Řecko, Bulharsko all inclusive

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2494
22.6.14 20:41

@lecijasek v hotelu je mala hernicka a na promenadach je atrakci hafo
byli jsme tam loni a 1,5 letym a v pohode. i strava. vyborny polivky, ty ma on rad. akorat sem mu na svacinu kupovala jogurty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
22.6.14 20:45
@martek01 píše:
@lecijasek v hotelu je mala hernicka a na promenadach je atrakci hafo
byli jsme tam loni a 1,5 letym a v pohode. i strava. vyborny polivky, ty ma on rad. akorat sem mu na svacinu kupovala jogurty.

děkuju :) Jsem zvědavá, co nakonec vyberu, čekáme už jen na lasty, ale tento hotel se mi opravdu líbí. Potom mám pár tipů v Primorsku, tak čekám, jestli něco v lastu bude. Hodně mě lidi od Bulharska zrazují, ale my tam bývali spokojení a začátkem srpna tam bude pro malé dítě myslím lepší klima než třeba v Řecku. My tam nikdy neměli extra vedra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.6.14 20:52

Knofice: dekuji za odpoved, ano letime přímo tam. To jsi me potěšila, takže největší ranní ptace zabere lehátka co nejblíže u baru a starší deti muzou do more sami :-) super, leti nas totiž 6 dospělých a 8 deti :-) jeste posledni dotaz, obědy - musí se clovek prevlect a jit do jídelny nebo u baru v době obědu najde neco i k snedku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.6.14 22:19

Martek01: taky dekuji za odpoved :-) hned se tesim o neco vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.6.14 07:56

Courtney, vypadá to líp, když se převlečeš. :) Ale jídlo se dá vynést ven, nemusíš jíst přímo v jídelně. Na baru venku je jen pití.

Jogurt byl na snídani jen čistý bílý, nebyl kyselý (já ochucené nejím, tak mi to tak vyhovovalo).

Vadilo mi, že na jídlo byl stanovený „pořadník“ podle poschodí pokoje. My jsme měli chodit v druhém turnusu a zjistili jsme, že na druhý turnus už třeba nedoplňují guláš. Tak jsme na nějaký pořadní nebrali ohled 8) Líbilo se mi, že bylo hodně zeleninových salátů, hodně ovoce i zeleniny. A dobré pečivo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.6.14 08:55

Knofice: tak do jidelny bych se samozřejmě prevlekla :-) ale me zajímalo, jestli je neco k snedku i na baru, hlavne pro deti, ja neobedvam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.6.14 09:16

Takhle mimo jídelnu jsou svačinky, ty jsou dole u bazénu - nějaké cukroví, něco jako toasty, odpoledne i zmrzlina (ale ne dělaná, kupovaná hotová, nejlepší byla čokoládová - říkaly děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.6.14 09:24

Knofice:toasty jim budou stačit :-) diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmaacc
10.10.18 19:03

Řecko či Bulharsko

Ahoj,chtěla bych poradit ohledně dovolené na příští rok. Chtěli bychom poradit, rozhodujeme se v Řecku mezi Korfu-hotel Angela nebo Rhodosem -hotel Alfa. Ještě jsme přemýšleli o Bulharsku - Festa v Pomorie. Chceme jet v půlce června, tak snad už bude moře teplé a nebude tak narváno. Jedeme s dětmi, tak hlavně aby se jim líbilo. Jde nám hlavně o okolí a čisté moře a aby se dalo i někam kolem hotelu jít projít s kočárkem.
Děkuji za jakákoliv doporučení

• Citovat
  • Upravit
36
10.10.18 19:26

My jsme přímo byli v hotelu Alfa na Rhodosu. Za mě doporučuji. Pro děti ideální ale až na jídlo. Nebylo špatné ale málo na výběr a opakující se. Moře krasné, čisté. Vlastně tam je i na výběr mezi kamenitou pláží, která je blíže, nebo trošku dál je písčitá a moře klidné. Letos jsme tam chtěli jet znovu ale nakonec to bylo jinam. Takže přístí rok tam pojedeme znova. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmaacc
10.10.18 19:35

Moc díky za reakci, o tom jídle jsem četla v recenzích :,( , co se dá dělat .Ještě jsem se chtěla zeptat, probíhaly tam za vašeho pobytu i nějaké animace pro děti? A dá se tam v okolí jít projít někam s kočárkem, třeba do nějakého městečka nebo obchůdku? Nebo jen autobusem či autem.

• Citovat
  • Upravit
4880
10.10.18 20:02

S tím jídlem Řekové pokulhávají. My byli na Krétě v Bella beach hotel ***** a feta nebyla feta. Opakující se jídlo a v podstatě to řecké…bylo šizené a když už, tak náhražky. Pokud si člověk chtěl dát musaku, souvlaki atd, tak musel zajet do města a koupit od místních taveren.

All inclusive je na úplně jiné úrovni např ve Španělsku nebo Itálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmaacc
10.10.18 20:10

S tím jídlem bohužel počítáme :,( , jde nám spíš o okolí a moře :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
76739
10.10.18 20:14

@mmaacc moře v půli června teplé nebude ani v Bulharsku ani na Korfu - vyzkoušeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
10.10.18 20:20

@mmaacc no,tak jestli ti jde o teplé čisté moře,tak bych Bulharsko škrtla jako první. Teplé v půlce června nebude a podle recenzí na ten hotel ani čisté. V půlce června bych volila Turecko,za stejné peníze nesrovnatelná kvalita ,ale jestli jedno z těch tří,tak určitě Rhodos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí