Rakovnická porodnice

806
24.6.09 16:39

Rakovnická porodnice

Ahoj všem.Chci se zeptat,zda máte někdo osobní zkušenost s Rakovnickou porodnicí?První dítě jsem rodila v Praze U Apolináře a byla jsem se vším kolem porodu spokojená.Odstěhovala jsem se z Prahy na Rakovnicko a druhé dítě se chystám porodit právě v Rakovníku.Četla jsem na netu celkové i rozepsané hodnocení,ale dost mě to šokovalo!Ty preference nejsou slavné.Proto prosím,která z vás tam letos,nebo loni rodila,podělte se o zážitky.Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4854
24.6.09 17:05

Ahoj jituna1,nerodila jsem sice v Rakovníku,ale nechtěla by jsi radši rodit na Kladně?Není to daleko k nám a já si nemůžu na Kladenskou porodnici stěžovat.A můžu tě přijít i navštívit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.6.09 17:36

Ahoj Jaruna.Děkuji za milý příspěvek a nabídku.Ty jsi z Kladna?Kde to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
24.6.09 18:07

jituna1,je to v centru Kladna,když pojedeš od Rakovníka přes Rozdělov,přejedeš most a hned za mostem po pravé straně.Nemůžeš to přehlédnout :wink: .Pokud by jsi chtěla vědět víc,klidně napiš :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.7.09 14:55

Jituno, já v Rakovníku rodila už dvakrát a moc záleží na tom co od porodu očekáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
4.7.09 15:31

Ahoj Jane11.Neočekávám žádný luxus,jen normální přístup,nic okázalého.Jakou máš zkušenost?Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.09 13:44

ad Rakovnická nemocnice

Ahojky, v Rakovníku jsem „rodila“ už dvakrát, před pěti a dvěma lety, s péčí a přístupem jsem byla vždy spokojená. Oba porody skončily sice císařem, prvně neplánovaně a podruhé plánovaně ( konec pánevní + hrdlo nepřipravené i v termínu), ale v tom jsem nikdy problém neviděla. Za nás bylo i zázemí na pokojích perfektní, letos se bohužel začalo šetřit a kamarádka, co před týdnem porodila už má jen omezený počet plenek na den, hadrové plenky nejsou, dětskoukosmetiku už si taky každý musí zajistit sám a omezené jsou i noční košile pro maminky. V přístupu lékařů a sester se ale nezměnilo nic, je stále nadstantartní ( reference od kamarádky) Přeji hodně zdaru, Hanka

• Citovat
  • Upravit
169
13.10.09 14:31

snad nepisu pozde..ja v Raku rodila loni,pristup dr dobry,fakt zalezi co ocekavas a chces si diktovat.Byla jsem za 4 hodiny „hotova“takze me nestihli nicim rozhodit:),to ze mi minco ihned odebrali a odnesli ohrat(ani neprikladali)me osobne vubec nevadilo,na nejake neznosti jsme v tu chvili fakt nemela:(..Jinak na pokojich fakt pridel plen(ale vzdy stacily),kosmetika k dispozici taky byla,a sestry tak pul na pul,nektera zlaticko a nektera se holt zrovna nevyspala no.Nejsem citlivka a vim ze jsme jen lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty