RD na 3 roky a přívýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
RD na 3 roky a přívydělek
Dobrý den,chci se zeptat jak je to v přípě brigády či zaměstnání.Jsem na 3-leté RD a chtěla bych si nák přividělat,ale mám strach že by mi vzali RD. Je možné si přivydělat? A co je potřeba k tomu aby mi nesáhli na RD? ![]()
Děkuji za příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tohle tema tu urcite bude, zkus hledat v diskuzich, ale privydelat si muzes a o RP neprijde, pokud nedas dite do skolky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při RD si můžeš neomezeně přivydělat, jak na dohody tak i na pracovní smlouvu. Jediná podmínka je, že máš postáráno o dítě osobou starší 18-ti let (ne jesle ani školka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jěště se chci zeptat,mám tchyni která by hlídala, a pokud ano to musím RD přepsat na ní nebo jí mužu nechat na sebe…a v případě jakéhokoliv poměru i v případě brigády,to musím někde nahlašovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lolise píše:
jěště se chci zeptat,mám tchyni která by hlídala, a pokud ano to musím RD přepsat na ní nebo jí mužu nechat na sebe…a v případě jakéhokoliv poměru i v případě brigády,to musím někde nahlašovat?
Ne, bude-li hlídat jiná dospělá osoba, nikde nic nehlásíš, RP čerpáš dále ty a můžeš si přivydělat neomezeně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit