Rady ohledně UM

mackA159
22.2.20 15:29

Rady ohledně um..

Ahooj, ze skoro 10ti týdenní dcerou přecházíme na UM postupně (2× UM, 1× kojení atd..) a chci se zeptat, mají se dodržovat nějaké intervaly? Nebo prostě dát až když má hlad? :) Malá dost trpí na břisko, takže hadam že ji častější krmení dělá asi problém… Taky mi jednou z flašky vezme 40, a jednou 110.. :think: mám ji dávat i nějaký čaj? Díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4381
22.2.20 16:24

:mavam: Ja caj davam stridam hermanek fenykl ob den. Max 250ml denne uvadi na krabicce. Protoze po UM mel horsi kakani a celkove pry UM odvodnuje. Jinak jsem krmila kdy si rekl, ale on na brisko netrpel, musel se mi vyjist, ale pokud trpite na brisko uz ted tak bych vam to nedoporucila. Ted uz je v pohode. Vekove bude jako vase dite.
Edit: davam mu sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
22.2.20 16:37

Ideálně by měly být intervaly mezi krmeními (mám na mysli UM) 3 hodiny, nejméně dvě… V noci samozřejmě nebudit… Pokud by se dávalo dříve, tak by mohlo to nové mléko společně s nestráveným nadělat v bříšku paseku.. Čaj bych začala dávat až s příkrmy, popř. pokud by byly vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
22.2.20 17:00

Díky moc, na krabičce od um píši na její věk dávku 90ml… Jak poznám že by chtěla víc? Vím blbý dotaz, ale z prsu prostě teklo jak chtěla… :lol: od včerejška objevila ruce, takže si je před jídlem i po, strká pořád do pusinky.. Takže by to nějak dala vědět? :think:

• Citovat
  • Upravit
1429
22.2.20 18:48

Mimčo plně na mléku by mělo vypít celkem 150-180 ml na kg své váhy za den. Na jednotlivou dávku si to vydělíš počtem krmení…
Jinak hlad poznáš, že pokud mu sáhneš k pusince, tak se za tebou jako otočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.2.20 21:13

@Pocahonta to není známka hladu, ale reflex🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.2.20 21:14
@Pocahonta píše:
Ideálně by měly být intervaly mezi krmeními (mám na mysli UM) 3 hodiny, nejméně dvě… V noci samozřejmě nebudit… Pokud by se dávalo dříve, tak by mohlo to nové mléko společně s nestráveným nadělat v bříšku paseku.. Čaj bych začala dávat až s příkrmy, popř. pokud by byly vedra.

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
22.2.20 23:12

@ejmyna Já to četla v knize Nejšťastnější miminko v okolí od Karpa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová