Realitky a vaše zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.12.16 16:44

@ma12in34ka Naco realitku? Stačí ti majitel bytu a notář. Proč strkat peníze třetí osobě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.16 19:02
@hudečice píše:
@ma12in34ka Naco realitku? Stačí ti majitel bytu a notář. Proč strkat peníze třetí osobě? 8o

jak jsem psala, nemám vůbec čas se tím prodejem zabývat a taky bych ráda, aby se to prodalo za dobrou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
12.12.16 00:37

@ma12in34ka u realitky, ktera takhle podstreluje cenu svoji služby bych si nenechala pronajmout ani kozi chlívek. Poptej se po známých, jestli někdo nezná dobrého makléře. Ne realitku. Je to o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 10:40

SM Nemovitosti, Severomoravské nemovitosti

SM Nemovitosti, Severomoravské nemovitosti s Černou v čele. Máte s nimi někdo další zkušenosti? Děkuji za reakce.
Nikdy s nimi nic neuzavírejte. Jsou to jen lži, extrémně milé a ochotné chování navenek. Pak podepíšete rezervační smlouvu a zjistíte, že prodávají pozemky s vysokotlakým plynem, což zatajili a ještě k tomu jej prodávají za 930Kč za m2. Tohle si dovolit renomovaná realitní kancelář, tak ten realiťák končí. A rezervační částka? Samozřejmě ji doteď nevrátila, řešíme soudně. Raději si vyberte někoho jiného na doporučení a ověřenou realitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.18 12:38

..

Dávejte si velký pozor na Roberta Červenku z MM reality na pobočce v Hořovicích, tváří se jakoby mile ale je to arogantní člověk a zloděj který utekl se zálohou a nereaguje na telefony!!!

• Citovat
  • Upravit
rokris
2.3.19 19:07
@Kadlecovka píše:
Dokážete mi někdo poradit slušnou realitku z Brna? ale opravdu spolehlivou?

Doporučuji Realspektrum. Je to jistě o lidech, ale zkušenosti opakované a dobré. A makléř fakt nejsem. :) Hodně štěstí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
182
2.3.19 19:45
@Kadlecovka píše:
Dokážete mi někdo poradit slušnou realitku z Brna? ale opravdu spolehlivou?

Mohla bych doporučit konkrétního makléře, se kterým jsem prodávala byt u Brna a byla jsem hodně spokojená. Ušetřil mi spoustu času a starostí, ježdění sem a tam s každým zájemcem (pracuju jinde, než kde jsem), byla s ním dobrá domluva, splnil, vše co slíbil, prodal rychle a za dobrou cenu. Pokud máte zájem, napíšu kontakt do SZ, on by vám řekl víc a viděla byste, jestli jste si sedli a máte k němu důvěru. Sama nejsem makléř ani z doporučení nic nemám, ale ráda doporučím službu, se kterou jsem byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.3.19 12:56
@Kadlecovka píše:
A za jak dlouho se tak dá byt prodat? nebo respektive, jak dlouho budu čekat, než se dostanu k penězům?

Tak to je individuální. Při rychlém prodeji cca. do dvou měsíců a dřív.

• Citovat
  • Upravit
24.5.19 16:14

@Piiitrisek mohu poprosit info na email veronika. kovalska@email.cz děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.23 13:23

Jan Kovač - SBD haviřov - špatné zkušenosti , BACHA !!

Vse domluveno, i termin podpisu rezervacni smlouvy, ale nakonec zrejme nekdo preplatil… Bacha na ne.

http://sbd-havirov.bloger.cz/…e-zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.8.23 17:54

Kupuju a prodávám nějaké nemovitosti každou chvíli. Dřív jsem si vše dělal sám bez realitky, ale už na to není moc čas. Zkusil jsem tedy dát něco realitkám, ale tedy je to bída s nouzí. Čekal jsem nějaké know-how a snahu, bohužel spíš je tam jenom snaha si zajistit šanci na provizi. Inzerát odfláknutý, bez jakéhokoliv obchodního talentu, bez podstatných informací a s fotkami, které nemoviotstem příliš nelichotí.. Horko těžko jsem je donutil k nějakým změnám v těch inzerátech. Realitka tápala i v nacenění nemovitosti, nyní mě tlačí k až nesmyslnému snižování ceny pod úroveň srovnatelných nemovitostí. Že by udělali třeba lepší fotky nebo lepší vizualizace už se jich ani neodvážím ptát. Počkám si, až jim skončí exkluzivita a pak si to prodám sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí