RD a peníze od zaměstnavatele

Anonymní
10.1.13 08:40

RD a penize od zamestnavatele

Ahoj, chci se zeptat. V prosinci mi na ucte pristaly penize od zamestnavatele. Dosud mi chodili pouze penize ze socialky. Mohou to byt treba nejake odmeny nebo prispevek na Vanoce? Jde o to, abych to nemusela vratit. Moc dekuji. Omlouvam se za anonymitu, ale radeji tak.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.1.13 08:47
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. V prosinci mi na ucte pristaly penize od zamestnavatele. Dosud mi chodili pouze penize ze socialky. Mohou to byt treba nejake odmeny nebo prispevek na Vanoce? Jde o to, abych to nemusela vratit. Moc dekuji. Omlouvam se za anonymitu, ale radeji tak.

A co peníze za dovolenou? Nekončí Ti pracovní poměr či nepřestupovala si z MD na RP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.1.13 08:48

Jasně můžou. Taky proplacená dovolená, ale o tom bys asi věděla. O tu by se mělo žádat před koncem MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 09:03

Proplacenou dovolenou jsem uz dostala, kdyz jsem prestupovala z MD na RD, tedy RP, rodicovsky prispevek. Tak nevim. Nechci to utratit, kdybych to musela vracet, tak bych nemela z ceho.

• Citovat
  • Upravit
Naima
10.1.13 09:04

Jsem na MD a peníze mi od zaměstnavatele chodí, zatím to byly několikrát různé roční bonusy či jiné bonusy. Nejsou to třeba peníze za dovolenou? Mě to poprvé překvapilo, proto jsem radši zaměstnavatele kontaktovala a přeptala se.

• Citovat
  • Upravit
16365
10.1.13 09:11
@Anonymní píše:
Proplacenou dovolenou jsem uz dostala, kdyz jsem prestupovala z MD na RD, tedy RP, rodicovsky prispevek. Tak nevim. Nechci to utratit, kdybych to musela vracet, tak bych nemela z ceho.

Záleží kolik to je, ale pokud je to vyšší částka, což asi jo, když bys to pak neměla z čeho vracet, tak bude nejjednodušší kontaktovat zaměstnavatele a zeptat se ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
10.1.13 09:15

Ahoj není můj dotaz moc k tématu zakladatelky, ale můžu se zeptat, jsem na neschopence, a budu určitě až do MD - a zajímalo by mě, kdo jí potom vyplácí??sociálka nebo zaměstnavatel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.1.13 09:18

Bylo to pres 16 tisic, coz neni malo. Susim to na ucte a bojim se na to sahnout :? A kam tam mam jit? Asi za pani ucetni ze. Pracovala jsem pred MD v soukrome nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.1.13 09:19

MD mi platil zamestnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
10.1.13 09:22

@Ladyrider a to platí zaměstnavatel, nebo mu to pošle sociálka a on to přeposílá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.1.13 09:25

Eugiinko tak to uz nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
10.1.13 09:30

Materskou plati vzdy socialka, jde to z nemocenskeho pojisteni

• Citovat
  • Upravit
28
10.1.13 09:33

Aha, ja si to asi spletla s neschopenkou, moc se omlouvam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
10.1.13 09:34

@Eugiinka mateřská se žádá přes zaměstnavatele, ale vylácí jí OSSZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.1.13 10:19

Holky nemate nekdo podobnou zkusenost, co se tyce meho tematu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat