Po injekci diphereline - malá bulka na zadečku

197
14.8.05 17:26

Po injekci diphereline - malá bulka na zadečku

Prosím, nemáte někdo zkušenosti s injekcemi diphereline? Chodím na tyto injekce jednou za čtyři týdny, protože se léčím s endometriozou a chci otěhotnět. Po první injekci mi vznikla taková malá bulka na zadečku a už jí tam mám měsíc. Je to přesně v místě vpichu. Už mám za sebou i druhou injekci, ale ta byla naprosto pohodová. Po druhé injekci se mi bulka neudělala, ale po první ano. Když mi tu první injekci sestřička aplikovala, tak to i bolelo a při druhé jsem nic necítila. Mám před sebou ještě poslední injekci a pak budu stimulovat Puregonem a jdu na IVF. Ale znepokojuje mě ta bulka, kterou mám po té první injekci dipherelinu. Místy mi připadá, že se ztrácí, ale místy mi zase připadá, že se neztrácí a je pořád stejná. Moc prosím o radu, mám docela strach, aby to nebylo něco vážného. A také mám zachvilku stimulovat, tak bych byla moc ráda, kdyby to zmizelo. Moc prosím, ozvěte se, ať nemám takový strach. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
319
16.8.05 22:53

Narcisku,asi jsi měla víc zatnutý sval a ten obsah tý injekce se tam jakoby zapouzdřil a pomaleji se vstřebává.Určitě to zmizí.Náš malej měl boule v zadečku přes měsíc-po očkování.
Pa L.
Nevím jestli je Ti ta odpověď teď něco platná,ale snaha byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí