Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kino je taková klasika. Nemyslím si, že by to o něm vypovídalo, že je nudný. Pokud se neznáte, tak jede na jistotu. Přece tě nebude zvát na lezeckou stěnu, když neví, jestli bys ho neposlala s tím do háje…
Myslím, že procházka, kino a pak si někde sednou na drink atd. je fajn začátek a až toho druhé začneš poznávat, už mohou být schůzky více cílené…
Tak mu to nahod, ze kdyz te porazi v badmintonu tak mu zaplatis drink. chlap opravdu neumi cist myslenky jak si nektere zeny mysli.
Na pěší výlet, na běžky, lyže, bruslení, do sauny, do hospody,
Ja som aktivny typ, mam hodne napadu co se da delat, a jsem i netrpeliva.
Ale chcem ho nechat nech sa snazi, ak teda bude chtit.
Par krat som prebrala iniciativu za chlapa..pak to nebylo ok.
Máte druhou schůzku, neblázni.
Po kině si pokecejte, co děláte a neděláte, jakými aktivitami plníte čas, a hned uvidíš, jeslti bude mít smysl plánovat schůzku číslo tři. Že tě na první rande pozval na kafe a na druhé do kina, neznamená, že je to nudnej patron. Já i kdybych hrála ten badminton, tak nevím, jestli bych teda na druhý rande pozvala nového objeva na trénink ![]()
Dej mu trochu času.
A jinak si myslím, že všechny ty možnosti bowling atd. můžeš klidně navrhnout i ty… ne jen čekat co vymyslí on. Je to třeba pro něj taky těžký, někoho někam zvát s myšlenkou aby se hlavně zalíbil. Když to převezmete oba, bude to jednodušší ![]()
Jj chlapi maju radi vyzvy, tak neco skusim.
Nebo mi muzete neco poradit jak na neho, ja moc neumim s clovekem, ktery nechrli napady. Predem dekuji☺️️
Tak na vyhrnutou sukýnku v lese to teď není ![]()
Ale možností je i tak fůra, tím kinem počínaje přes vinotéku a pak podle chuti každého daného soudruha.
Asi mimo téma — ale já už ve svých letech a zkušenostech bych randit do kina nešla
já si chci už v klidu sníst popcorn, sednout si na pohodu, nestydět se u líbacích a sexuálních scén a v šeru kina sledovat jeho profil ![]()
@Betty MacDonald píše:
Tak na vyhrnutou sukýnku v lese to teď není
Ale možností je i tak fůra, tím kinem počínaje přes vinotéku a pak podle chuti každého daného soudruha.
Hodinový hotel resp. azyl pro milence, toaleta v té vinotéce nebo v kině - to už podle odvahy a finančních možností onoho soudruha a soudružky ![]()
@Lavenderka píše:
Ahoj,
jake mate napady na randeni v tomto obdobi?Dotycny navrhuje prochazku, nebo kino..nic vic. Potkali jsme je 1×, dnes jdeme do kina. Domu ho zvat nebudu, to tak po par tydnech mozna, zavisi jestli mi s nim bude dobre.
Jak to resite s nekym, kdo je proste linej (asi), a nema napady.
Jsou kina, bowling, badminton..moznosti je hodne.Ja mam rada, kdyz je chlap aktivny a snazi se… ja mam pocit, ze to kino je maximalni mozna aktivita co z neho vyleze.
Ty jo, po pár týdnech možná, kolikrát se za těch pár týdnů hodláte vidět?
@Lavenderka píše:
Ahoj,
jake mate napady na randeni v tomto obdobi?Dotycny navrhuje prochazku, nebo kino..nic vic. Potkali jsme je 1×, dnes jdeme do kina. Domu ho zvat nebudu, to tak po par tydnech mozna, zavisi jestli mi s nim bude dobre.
Jsou kina, bowling, badminton..moznosti je hodne.Ja mam rada, kdyz je chlap aktivny a snazi se… ja mam pocit, ze to kino je maximalni mozna aktivita co z neho vyleze.
Jsi mi připomněla seznamovací období s manželem..taky jsem se potkali v zimě, před Vánoci.
Jezdili jsme autem na projížďky a výlety po hradech, po různých parcích i v lese jsme byli.
Byla zima jako sviňa, ale bylo to dokonalý ![]()
Byli jsme jen my dva, nepotřebovali žádný kavárny, kina ani restauracky.
Prokecali jsme hodiny díky takovým výletům.
Ahoj,
jake mate napady na randeni v tomto obdobi?
Dotycny navrhuje prochazku, nebo kino..nic vic. Potkali jsme je 1×, dnes jdeme do kina. Domu ho zvat nebudu, to tak po par tydnech mozna, zavisi jestli mi s nim bude dobre.
Jsou kina, bowling, badminton..moznosti je hodne.
Ja mam rada, kdyz je chlap aktivny a snazi se… ja mam pocit, ze to kino je maximalni mozna aktivita co z neho vyleze.