Venkovní dlažba

12681
25.4.13 12:40

rada-venkovní dlažba

Nevíte o někom z vysočiny, kdo prodává venkovní dlažbu? Zámková, vymývaná, zatravňovací, cokoli… S tloušťkou 8mm. Je jedno jestli nová nebo použitá, nepoškozená. Alespoň 50m2. :think: Ozvěte se mě kdyžtak do SZ. Ve stavebninách by jsme se nedoplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
medvidek
25.4.13 13:00

Ahoj, koukni buď na Akru(něco by se tam snad i našlo)nebo cokoliv na internetu. V eshopech to může být levnější.

• Citovat
  • Upravit
12681
25.4.13 13:08

@medvidek Inzeráty už právě sleduji od zimy a všechno je strašně daleko, nevyplatilo by se nám platit dopravu. Sleduji letáky stavebnin a zatím žádný akce na dlažbu nemají, když už je trochu solidní cena, tak je to jen slabá dlažba, kde se nedá jet s traktorem.
Už mě to hledání nebaví, taková blbá věc jako dlažba. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.4.13 13:23

Já taky koukala a číhala, ale věř mi tohle je bez šance. Aby se to vyplatilo musel by stavět nákej soused, proto že jinak dáš zbytek za dopravu a zase každej si umí vypočítat kolim metru potřebuje :lol: takže nic extra nikde nezbejvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
25.4.13 13:41

@Kamča.dalmatinka Pár inzerátů jsem našla, když třeba někdo rušil firmu a rozebral před ní zámkovku. Jenže to je přes půl republiky a už se mě to s dopravou nevyplatí. Takže vypadá že nezbyde nic jinýho jak ji koupit za ty šílený peníze. Nemáme totiž poblíž ani žádný obchod typu baumax…Kde ty akce na dlažbu bývají. Takže s dopravou se nám to opět nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
25.4.13 13:56

Slepotice (Chrudimsko) jsou daleko? Máme dlažbu odtud
 http://www.katalogremesel.cz/…ce-pardubice

koukám že tam má i webovky s cenama i fotkama prací. My jsme si kupovali ty obdélníky, manžel si to pokládal sám, ale oni to v případě zájmu můžou i položit.
Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
25.4.13 14:28

@goldenka OK.My pořídili na Aukru sice „na několikrát“,ale furt se nám to rentovalo".Tak to mě mrzí, že tobě to nevychází.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1