Radost manzelce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
24.9.10 11:44

Nejsi muj manzel? :think: :mrgreen: :mrgreen: Ale ne, ten je dneska mimo net. :mrgreen:

Me by nejvic udelal radost wellness hotel s procedurama. Byli jsme 2× tady a i kdyz je to od nas dalka, vazne se to vyplati. :palec:
Ze zahranici by mi udelalo radost cokoliv. Nejvic asi Londyn nebo Pariz, tam jsem jeste nebyla.

Příspěvek upraven 24.09.10 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
24.9.10 11:46

Ahoj, kdyby mi tohle překvapení připravil manžel, bylo by mi jedno kam mě vezme. Paříž, Řím, Český Krumlov nebo Český Ráj.. Nejdůležitější je ten nápad, ze kterého je jasně patrné, že víš, že si tvoje žena zaslouží oddych a romantiku. Pro mě by byl ten nápad důležitější než to místo samotné. A ještě musím dodat.. Tvoje žena se má.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.9.10 11:50

Paříž a pěkně ji projít pěšky - nádhera. Doufám, že se tam zase někdy podívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396

tak já mám tenhle žebříček… Řím, Barcelona, Paříž… Řím na prvním místě díky památkám a umění, jinak kdybych nezapočítala Vatikán, byla by na prvním místě jako krásné město Barcelona…
jinak bezva nápad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144

Souhlasím,já bych takyměla radost,že mě manžel někam vytáhne a bylo by mi jedno kam.pak už je hezky všude :potlesk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
24.9.10 11:58

Londýn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.9.10 12:11

Já myslím, že je to jedno obě města jsou nádherná a každé má to svoje nej. Myslím, že pro ni bude důležité, že změní prostředí.
Hlavně bych rozumně naplánovala památky aby se pak nevrátila unavenější než byla:-)).
Jinak tedy :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.9.10 12:40

Mně by to asi bylo jedno. Klidně hotýlek na samotě u lesa. Podstatný by bylo, že bych měla zázemí, byla hýčkána, a bylo tram co popřípadě dělat. Jako že bych musela o svých nebo na kole nebo jinak někam se dopravit, to by mi nevadilo, pokud by to netrvalo den cesty.

Paříž, Řím, hezký, ale profláknutý. Ocenila bych originální pobyt třeba v Helsinkách, Petrohradě, ale i Budapešti … ale musíš sám vědět, jestli by to nebylo ro tvou ženu příliš „fádní“ … :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
24.9.10 12:43

čauky, nestíhám číst předešlé příspěvky - snad tedy nebudu někoho opakovat.
Za ty prachy, co by stála Paříž či Řím, bych se radši rozšoupla v nějakým klidně tuzemským wellness hotelu … co já bych dala za víkend s vířivkou, saunou, masáží zad a celýho těla, za kosmetiku, manikúru a pedikúru, za masáž lebky pod vlasama, za pořádný vydrbání těla … a za spááááánek. Celá Paříž by mi mohla bejt ukradená - ale takhle si dát dokupy tělesnou schránku zhuntovanou non-stop péčí o rodinu … to by byl můj sen. Jo a ještě nesmim zapomenout na jeden fakt - že by mi konečně vařil někdo jiný než já … takže radši se pořádně rozšoupnout v Čechách a bejt případně nablízku, kdyby cokoliv s dětma.

Zkus pohledat na netu nějaký wellnessy - už jich je určo víc.
Prostě spánek, žrádlo a tělesný požitky masáží a teplíčkem by mi byl víc než ájfelofka s koloseem dohromady. Takhle to doma s dětma ženskou zdeformuje - a jáká jsem byla cestovatelka, achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.9.10 13:17
Rampepurna píše: čauky, nestíhám číst předešlé příspěvky - snad tedy nebudu někoho opakovat.
Za ty prachy, co by stála Paříž či Řím, bych se radši rozšoupla v nějakým klidně tuzemským wellness hotelu … co já bych dala za víkend s vířivkou, saunou, masáží zad a celýho těla, za kosmetiku, manikúru a pedikúru, za masáž lebky pod vlasama, za pořádný vydrbání těla … a za spááááánek. Celá Paříž by mi mohla bejt ukradená - ale takhle si dát dokupy tělesnou schránku zhuntovanou non-stop péčí o rodinu … to by byl můj sen. Jo a ještě nesmim zapomenout na jeden fakt - že by mi konečně vařil někdo jiný než já … takže radši se pořádně rozšoupnout v Čechách a bejt případně nablízku, kdyby cokoliv s dětma.Zkus pohledat na netu nějaký wellnessy - už jich je určo víc.
Prostě spánek, žrádlo a tělesný požitky masáží a teplíčkem by mi byl víc než ájfelofka s koloseem dohromady. Takhle to doma s dětma ženskou zdeformuje - a jáká jsem byla cestovatelka, achjo.

Já tam pojedu s tebou ..... :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.9.10 13:19

Tak záleží na tvé ženě, jestli by si přála odpočinek nebo poznávání :wink: Já bych se ve wellnesu za hodinu nudila k smrti, nic ve zlém holky :lol:

Pokud je Paříž a Řím příliš ohraná, mimochodem Paříž je krásná, ale Řím mě nijak extra nenadchnul, snad mě tu nikdo neukamenuje :mrgreen: . Ale co můžu za sebe doporučit, je Barcelona, ta je úžasná. Strávili jsme tam čtyři dny a ještě klidně týden bychom mohli a pořád bychom měli co dělat a poznávat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1371
24.9.10 13:23

Madi neboj … ve zlém to určitě neberu.
Ale víš … jak já bych se RÁDA jeden den v kuse nudila :lol:
Je pravda, že jsem nikdy takový hejčkání nezažila, tak to mám asi zidealizovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.9.10 14:02

No kdyz to shrnu, tak na prodlouzeny vikend bych jela v Cechach do wellnesu se vyspat (jak pise Rampe), na tyden klidne nekam dal. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný