku. Je to jeho jedna životní etapa, kterou nesmaže vůbec nijak ani tím, že by vyhodil fotky. Naopak myslím, že je fajn pro jeho syna, když k němu někdy přijde, že se může podívat na album své rodinky. Určitě bych ho neměla vystavené někde tak, aby ho každá návštěva vzala do ruky a pak valila bulvy, že je na fotkách s jinou paní než s tebou ale mít ho doma, není podle mě proti žádným pravidlům ![]()
Mockrát všem děkuju za příspěvky. Donutili jste mě nad tím popřemýšlet a myslím, že máte pravdu. Já jsem přítomnost a budouctnost..a to je to hlavní!!!! ![]()
artepetka píše:
Mockrát všem děkuju za příspěvky. Donutili jste mě nad tím popřemýšlet a myslím, že máte pravdu. Já jsem přítomnost a budouctnost..a to je to hlavní!!!!
Ahoj děvčata, můj „přítel“ /nechce se mnou žít, nepovažuji jej za přítele/ je něco extrovního!! Že si prohlíží prasárničky a bývalky - to je u něj běžné, ovšem v PC má velkou barevnou fotku nájemnice, to je něco! Jsem myslela, že upadnu… Ne, nedělala jsem z toho závěry, asi chtěl vyvolat žárlivost, já fakt nevím, se tomu nějak směju, je to mladá buchtička, tak se mu asi líbí, celkem je mě to fuk. Já si tyto „zážitky“ s ním vždycky ale kompenzuji, jsem hrozná, klidně mě ukamenujte - když on má buchtiču, já mám kolem sebe mladé kocourky, ovšem živé. Náš „nevztah“ je divný, ale hodně se bavím. Sranda musí být, to se nedá nic dělat
. Věšet se z nefunkčních vztahů určitě nebudu, jinak pohoda…
@bibi1970 Řekla bych, že ti vůbec není fuk, ale že tě to pěkně žere!
@bibi1970:
Nevidim to jako srandu, Spis na naschvaly formou Ty mne, ja Tobe… Tohle se ve vztazich delat nema… Pokud se teda nejedna o pozitivni formu typu Ty mi das darek, ja To ho dam taky, Ty umyjes nadobi, ja umyju Tve auto…
@LadyLada píše:
@bibi1970 Řekla bych, že ti vůbec není fuk, ale že tě to pěkně žere!
Ten chlap už je mě fuk, já tyto záležitosti neprožívám /napsané to vypadá docela jinak/, stejně se mnou nechce žít, tak proč bych se trápila - to už kvůli chlapovi nikdy neudělám. Nejsem stěžovatel, snažím se zde přispívat svoje zkušenosti… ![]()
@micha.bello píše:
@bibi1970:Nevidim to jako srandu, Spis na naschvaly formou Ty mne, ja Tobe… Tohle se ve vztazich delat nema… Pokud se teda nejedna o pozitivni formu typu Ty mi das darek, ja To ho dam taky, Ty umyjes nadobi, ja umyju Tve auto…
Ano, jsem pro, aby se naschvály nedělali, ovšem pak plno děvčat zabředne a dopadnou jak Monyová, nechají si od chlapů všechno líbit, ale proč?? Já tomu nerozumím, copak nemají sebevědomí?? Já pouze přispívám svými zkušenostmi. A ruku na srdce - když chlap za to nestojí, nevidím jediný důvod, proč s ním zůstat. Já nepatřím bohudík mezi ženy, co si nechají kálet na hlavu, ale - když mě snese modré, já udělám to samé a ráda!! Ale jinak?
@bibi1970 píše:
Ten chlap už je mě fuk, já tyto záležitosti neprožívám /napsané to vypadá docela jinak/, stejně se mnou nechce žít, tak proč bych se trápila - to už kvůli chlapovi nikdy neudělám. Nejsem stěžovatel, snažím se zde přispívat svoje zkušenosti…
Ne nestěžuješ si, ale žere tě to. Kdyby tě to nežralo, nepíšeš (nemluvíš) o tom.
A když teda nepatříš mezi ženy, co si nenechají kálet na hlavu, proč s tím „ne přítelem“ v tom „ne vztahu“ pořád jsi? Protože pokud to tedy není ani přítel, a nejedná se ani o vztah, tak je to bezplatný gigolo.
Promiň, ale nežere, vážně. Kdyby mě to žralo, každopádně budu dělat scény, ale na co? Podaří se snad chlapa změnit? Myslím že ne, obzvlášť, pokud už má věk. Když něco napíšu ze života, neznamená to nutně, že jsem z toho vedle, nebo bych měla být? V „nevztahu“ nejsem, už se jen občas vidíme, nebudu se prosit, aby fungoval, to je pod mojí úroveň.