Rakovina?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.18 19:06

@BaMaK Krev na štítnou žlázu mi brala. Podle pohmat mela uzlina 1,5 cm, ale zdá se mi, že se trochu nafoukla a roztahla zas o pár mm. A mezi klíční kosti a krkem mam bud ztuhly zdurely sval nebo velkou uzlinu, to jsem si našla dnes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.18 19:08
@DDDeni píše:
Me napadla mononukleoza - unava, uzliny… :nevim:

Mononukleózu jsem mela už před pár lety

• Citovat
  • Upravit
178
17.1.18 19:09

Šla bych na orl a urcite pro klid odběr krve kdyz jsou i další peiznaky. Ale orl mají s podobnymi zkusenosti.. Ty vyrážky a tak je lepsi to zkontrolovat.. Krk muze byt jen uzlinka, třeba nějaká infekce nebo toxoplazmóza ale at mate jistotu.. Normálně na ambulanci orl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.18 19:12

Z ORL me s tim právě poslali za obvodní, který me poslala na infekční. Je to blázinec.

• Citovat
  • Upravit
3355
17.1.18 19:21
@Anonymní píše:
@BaMaK Krev na štítnou žlázu mi brala. Podle pohmat mela uzlina 1,5 cm, ale zdá se mi, že se trochu nafoukla a roztahla zas o pár mm. A mezi klíční kosti a krkem mam bud ztuhly zdurely sval nebo velkou uzlinu, to jsem si našla dnes.

OK jak jsem rikala, mas novy priznak, " zdurely sval" dost boli, pokud ne, vydupej si UZ krku, a krevni obraz s diferencialnim rozpoctem!!! Opis si to, sedimentaci delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.1.18 19:42
@Anonymní píše:
Hoj, znovu otevírám diskuzi na tohle téma. Už několik měsíců mam na levém straně krku zvetsenou nebolestivou uzlinu, v prosinci se přidaly horecky, svedeni pokožky, noční pocení a nechutenství. Paní obvodní mi udělala CRP, bylo v pořádku. Poslala me na infekční, kde me vezmou až za několik týdnů a Já mám strach, že se něco zanedba. Navíc me ta únava hodně překáží, mam problémy ráno vstát, cokoli řešit, jsem jen podrážděná :zed:

Kdysi jsem mela neco podobneho. Byla jsem tenkrat Jako Au-pair v Nemecku. Udelala se mi boule vpredu na krku. Teploty jsem nemela, ale byla jsem Silene unavena. Termin u doktora jsem dostala asi az za dva tydny a do te doby se mi boule zmensila. Doktorka mi Jen prohmatala krk a rekla ze je to mizni uzlina a ze jich tam mam Vic, ale ze to nic neni ze to mam z koureni. I kdyz jsem nikdy nekourila. Zadny vysetreni nic neudelala. V Cr jsem Pak byla u sve doktorky ta udelala odbery a zjistila te jsem v minul. prodelala mononukleozu ale zda to bylo ono nevim. Jeste moje domaci usuzovala ze to mohlo byt od stit. zlazy. Sama nevim co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.18 19:48

Nocni poceni, svedeni lytek, unava… tyto priznaky mel manzel - ma rakovinu miznich uzlin. Mu na to prisli na rtg ramene, ktere ho bolelo - videli utvary na plicich, kam se mu to usadilo.
Verim, ze ve tvem pripade to bude neco jineho. Drzim palce, prip. napis SZ

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.18 19:50

Zajdi si sama klidne coby samoplatce na utz krku (pokud jsi z prahy, je tady hodne sonografickych center, nekde berou i behem 1 dne, kdyz je to urgent) a stejne tak i coby samoplatce na odber krve s diferencialem (vysledky jsou emailem odpoledne ten samy den, cena cca 110kc, idealne nejake velke laborly treba jako aeskulab nebo prevedig).pak budes výrazně moudřejší!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.18 19:55

Docela se začínám bát po Vašich zkušenostech :(

• Citovat
  • Upravit
3355
17.1.18 20:01
@Anonymní píše:
Docela se začínám bát po Vašich zkušenostech :(

Nevim, co jsi cekala, na strach je casu dost. Udelej, co ti radime. UZ uzlin a krevni obraz s diferencialem, to je zaklad, pokud budou negativni, v klidu muzes pockat na to infekcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.1.18 20:01
@Anonymní píše:
Zajdi si sama klidne coby samoplatce na utz krku (pokud jsi z prahy, je tady hodne sonografickych center, nekde berou i behem 1 dne, kdyz je to urgent) a stejne tak i coby samoplatce na odber krve s diferencialem (vysledky jsou emailem odpoledne ten samy den, cena cca 110kc, idealne nejake velke laborly treba jako aeskulab nebo prevedig).pak budes výrazně moudřejší!

Myslíš? Podlš mě bude mít v ruce haldu papírů a bude výrazně zmatenější. Pravděpodobně začne ještě víc marodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
17.1.18 20:17

@Pudloslava no obvoďačka ji docela odbyla, na infekční za 2 měsíce - to je směšné, a pokud by to byl nádor, tak snad je potřeba to zjistit co nejdřív, i mononukleoza se snad musí léčit zavčasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
17.1.18 20:19

Mám taky zvětšenou uzlinu, a doktor mi bral krev plus jsem byla na sonu. Oboji v poradku. :roll: Po vasich komentarich mam celkem strach…

• Citovat
  • Upravit
126
17.1.18 20:42

Me tenkrat nasli tech uzlin Vic mam je do dnes a to uz Vic Jak 10let. Udelali odbery, sono, orl, ale na nic neprisli. Bylo mi receno ze vets. uzliny muzou zustat po nejake prodelane infekci a ze ty uzliny se resi az od urcite velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
17.1.18 20:44

@markytanka2 Ano, to bylo receno i me

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat