Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevíte o někom z vysočiny, kdo prodává venkovní dlažbu? Zámková, vymývaná, zatravňovací, cokoli… S tloušťkou 8mm. Je jedno jestli nová nebo použitá, nepoškozená. Alespoň 50m2.
Ozvěte se mě kdyžtak do SZ. Ve stavebninách by jsme se nedoplatili.
Ahoj, koukni buď na Akru(něco by se tam snad i našlo)nebo cokoliv na internetu. V eshopech to může být levnější.
@medvidek Inzeráty už právě sleduji od zimy a všechno je strašně daleko, nevyplatilo by se nám platit dopravu. Sleduji letáky stavebnin a zatím žádný akce na dlažbu nemají, když už je trochu solidní cena, tak je to jen slabá dlažba, kde se nedá jet s traktorem.
Už mě to hledání nebaví, taková blbá věc jako dlažba. ![]()
Já taky koukala a číhala, ale věř mi tohle je bez šance. Aby se to vyplatilo musel by stavět nákej soused, proto že jinak dáš zbytek za dopravu a zase každej si umí vypočítat kolim metru potřebuje
takže nic extra nikde nezbejvá.
@Kamča.dalmatinka Pár inzerátů jsem našla, když třeba někdo rušil firmu a rozebral před ní zámkovku. Jenže to je přes půl republiky a už se mě to s dopravou nevyplatí. Takže vypadá že nezbyde nic jinýho jak ji koupit za ty šílený peníze. Nemáme totiž poblíž ani žádný obchod typu baumax…Kde ty akce na dlažbu bývají. Takže s dopravou se nám to opět nevyplatí.
Slepotice (Chrudimsko) jsou daleko? Máme dlažbu odtud
http://www.katalogremesel.cz/…ce-pardubice
koukám že tam má i webovky s cenama i fotkama prací. My jsme si kupovali ty obdélníky, manžel si to pokládal sám, ale oni to v případě zájmu můžou i položit.
Doporučuju.
@goldenka OK.My pořídili na Aukru sice „na několikrát“,ale furt se nám to rentovalo".Tak to mě mrzí, že tobě to nevychází.