PCOS Utrogestan podobné příběhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
3.2.25 15:42

pcos utrogestan podobne pribehy

Zdravim damy,
zakladam tuto diskuzi, abych zjistila vice vasich pribehu a necitila se tolik sama v tom, cim si prochazim(e). Moje cela rodina a celkove okoli me strasi, ze budu cekat dlouho a skonci to IVF atd atd. tak jsem chtela slyset vase pribehy s nepravidelnou menstruaci a jestli vam utrogestan pomohl (pripadne neco jineho)

od rijna se snazime o miminko. Moje cykly jsou dost nepravidelne (33,33,64,53,62,33,33) pro predstavu :D
a s PCOS je to narocnejsi. Nemam dost sveho progresteronu a muj estrogen je na vrcholcich mont everest :D :,( v listopadu jsem mela biochemicke tehotenstvi, v prosinci jsem to normalne dostala a do ted (dnes je 3.2.) mi prislo, ze jsem tak 3× ovulovala (ovul test pozitivni) a stale nic. Moje gyneko mi predepsala utrogestan 1-0-1 a letrozol 1× denne.
Znama mi doporucila macu a kontryhel, beru magnesium, inositol, kyselinu listovou.
ziji ve francii a doktori tady s mym pcos a snazenim nechteji nic moc delat (francie a zdravotnictvi tu stoji za prd)

mate nejake vase pribehy na ceste za miminkem a pripadne rady? :srdce: dekuji moc a krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2819
3.2.25 19:35

Ahoj, toto je hrozne individualni. Cetla jsem pribehy, kdy pri PCOS pomohlo jen IVF a na druhou stranu spousta holek i tak normalne otehotnela, ikdyz to treba dele trvalo.
Jinak me pomohlo az IVF. Gyndar mi dal na stovnani cyklu Duphaston a bylo to uplne k nicemu, ztraceny pul rok. Po 2 letech jsme sli do IVF.

Pribuzne s PCOS pomohl drilling vajecniku, druhe pak meli po x letech prirozene. Ale to uz se dnes moc nedela, ikdyz kdyz clovek chce, vsechno jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.25 10:33

@Janee19 dekuju :) tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie