Reflux, zuby?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@fillunka Hele, jestli prostě nenapolykaj moc vzduchu, když se takhle odstrkávaj. Já už ho teď jakmile se odstrčí, znovu přisát nenechám, tak doufám, že to bude mít nějakej efekt. A přibyla ti na váze dobře? A odebrat moč? Jako na plínku nebo jak??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka Jinak mně Luky přes den taky spí, teď 3× denně, dopoledne půl hoďky, večer půl hoďky a odpoledne hodinu až dvě v kočárku, ale to je myslím ok, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikynaU jj to spaní je u vás v pohodě, nám taky takhle spávala. Ale teď právě spí každý 2 hodiny doma a musím si s ní lehnout, protože se děsně šudlí a tahá za ouško a řve.
To krkání je prý normální. A přejídá se. Přibrala za měsíc celý kilo a narostla o 5 cm. Takže teď má Verča 68cm a 6,70kg.
Pro porovnání:
Při narození 51cm a 3950g
Při propuštění 3450g
3týdny 3970g
5týdnů 4280g
7týdnů 60,5cm 4960g
3měsíce 62,5cm 5730g
4měsíce 68 cm 6700g
Na tu moč jsem dostala takový pytlíky to se nalepí na hráz a má to tam natéct. To se samozřejmě nepovedlo, nebo trošku jo, ale fakt jen trošku. Tak jsem ji položila nahulatou na bříško na přebalovák, tam se počurala, natáhla to do stříkačky a pak do zkumavky.
Budu ji krmit míň a častěji a uvidím. Ještě teda počkám do pondělka na tu moč a pak teda půjdeme na další hexu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka Aha, tak Luky si očička a ouška taky šudlá, to ho pak zabalím do deky, aby nemohl vyndat ručičky a usne. Ty jo, za měsíc kilo, to je mazec, Luky přibral od 3. do 4. měsíce 300g a měl 7200g.
U nás při narození 4340g
Po propuštění 4050g
3 týdny 4750g
5 týdnů 5050g
8 týdnů 5750g
3 měsíce 6900g
4 měsíce 7200g
Tak jsem zvědavá, jestli teda teď taky přibral tolik, jestli to krkání je přežíráním. Já jsem si to taky říkala a tak krmím nejdřív po třech hodinách a jakmile se poprvé odstrčí, tak mu už nedám ![]()
Ta moč, to je hustý, já akorát jednou nesla k dr. počůranou plínku, myslím, že to se dělá normálně, ale takovýhle obštrukce fakt ne. No, tak snad jí nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikynaU vidím to na malýho hypochondra. Dneska jsem se neudržela a koupila BioGaiu. Jinak byla na Laktobacilkách od swissu a Espumisanu. Vysadím Laktobacilky a zkusím kapky. Třeba to do 14dní přejde, jinak mě asi hrábne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka Hele, já používala biogaiu a i Espumisan. A před dvěma měsícema jsem se na to vykašlala a od tý doby přestaly problémy s prdíkama. No, předpokládám, že to nepůsobilo ještě dva měsíce a teď se to projevuje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikynaU hele a co alergie na kravský mlíko? Zkusím vyřadit na 2dny všechny mléčný výrobky a uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka No, je fakt, že teď piju hodně mlíka, ale já teda mléčný výrobky jím od začátku a tohle je až odteď. To se nemůže objevit takhle najednou, ne? Že by najednou tu alergii měl, ikdyž dřív ne? Ty jo, už hledáme takový možnosti a třeba jsou fakt jen přežraný. Mmch, Luky dneska taky spinká víc. Spal půl hoďky dopoledne, pak hoďku po obědě a teď už zase tak hoďku spinká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikynaU a pokud bude v pondělí moč ok, tak si vydupu i ten UTZ bříška. Včera i idneska pro změnu ještě nekakala, ale teď mě opět poblila a kroutí se a řve a já jí dřív jak po 3hodinách ale nedávám. A přibrala tolik proto, že drív prospala celou noc.Posl. krmení bylo v 9,v 11 usla a chrněla až do 5-6,pak se najedla a spala do 9.A teď každý 3hodiny řve v noci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my taky davali Lactobacily a casem jsme zacali mit problemy, prdel, kroutil se-doktor rekl vysadit, pac pry pri dlouhodobem uzivani to muze mit obraceny efekt, ze jsou jakoby predavkovany… Vysadili jsme a kupodivu pomohlo:-O
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka Dívej: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
@ninabu Taky zajímavý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikynaU tak ale ona víc jak 3× za noc vzhůru není. Akorát jsem byla zvyklá, že od narození mi holt prospala téměř celou noc s max. 1× nakojením.
Vysadila jsem Espumisan, doktroka sice říkala, že jí ho mám 5× denně dát, ale vysadila jsem ho úplně-blindí míň. Z Lactobacilků jsem přešla na BioGaiu, ale tu vysazovat nebudu. Včera se mi skoro po 3dnech vykakala-měla trochu zácpu a připadala mi pohodovější.
Mně spíš připadá, že se začíná doma nudit.Ach jo, kdyby aspoň bylo jaro a mohli jsme vypadnout na celej den ven, po cestě na lavce někde nakojit, tak by to bylo zase jiný.
Jo a jelikož mám X-landra, tak do korbičky se vejde ještě tak max. měsíc. V březnu valí do sporťáku ať je třeba -20,ale do korbičky se už nevejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka Taky mám xlander a už je tam fakt na těsno! Mně po metodě z odkazu spinkal už druhou noc krásně a vstával jen ve čtyři na jídlo a přestal krkat, když ho nekojím tak často, takže u mě spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit