Ranní ptáče dál doskáče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
21.1.14 21:48

@1Luca a v kolik chodí malá spinkat? Synovi je 15 měsíců a nějakou dobu teď vstává kolem 8 ale taky jde spát třeba až v 21:00. Když byl miminko vstávál klidně i v 5 ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.1.14 22:02
@chozin píše:
Našemu malýmu je za 2 týdny rok a spí do 7,30 až 8 a spát chodí ve 20.30… od půl roka spí celou noc, „pouze“ si tak 2krát za noc vzpomene na dudák :)

no vlastně první půl rok jsme spali tak do 9 hod a spát chodil okolo 19.30, akorát se tak 4krát za noc budil na mlíčko, pak to ze dne na den přestalo právě v půl roce… přes den spí poslední 3 měsíce - hodinu kolem poledne a hodinu kolem 16 hod :D

předtím spal přes den po 2 hodinách, no co Vám budu povídat, prostě paráda, nemůžu si stěžovat :mavam:

Rikam si „na co si ta zenska stezuje!“…a kdyz jsen si precetla posedni odstavec, tak jsem pochopila, ze se nestezujes. Ty se vytahujes :lol: Taky bych chtela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.1.14 22:19

Tak můj malej - 10 měsíců vstává snad od třech měsíců mezi čtvrtou a pátou ráno, 5.15 nejpozději :cert: A nemá na to vliv ani v kolik ho dám večer spát, takže radši dřív, ať mám aspoň večer chvilku pro sebe :-) Kolem půl sedmé jde ještě na chvilku spinkat - půl hoďky až hoďku a tak nějak podobně po obědě a víc nespí. Ale už jsem si celkem zvykla. I když bych aspoň ocenila, kdyby mi spal celou noc v kuse, ale to se mi stalo jen dvakrát, asi omylem :lol: A když mu rostly zuby, tak jsme vstávali ve tři ráno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
22.1.14 10:52

@trybitka chodí kolem sedmé, taky chci mít večer aspoň dvě hodinky pro sebe, kdy uklidím, umyju se a taky třeba mrknu s manželem na telku. To s dcerkou nic z toho nepřipadá v úvahu. Zkoušela jsem ji dávat i kolem osmé, ale bez větších úspěchů. Teď jsem už zkoušela ji nechat vydržet nespat dopoledne, aby spala jen jednou denně, ale večer už byla k nevydržení a šla spát tudíž dřív. Takže na spaní jednou denně má asi ještě čas. Jo hold nepořizovali jsme si dítě, aby jsme nevěděli, že i tohle to může obnášet. Pořád lepší ranní vstávání, než třeba nemoci a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
22.1.14 13:31
@marrlinka píše:
Rikam si „na co si ta zenska stezuje!“…a kdyz jsen si precetla posedni odstavec, tak jsem pochopila, ze se nestezujes. Ty se vytahujes :lol: Taky bych chtela :zed:
:oops: :oops: :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect