Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Khalesi píše:
@Sasanka jarní asi zari noosranda ze mam uz dve deti a obe v zari,den od sebe. Snad se ted trefim do toho mezidne
Hold ta vánoční pohoda dělá divy ![]()
@Annabela11 píše:
@Khalesi Zase další která se chce pochlubit a pogratulovat…
A co jako?
jsou tu mnohem mnohem zbytečnější diskuze ![]()
Holky vy zbehlejsi mi urcite date dalsi pohled na vec… ja se nejak prepocitala a ted se nemuzu dopocitat. K veci- brala jsem HA kterou jsem dobrala 17.12, 22-25.12. probehla menstruace a ted jsem teda zjistila pozitivni test. Tak jestli dobre pocitam tak menses mel byt az pristi tyden a to teda nechapu kdy se to povedlo? Je to tri tydny od menses,to by prece jeste nebylo nic znat ani tt by nic nezachytil. Nebo se pletu? Mi to teda vychazi ze se povedlo pres antikoncepci,brala jsem poctive a nevynechala tak schvalne jestli se dopocitate jinak. Me to porad vrta hlavou. K dr jdu az za tyden,neni kam spechat ale tohle me teda mate.
@Khalesi píše:
Holky vy zbehlejsi mi urcite date dalsi pohled na vec… ja se nejak prepocitala a ted se nemuzu dopocitat. K veci- brala jsem HA kterou jsem dobrala 17.12, 22-25.12. probehla menstruace a ted jsem teda zjistila pozitivni test. Tak jestli dobre pocitam tak menses mel byt az pristi tyden a to teda nechapu kdy se to povedlo? Je to tri tydny od menses,to by prece jeste nebylo nic znat ani tt by nic nezachytil. Nebo se pletu? Mi to teda vychazi ze se povedlo pres antikoncepci,brala jsem poctive a nevynechala tak schvalne jestli se dopocitate jinak. Me to porad vrta hlavou. K dr jdu az za tyden,neni kam spechat ale tohle me teda mate.
Ukaz jak vypada ten test.Pokud uz je jasne pozitivni jakoze dalnice,tak se to povedlo driv.Pokud je slabsi,tak bych rekla,ze asi ok.Ovulaci sis nehlidala.ja treba u syna to mela lehce pozitivni cca 17den od sexu ![]()
ovulaci vůbec
já to nikdy neřešila a věřila sem že příroda bude vědět kdy k nám přijít…ale ted prostě mě ani nenapadlo řešit něco,když jsem brala prášky tak holt nic.. pak jse mje dobrala a jak byli vánoce tak jsem nestihla objednat nové což už asi nebudu ani muset ![]()
prostě se motám ve výpočtech a jen abych půjdu k dr tak vymýšlím kdy asi ![]()
@Khalesi Ahoj, pokud jsi měla poslední ms 22.12., jsi dnes 3+4tt, takže to vypadá, že jsi otehotnela normálně z ovulace v půlce cyklu.
Já při cyklu 28 dní, jsem takový test měla Asi 3 dny před očekávanou menstruaci, to jsem byla 3+2 a ovulaci jsem měla potvrzenou lékařem 14 den cyklu.
Takže patris mezi ty vyvolené, které otehotnely ihned v prvním cyklu po vysazení. ![]()
jestli se nepletu tak příští pátek…doufám že to bude ok,když už takhle z první linie ![]()
@Khalesi Ty jsi měla s antikoncepci nějaké delší cykly? Koukala jsem, že pokud by jsi měla klasicky cyklus 28 di, měla by jsi to dostat teď v sobotu ![]()
Příští pátek budeš už 35 dc
No vzdy platicko.dobrano v pondeli a ms prisla v patrk az sobotu-trvala tak 3 dny a dalsi stredu zase platicko.
Tak asi porad blbe pocitam. Ale zase jak jsem psala kdy jsem dobrala a kdy ms prisla to nepredelam. ![]()
@Khalesi Jo, to nemůžeš podle toho brát. Vycházela bych z klasického cyklu 28 dní. Stejně ti těhu budou počítat podle poslední ms. Pokud bude test hezky sílit, klidně se můžeš objednat za 1-2 týdny na gyndu, to už půjde i něco vidět na ultrazvuku. ![]()