RE: Kypr - máme se bát ????????

308
14.8.05 20:01

RE: Kypr - máme se bát ????????

Ahoj maminky,

před 14 dny jsem zde v diskuzi bojovala se strachem zda odletět na dovolenou na Kypr nebo ne. Nakonec jsme opravdu odletěli, dovolená byla výborná, náš prcek si ji opravdu moc užil. Ještě jednou děkuji za vaši podporu při rozhodování.

Vrátili jsme se dnes 14.8. a na letišti se dozvěděli tu hroznou zprávu o zřícení letadla . Letělo z Larnaky 50 minut před námi. Je to šílené a já se pořád z toho vzpamatovávám. Panebože měli jsme narozdíl od těch cestujících štěstí. Na palubě prý byli i děti…

Evula a Matýsek 19 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2518
14.8.05 20:09

Evulko, hlavně, že jste se v pořádku vrátili!!! Snaž se myslet na něco příjemnějšího, třeba super zážitky!!!
Je to strašné neštěstí, ke všemu když se jedná o děti, které mají celý život před sebou:-(. Pokaždé je mi z takových zpráv smutno… co se to s tím naším světem děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.8.05 21:56

Ahojky,

Evulko, hlavně, že jste v poho, já jsem z toho dneska rozpadlá, ještě děti, no bylo tam snad 120 lidí, hrůza.

Vždy si v tuto chvíli upravím žebříček hodnot.

My letíme v říjnu na Kanáry, jako svobodná jsem si toto nepřipouštela k tělu, ale teď mám strach.

Ahojky

Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.8.05 00:18

Ahoj

Evulko hlavní je že jste už doma a v pořádku.
Při poslechu takových zpráv mě vždy mrazí po celém těle.Při dnešních večerních zprávách jsem i brečela. Je hrozné že nikdo z cestujících neměl vlastně žádnou šanci se zachránit. V červenci při cestě z Itálie jsme slyšeli o útocích v Egyptě. Byla jsem hrozně ráda že už jedem dom.
Budu se modlit aby jsem žádné takové hrozné zprávy hodně dlouho neslyšela.
MartinaK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
15.8.05 11:09

Evulo,

nielen vy, ale kazdy iny cestujuci mal stastie, je jedno, ci to bolo vase lietadlo, alebo este nejake hodinu pred vami alebo uplne ine lety z ineho mesta. to, ze padlo lietadlo, ktore letelo chvilu po vas a z toho isteho miesta ako vy je strasne blba nahoda a velke nestastie, ale vy ste v nom neboli ani nemali byt, mali ste iny let a inych pilotov a ine okolnosti, vase lety nesuviseli o nic viac ako akekolvek ine lety v tento den. a tak sa vas to nastastie netyka o nic viac, ako nas vsetkych ostatnych.. takto to ber. moj manzel lieta niekedy 20× do mesiaca, bol prave v Londyne ked tam vybuchli nedavno tie bomby, sedel v tej novej letistnej hale letiska Charles de Gaulle v Parizi den pred tym, ako sa zrutila, zazil ako sa im dymi v lietadle do interieru a inokedy ich zase 2× vratili na letisko a kontrolovali lietadlo a mlzili preco … co mozes robit? proste len verit ze vam sa to nestane a normalne zit. samozrejme, aj ja sa bojim a som stastna, ked napise sms ze je ok tu, ale keby som nad tym uvazovala ako ty, som sediva a na praskoch. chapem, ze to na teba asi poriadne zaposobilo, ale proste bud rada, ze ste si uzili super dovolenku a ste stastne doma. vyper plavky a pokukaj fotky :wink:

krasne cesty a stastne navraty domov vsetkym.

Baboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
17.8.05 09:37

Ahoj Evule,
docela vazne premyslime odletet na Kypr pristi utery na dovolenou, muzu se zeptat, jak se vam tam libilo a taky jak je v hotelich cisto (rozhodujeme se mezi 3* a 4* hotelem)jak je tam draho, jake sluzby, uroven…nezlob se, ze te takhle vyzpovidam :D ale mame opravdu dilema a nemuzeme se rozhodnout :!

Diky :P

Simona&Kristynka(13 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí