Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je mi 16 a našla jsem si kluka se kterým jsem o to přišla. Na gynekologii sem zatím nebyla, protože nebyl důvod. Teď po prvním styku chci k jedné doktorce zacit chodit na preventivní prohlídky aby vše bylo ok a taky se tam poradit o HA. Doma jsem to ale neřekla že jsme spolu spali, je mi to blbe (mamka je hrozná drbna
) a hlavně chci aby měli i toho kluka doma rádi a nepohlizeli na něho zle jako „ha on má sex s naší dcerou“ Šla bych tam sama, ale nevím jestli nepotřebuju rodiče k registraci i když sebou donesu potvrzený papír se souhlasem zákoneho o zástupce že tam můžu sama (ten papír mám podepsaný už z dřívějška protože byl potřeba někam jinam). Jak jste to řekli doma vy a řekli jste? Myslíte že teda se mohu sama tam zaregistrovat i když mi není 18??
![]()
Tak si tam zavolej, ne. A matka případně nemusí jít dovnitř, nic se nedozví. Jen podepíše registraci. A řekneš, že tam jdeš na prevenci, že holky ze třídy už chodí.
Vím, že někde už nedělá problém jít sama od 15. Ale právě, zkus si tam zavolat, jak to je s věkem a potvrzením od rodičů nebo zda li by s tebou někdo musel jít.
Určitě si tam zavolej. Co znám u nás gynekoložky, tak holky tam chodí od 15ti bez doprovodu.
@Anonymní píše: Více
Jde o tu prvotni registraci, správně ji ma podepsat zakonny zastupce.
Se mnou co si vybavuju, tak zákonný zástupce nešel (musel by jinak otec), ale dostala jsem papír a ten mi musel rodič podepsat.. takže jsem vzala domů papír a otec jej podepsal.
Vidíte a u nás ani na jedné gynekologii nikdo s vámi nemusel jít a ani doma nusel rodič nic podepisovat.
@Anonymní píše: Více
No a proto ji vsichni radi, at si tam zavola.