Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ne, nemůže mít krváceí do mozku ba ani otřes mozku, pokud prostě jen svou přirzenou silou do něčeho vrazilo, pokud jí na to nikdo nehodil, tak nevyvine sílu takovou, aby to její lebka neustála.
na úzkost je psychoterapie a nebo alepsoň svépomoc
tohle je dost užitečná kniha.
Čelní kost je ta nejtvrdší a nejtlustší na lebce. Také si myslím, že to bude OK
@Ou píše:
Ne, nemůže mít krváceí do mozku ba ani otřes mozku, pokud prostě jen svou přirzenou silou do něčeho vrazilo, pokud jí na to nikdo nehodil, tak nevyvine sílu takovou, aby to její lebka neustála.na úzkost je psychoterapie a nebo alepsoň svépomoc
tohle je dost užitečná kniha.
https://obchod.portal.cz/…e-z-uzkosti/
Tak jsem se ještě ptala nedalo mi to a prý manžel odtahl asi ručku a jak to auto bylo mírně na nějakém hrbolků, tak trochu popojelo dozadu a tím ji to tam vrazilo. Ale to je asi podobné co? A děkuji za tip
Dobrý večer,
chci se poradit, dcera (15) přišla domů z kina v 19:00 s tím, že jak nastupovala do auta, vrazila čelem do rohu dveří. Prej docela rána a bolelo to, má trochu modřinu. Je to asi 1,5cm nad obočím přímo uprostřed čela. Je dost uzkostliva, tak přemýšlím, jestli je potřeba ji vzít na rtg, nebo to bude dobrý. Zase nechci, aby ji tam nechali na pozorování. Teď ji bolí na dotyk jen to místo, je to taková tečka jen, byla to ta špička dveří. Ale je ji prej trochu nevolno, ale neví, jestli to není z nervozity. Jinak je úplně v pohodě. Co myslíte?
*jinak zajima se o tělo, baví ji biola atd, takže mi hned říkala, jestli třeba nemůže mít krvácení do mozku, ale já bych nad tímto ani nepremyslela nikdy. Myslím si, že takhle na čele by to nemělo mít žádné následky, ale nevím, co na to říkáte