RD a peníze od zaměstnavatele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. V prosinci mi na ucte pristaly penize od zamestnavatele. Dosud mi chodili pouze penize ze socialky. Mohou to byt treba nejake odmeny nebo prispevek na Vanoce? Jde o to, abych to nemusela vratit. Moc dekuji. Omlouvam se za anonymitu, ale radeji tak.
A co peníze za dovolenou? Nekončí Ti pracovní poměr či nepřestupovala si z MD na RP?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně můžou. Taky proplacená dovolená, ale o tom bys asi věděla. O tu by se mělo žádat před koncem MD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proplacenou dovolenou jsem uz dostala, kdyz jsem prestupovala z MD na RD, tedy RP, rodicovsky prispevek. Tak nevim. Nechci to utratit, kdybych to musela vracet, tak bych nemela z ceho.
- Citovat
- Upravit
Jsem na MD a peníze mi od zaměstnavatele chodí, zatím to byly několikrát různé roční bonusy či jiné bonusy. Nejsou to třeba peníze za dovolenou? Mě to poprvé překvapilo, proto jsem radši zaměstnavatele kontaktovala a přeptala se.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Proplacenou dovolenou jsem uz dostala, kdyz jsem prestupovala z MD na RD, tedy RP, rodicovsky prispevek. Tak nevim. Nechci to utratit, kdybych to musela vracet, tak bych nemela z ceho.
Záleží kolik to je, ale pokud je to vyšší částka, což asi jo, když bys to pak neměla z čeho vracet, tak bude nejjednodušší kontaktovat zaměstnavatele a zeptat se ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj není můj dotaz moc k tématu zakladatelky, ale můžu se zeptat, jsem na neschopence, a budu určitě až do MD - a zajímalo by mě, kdo jí potom vyplácí??sociálka nebo zaměstnavatel???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo to pres 16 tisic, coz neni malo. Susim to na ucte a bojim se na to sahnout
A kam tam mam jit? Asi za pani ucetni ze. Pracovala jsem pred MD v soukrome nemocnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider a to platí zaměstnavatel, nebo mu to pošle sociálka a on to přeposílá??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Materskou plati vzdy socialka, jde to z nemocenskeho pojisteni
- Citovat
- Upravit
@Eugiinka mateřská se žádá přes zaměstnavatele, ale vylácí jí OSSZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nemate nekdo podobnou zkusenost, co se tyce meho tematu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zeptat. V prosinci mi na ucte pristaly penize od zamestnavatele. Dosud mi chodili pouze penize ze socialky. Mohou to byt treba nejake odmeny nebo prispevek na Vanoce? Jde o to, abych to nemusela vratit. Moc dekuji. Omlouvam se za anonymitu, ale radeji tak.