Reflux, zuby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8469
31.1.13 15:59

@fillunka Ahoj, tak co? Jak je? U nás celkem dobrý, už nekrká. Teda jen po jídle. No, ale v noci se mi holomek budí, brečí, dám mu dudlík a spí dál. No je to možný? Takhle prudit maminku? Krmím až v pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.1.13 16:08

@NikynaU Ahoj, dobrý :).Taky už nekrká, ani neblindí-nebo jen minimálně. Když si hraje a strká nohy téměř až za krk a palec má v krku :D. Nevím co to bylo a už se ani nijak nevzteká, je to teď takový sluníčko. Dneska následovala další hexa, tak čekám co chystá na noc a na zítřek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
31.1.13 16:33

@fillunka No, tak Luky je protivnej dost, málo se směje a hodně spí. Nevím, co je s ním :nevim: Ale jsem ráda, že už tolik nekrká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
6.2.13 19:27

Ahoj holky, tak se zase hlásím. Dneska jsme byli na dalším očkování a ejhle! Zvážila ho a co zjistila? Nepřibral ani deko. :-( Takže zřejmě problém byl s hladem. :-( Prej máme přijít za týden na převážení. Já o tom od dvanácti přemýšlím (u doktorky mě nic nenapadlo, jak jsem byla v šoku, že nepřibral.) A teď vím, že:

1. Zmenšily se mi prsa - o jedno číslo
  2. Když už se mi podařilo odstříkat nějaký mlíko, tak bylo takový jakoby vodový
  3. Poslední dny občas brečí, ikdyž ho zrovna dokojím
  4. Otevírá papulu, když jíme my
  5. Cpe si ruce do pusy

Nevím, kdy to začalo, jestli už když jsem tu 15.1. psala, že máme problém s krkáním, ale to asi ne, protože taky hodně kakal. Teď zas kaká jen 1× za dva dny.
Každopádně se mi týden čekat a trápit ho hlady, nechce. Zítra zavolám k doktorce, řeknu ji, co jsem teď vymyslela a jestli bych mu teda neměla dát najíst něco jinýho. Ani nevím, jak to chodí. Jestli bych měla dát Nutrilon a k tomu tu zeleninu a večer kaši nebo jestli mám dál kojit a dávat zeleninu a kaši. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 07:40

Ahoj maminky, necetla jsem celou diskuzi, chtela jsem se zeptat jak se pozna ten skryty reflux a jak vam deti s refluxem spinkali? My mame reflux zjisten asi od 1mesice, tet syn 7mes, ale pry to neni tak vazne. obcas ublinkne, ale pan doktor rikal ze u toho pali i zaha, na to mame gastrotus.syn je porad hrozne uplakany, budi se tak po hodine s placem, i v noci.uz jsme zoufali, do toho porad jeste trpi na prdiky. Nevim co ho trapi, jestli porad ten reflux nebo co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí