Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, poradíte mi jestli proběhla ovulace? ![]()
Není vyloučené, že ovulace přeci jen proběhla, ale testy ji rozhodně nezachytily.
No pokud jsi na tom s Ovu testy takto, tak pridej další metody zjišťování ovulace. Ja bych si vypočítala Pl dny a zkusila měřit BT. Taky sledovat hlen a ovu bolesti ![]()
Testy nikdy nebyly více pozitivní a už jsem dvakrát otěhotněla, bohužel jednou SP a druhé ZT. ![]()
@Kat2123 píše: Více
Zkusila bych testovat už po skončení MS a testovala tak dlouho, dokud obě čárky nebudou podobně tmavé. Je dobré si koupit ještě digitální ClearBlue a když se ti bude zdát, že papírek je pozitivní, zkontrolovala bych to ještě tím digitálem.
Já vždy testovala v půlce cyklu (mám ho 24 dní), takže třeba od 10. do 15. dne. Někdy vyšel pozitivní, někdy byl celou dobu negativní. Naposledy jsem cítila obrovskou bolest na pravém podbříšku už někdy 8. den cyklu. Proužkový test vyšel snad poprvé úplně tmavý, digitální také potvrdil ovulaci. Teď jsem někdy ve 4.TT a to už jsem si začínala myslet, že ovulaci vůbec nemám. Někdy holt může být mnohem dřív nebo mnohem později.