Rakovina?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.18 20:47

Psala jsem, že mononukleózu jsen už mela. Člověk ji muže mit jen jednou za život.

• Citovat
  • Upravit
126
17.1.18 21:18

Tak ja sama nevim zda tu bouli a i ty ostat. uzliny u me zpusobila mononukleoza nebo neco jineho. Jen vim ze u me ta mononukleoza nekdy v minulosti probehla, ale kdy to nevim. A bylo to jediny co se u me zjistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.1.18 21:23

Me tenkrat ta prvni doktorka v Nemecku tvrdila ze to mam z koureni a kdyz jsem ji rekla ze nekourim tak mi rekla ze je to z pasivniho koureni. Moje Gastmama, ktera byla taky doktorka mela podezreni na zanet stit. zlazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.1.18 21:32
@stinga píše:
@Pudloslava no obvoďačka ji docela odbyla, na infekční za 2 měsíce - to je směšné, a pokud by to byl nádor, tak snad je potřeba to zjistit co nejdřív, i mononukleoza se snad musí léčit zavčasu

Má několik měsíců uzlinu velkou 1,5 cm, myslím, že nehoří. Kancerofobie je prekanceróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
18.1.18 08:30

@Pudloslava ma nekolik mesicu hmatnou uzlinu…ted nove rezistenci v nadklicku, nikdo nevi jak to vypada jinde treba v mediastinu. Krevni obraz asi nebyl delan, kdyby byl diferencial v poradku, pak s tebou souhlasim, nehori, ale takto, kdo via.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.1.18 12:17

@BaMaK muzu se jen zeptat co se pozna z toho deferencialu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 13:17

Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.

• Citovat
  • Upravit
3355
18.1.18 13:18

@Nina1612 zeptat se muzes, odpoved ti nepomuze. Diferencial zjisti jake je % zastoupeni jednotlivych typu krevnich bunek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
18.1.18 13:20
@Anonymní píše:
Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.

Drzim palce, at ti to dopadne co nejlepe. Dobre jsi udelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 13:22

Děkuji moc, jsou to nervy. Uprostřed zkouškového, pritel odjel pracovně na par týdnů do zahraničí :zed:

• Citovat
  • Upravit
43035
18.1.18 15:36
@BaMaK píše:
@Pudloslava ma nekolik mesicu hmatnou uzlinu…ted nove rezistenci v nadklicku, nikdo nevi jak to vypada jinde treba v mediastinu. Krevni obraz asi nebyl delan, kdyby byl diferencial v poradku, pak s tebou souhlasim, nehori, ale takto, kdo via.

rezistenci jsem prehlidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
18.1.18 17:07
@Anonymní píše:
Děkuji moc, jsou to nervy. Uprostřed zkouškového, pritel odjel pracovně na par týdnů do zahraničí :zed:

Tak mu zatim nic nerikej, pockej az budou vedet diagnozu. Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
22.1.18 10:06

Snad jsi dopadla dnes dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.19 11:45

Dobrý den, narazila jsem že se zde řešil karcinom ledviny tak jsem si řekla že se také zapojil a třeba někdo buď ekit zkušenosti a snad nějak i uklidní… táta je po nefrektomii ledviny byl na vytaženi stehů a dostal zprávu kde je známo jaký nádor měl atd.. Res :Svetlobunecny renalni karcinom práve ledviny, 8310/3,pT3a, Fuhrmanova III, 05/19 Rane st. p ldx Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 23:37

Rakovina ?

Ahoj, na zadní části lebky mám bouličku která je asi 1-2cm velká. Je tvrdá při stlačení trochu bolí, všimla jsem si, že mě někdy bolí hlava a jde to právě od té boule jako kdyby to způsobovala. Nevíte prosím co by to mohlo být? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex