Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
PN Bohnice. Ale obávám se, že taky bude plno. Já měla problém dostat na rehabilitace 5,5letou dceru po zlomenině stydké kosti. Nakonec se podařilo přes známost právě v PN už za týden, jinak mi všude říkali, že chápou, že po úrazu je to potřeba hned, ale mají kapacitu až za 2 měsíce nebo ještě víc. Kdybych neměla známost v PN, tak nejspíš ani tam neuspěju.
Rehabilitační holešovické centrum, JMJ Reha Lužiny, Centrum fyzioterapie Bedasovsja, Zličín. U posledních dvou berou i bez doplatku, pokud zrovna nemají vyčerpanou kapacitu na poukazy. Skrz ploché nohy jsem byla jen v Holešovicích, už je to nějaký rok zpátky, doplatek myslím nebyl. Potom ještě ORP centrum v Dejvicich, ale tam asi nějaký doplatek bude.
Bohužel sehnat fyzio, aby to člověka nestálo podobně jako zahraniční dovolenou, je i v Praze docela výzva..
@Amassakoul píše: Více
Ty Lužiny zítra zkusím, máme to kousek a já o nich vůbec nevěděla… dám sem pak vědět, díky moc ![]()
25 min rehabilitace hradí poj., delší doba je již zpoplatněna. Na plochou nohu LTV 25 min bohatě stačí. Samozřejmě v zařizeních se smlouvami s poj.
Tak jsem včera nestíhala a měli tam nějakou změněnou pracovní dobu, budu volat dnes kolem poledne…Taky myslím, že stačí 25 min. Děti stejně víc nedaj. Hlavně nějakej návod, jak a co cvičit doma.
Tak jsem volala na ty Lužiny-JMJ Reha, v pondělí se tam asi pojedu s poukazy domluvit. Chtějí jen 100kč jako admin. poplatek za každé dítě. Jací tam jsou? Já měla bezva zkušenosti s Fyziocentrem na Nových Butovicích, super jednání, personál, ale teď děti z kapacitních důvodů prej neberou ![]()
Dobrý den všem, od ortopeda dcery (5 a 8 let) dostaly poukaz na rehabilitaci-ploché nohy, špatné držení těla. Nemáte, prosím, někdo, zkušenosti v Praze, někde, kde se nedoplácí, nebo aspoň ne hříšné peníze (řeším teď do toho další patálie-zuby, brýle atd atd.) Ptala jsem se v jednou centru na Nových Butovicích, kam jsem chodila já (super terapeutka, žádné platby), ale tam teď děti neberou, kapacitní důvody. Budu moc ráda za rady, díky.