Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@maile tak to máme stejně - taky Motol, taky to se mnou nic neudělalo
Nakonec to ale šlo rychle ![]()
@maile Tak přítel byl semnou ráno jak mi zavedli tabletku, pak mě odvezli na oddělení šestinedělí na nějaký zvláštní pokoj pro „čekatelky“,a když mě chytli bolesti vezli mě zpátky na porodní sál(modrý box)a volala jsem přítelé že může přijet že už rodím, tak tam byl semnou ![]()
@verunka84 Super právě jsem se taky dozvěděla od známé že ráno v 6.00hod byla na příjmu pak šla do kabinky tam jí dali erární košili pouze si nasadila své gumové boty pak šla dovnitř udělali papíry a pak malím výtahem šla na horu na porodní box který byl volný natočili monitor a tam byl u toho její manžel a pak jí předali na šestinedělí pokoj a do hodiny měla bolesti a dali jí normál příbor vše ještě prí mohla na oběd a v 11.hod měla kontrolu zdali to zabralo ta tableta a ona zabrala říkala že jí odešla hlen. Zátka a to už mohla volat manželovi aby dorazil a přijel. Ale že pokud by ta tableta nezabrala tak v 11 hod by dostala druhou a až by zabrala ta druhá tak pak by mohla ho volat takže to se dá nějak vydržet si myslím navíc budu rodit po třetí tak snad budu mít to štěstí a pujde to rychle navíc už jsem měla porod vyvolaný takže vím co a jak ale díky díky moc za info
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.