RD na 3 roky a přívýdělek

23
2.11.11 11:46

RD na 3 roky a přívydělek

Dobrý den,chci se zeptat jak je to v přípě brigády či zaměstnání.Jsem na 3-leté RD a chtěla bych si nák přividělat,ale mám strach že by mi vzali RD. Je možné si přivydělat? A co je potřeba k tomu aby mi nesáhli na RD? :roll:
Děkuji za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
2.11.11 11:49

Tohle tema tu urcite bude, zkus hledat v diskuzich, ale privydelat si muzes a o RP neprijde, pokud nedas dite do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
2.11.11 12:24

Při RD si můžeš neomezeně přivydělat, jak na dohody tak i na pracovní smlouvu. Jediná podmínka je, že máš postáráno o dítě osobou starší 18-ti let (ne jesle ani školka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.11.11 13:55

jěště se chci zeptat,mám tchyni která by hlídala, a pokud ano to musím RD přepsat na ní nebo jí mužu nechat na sebe…a v případě jakéhokoliv poměru i v případě brigády,to musím někde nahlašovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
2.11.11 13:57
lolise píše:
jěště se chci zeptat,mám tchyni která by hlídala, a pokud ano to musím RD přepsat na ní nebo jí mužu nechat na sebe…a v případě jakéhokoliv poměru i v případě brigády,to musím někde nahlašovat?

Ne, bude-li hlídat jiná dospělá osoba, nikde nic nehlásíš, RP čerpáš dále ty a můžeš si přivydělat neomezeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat