Reflux, zuby?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@fillunka Ahoj, tak co? Jak je? U nás celkem dobrý, už nekrká. Teda jen po jídle. No, ale v noci se mi holomek budí, brečí, dám mu dudlík a spí dál. No je to možný? Takhle prudit maminku? Krmím až v pět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikynaU Ahoj, dobrý
.Taky už nekrká, ani neblindí-nebo jen minimálně. Když si hraje a strká nohy téměř až za krk a palec má v krku
. Nevím co to bylo a už se ani nijak nevzteká, je to teď takový sluníčko. Dneska následovala další hexa, tak čekám co chystá na noc a na zítřek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fillunka No, tak Luky je protivnej dost, málo se směje a hodně spí. Nevím, co je s ním
Ale jsem ráda, že už tolik nekrká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak se zase hlásím. Dneska jsme byli na dalším očkování a ejhle! Zvážila ho a co zjistila? Nepřibral ani deko.
Takže zřejmě problém byl s hladem.
Prej máme přijít za týden na převážení. Já o tom od dvanácti přemýšlím (u doktorky mě nic nenapadlo, jak jsem byla v šoku, že nepřibral.) A teď vím, že:
- Zmenšily se mi prsa - o jedno číslo
- Když už se mi podařilo odstříkat nějaký mlíko, tak bylo takový jakoby vodový
- Poslední dny občas brečí, ikdyž ho zrovna dokojím
- Otevírá papulu, když jíme my
- Cpe si ruce do pusy
Nevím, kdy to začalo, jestli už když jsem tu 15.1. psala, že máme problém s krkáním, ale to asi ne, protože taky hodně kakal. Teď zas kaká jen 1× za dva dny.
Každopádně se mi týden čekat a trápit ho hlady, nechce. Zítra zavolám k doktorce, řeknu ji, co jsem teď vymyslela a jestli bych mu teda neměla dát najíst něco jinýho. Ani nevím, jak to chodí. Jestli bych měla dát Nutrilon a k tomu tu zeleninu a večer kaši nebo jestli mám dál kojit a dávat zeleninu a kaši. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, necetla jsem celou diskuzi, chtela jsem se zeptat jak se pozna ten skryty reflux a jak vam deti s refluxem spinkali? My mame reflux zjisten asi od 1mesice, tet syn 7mes, ale pry to neni tak vazne. obcas ublinkne, ale pan doktor rikal ze u toho pali i zaha, na to mame gastrotus.syn je porad hrozne uplakany, budi se tak po hodine s placem, i v noci.uz jsme zoufali, do toho porad jeste trpi na prdiky. Nevim co ho trapi, jestli porad ten reflux nebo co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit