Ranní ptáče dál doskáče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
21.1.14 20:56

Tak to vám nezávidím, mě syn vstává po osmé, kolikrát jsem ho šla budit i v 9 :oops: :oops: Ale zase přes den naspí max. 30 minut :? Snad se vám to věkem zlomí, nebo začnou koukat na pohádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.1.14 20:56

@1Luca budi me celou noc - jidlo, vypadne dudlik, ma potrebu vykladat,…ale ty se asi ptas na chvili, kdy je dite v posteli neudrzitelne, co? :D Posledni tyden jsem rada, kdyz ho udrzim do 6:45, max. 7. Taktez zavidim maminkam, kterym dite spi od osmi do osmi a maji problem jen ze jim dite nespi pres den. To bych brala! Nicmene vidim, ze oproti tobe se rano jeste docela mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.1.14 20:58

@1Luca jinak neboj, ono se to zlomi. Ja jako mrne vstavala v 5 a dneska jsem medved chrnil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.1.14 20:59

@marrlinka klidně bych brala, kdyby celý den nespala, já přes den taky nespím :mrgreen:, ale jsem přece na dovolené, ne? Tak se chci vyspat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.1.14 21:01

@marrlinka na druhou stranu, až začne chodit do školky, tak by nemusel být problém ji zase vzbudit a nebude otrávená, ale svěží odpočatá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.1.14 21:05

Našemu malýmu je za 2 týdny rok a spí do 7,30 až 8 a spát chodí ve 20.30… od půl roka spí celou noc, „pouze“ si tak 2krát za noc vzpomene na dudák :)

no vlastně první půl rok jsme spali tak do 9 hod a spát chodil okolo 19.30, akorát se tak 4krát za noc budil na mlíčko, pak to ze dne na den přestalo právě v půl roce… přes den spí poslední 3 měsíce - hodinu kolem poledne a hodinu kolem 16 hod :D

předtím spal přes den po 2 hodinách, no co Vám budu povídat, prostě paráda, nemůžu si stěžovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
21.1.14 21:09

My zas máme noční ptáče (11měs)…probudí se třeba kolem3.hod a další 2-3hodinky je vzhůru a chce si hrát a pak zas nemůže zabrat..kdyby aspon spinkala ráno o to déle, ale to neeeee… :mrgreen: jsou to taková období, která se střídají s těmi „lepšími“…akorát mám pocit že ta „lepší obdbobí“ jsou mnohem kratší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
21.1.14 21:10

Ja mam 17m dceru. Chodi spat v pul 7 a spi do 7-7:30h nekdy i dopol ale spis po o a spi cca 1,5-2h. Zabilo by me vstavat v 6 natoz v 5 :-( lituju vas :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454

My máme čerstvého dvouleťáka, který vstává skoro denně mezi čtvrtou a pátou! :zed: Jediné co mě zachránilo, jenarození druhého syna, se starším začal vstávat manžel. To, že ten menší spí od dvou týdnů prakticky celou noc a já bych tudíž zvládla ráno i staršího, zatím úspěšně tajím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833

@1Luca tohle je jediná výhoda ranních ptáčat nemusí se ráno budit. Mám to pěkně půl na půl a je opravdu mnohem lepší, když dítě ráno vstane samo a nemusí se skoro násilím tahat z rozespalé z vyhřáté postele
@tehuzu pokud je dítě ranní ptáče, tak se to opravdu s věkem nezmění :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.1.14 21:17

Tak to se mám asi parádně. Mě de prcek spat 19:30 a budíček 7:30 - 8:00 :mrgreen: a to ještě spí po obědě od 13:30 tak do těch 15:00 někdy i dýl.. Stáří rok a půl :* Lenoch po mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.1.14 21:22

@zolycka no tak naštěstí v noci spí, to takhle se teď budí sestře ( i když teda je po nemoci ) a mudr. mu dala nějakou snad kuličkovou akupunkturu ( vím to jen přes telefon ), tak pokud by jim to pomohlo, ráda pošlu radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.1.14 21:23

@LadyLama zááávidím, taky chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.1.14 21:42

Mojí kamarádce spí téměř dvouletá do 8 nejméně, spíš tak do půl 9 nebo do 9 :zed: Jak já jí závidím. A to jí spí přes den i 2 hodiny a někdy jí musí vzbudit :zed: Spát jí dává v půl 8. Náš 13 měsíční chodí spát v 7 a vstává většinou v 6, někdy v půl 7, když spí do 7, je to zázrak. A takhle vstává ať jde spát v 7 nebo v 10 :zed: Přes den spí tak hodinu až hodinu a půl, málokdy 2 hodiny. Já bych klidně spala do 10, ale o tom si můžu nechat zdát :lol: No ale oproti ostatním, kterým dítě vstává v 5 si teda můžu gratulovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.14 21:47

Tak tahle diskuse ve mně vyvolává vzpomínky… :lol:
Moje neteřinka (teďka čerstvě plnoletá) se postarala o rozveselení širokého příbuzenstva ve svých 20 měsících tím, že v půl šesté ráno vřeštěla v postýlce: „Mamí távááát - a míííko!“ No zrovna jsme tam byli všichni shromáždění "v jednom bodě - obě babičky, oba dědečkové, dvě tety, tři strýcové… Takže se to ještě dlouho dávalo k lepšímu.
No a u sousedů občas slyším přes zeď něco podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí