Ředkvičky pro 7m miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
20.4.11 21:03
kamiŠ píše:
Dala jsem někdy tak po tom 7/8m jako tepelně upravenou. Stejně jako kedlubnu a pod. Nikdy na bolení břicha netrpěl a ředkvička projetá teplem nepálí. Jídlo má tom trošku jinou chuť.
Množství tak 2-3 malé ředkvičky na 2 porce jídla. Jídal 200gr
Syrovou by to snad ani nikoho nenapadlo, vůbec, když se varem dělá i ovoce…Tak a teď se na mně sesypte, jak jsem nezodpovědná :lol:

Tak přesně takhle jsem to myslela…my už měli snad všechno, kapustu, kedlubnu, brokolici a žádný problém. Nechtěla jsem ji malé dávat jen proto, že ji máme doma spousty (to byl teda hlavní podnět), ale prostě vyzkoušet něco nového, jinou chuť :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.4.11 21:03
kamiŠ píše:
Dala jsem někdy tak po tom 7/8m jako tepelně upravenou. Stejně jako kedlubnu a pod. Nikdy na bolení břicha netrpěl a ředkvička projetá teplem nepálí. Jídlo má tom trošku jinou chuť.
Množství tak 2-3 malé ředkvičky na 2 porce jídla. Jídal 200gr
Syrovou by to snad ani nikoho nenapadlo, vůbec, když se varem dělá i ovoce…Tak a teď se na mně sesypte, jak jsem nezodpovědná :lol:

Vidíš, mě by zas nenapadlo vařit ředkvičku. :-P Ovoce jsem vařila snad týden, pak syrové strouhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.4.11 23:21

Taky by mě nenapadlo vařit.Myslela sem že je řeč o klasik.Já ovoce nevařila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.4.11 07:31

Tak samotné by mě to taky nenapadlo, vařit se ředkvičku ale u miminka mi to přišla samozřejmost :nevim: . Jinak ovoce jsem vařila asi 14 dní, teď už ne. A to jsem vařila třeba jen jablko, tady by mě zase nenapadl vařit třeba banán :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.4.11 14:08

Ovoce jsme vařila asi 14 dní, pak už mně to nebavilo :-D

Banán se jako jediné ovoce nevaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.4.11 18:46

Tak to jsme to dělali zřejmě naprosto stejně :mrgreen: . Přes zimu jsem to ovoce moc neměnila, protože hormonované meruňky opravdu néééé :lol: . A teď mi známá říkala, že banán miminka nemají vůbec do roku, což nechápu :nevim: . My se ségrou (dvojčata) jsme měli banán ve 4. měsících :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.4.11 20:23

Co vím, tak banán je jako jeden z prvních ovocných příkrmů. Ale je fakt, že pro české dítě je lepší jablko :wink:
My začínali s příkrmy na jaře, takže jsem si na meruňky s broskve počkala na čerstvé české. Jsem zastánce toho, jíst sezonní ovoce. Naše české organismy jsou na „uzpůsobené“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí