Rehabilitace bez doplatku - Praha

Anonymní
9.9.25 11:00

Rehabilitace bez doplatku-Praha

Dobrý den všem, od ortopeda dcery (5 a 8 let) dostaly poukaz na rehabilitaci-ploché nohy, špatné držení těla. Nemáte, prosím, někdo, zkušenosti v Praze, někde, kde se nedoplácí, nebo aspoň ne hříšné peníze (řeším teď do toho další patálie-zuby, brýle atd atd.) Ptala jsem se v jednou centru na Nových Butovicích, kam jsem chodila já (super terapeutka, žádné platby), ale tam teď děti neberou, kapacitní důvody. Budu moc ráda za rady, díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14860
9.9.25 11:48

PN Bohnice. Ale obávám se, že taky bude plno. Já měla problém dostat na rehabilitace 5,5letou dceru po zlomenině stydké kosti. Nakonec se podařilo přes známost právě v PN už za týden, jinak mi všude říkali, že chápou, že po úrazu je to potřeba hned, ale mají kapacitu až za 2 měsíce nebo ještě víc. Kdybych neměla známost v PN, tak nejspíš ani tam neuspěju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
9.9.25 21:04

Rehabilitační holešovické centrum, JMJ Reha Lužiny, Centrum fyzioterapie Bedasovsja, Zličín. U posledních dvou berou i bez doplatku, pokud zrovna nemají vyčerpanou kapacitu na poukazy. Skrz ploché nohy jsem byla jen v Holešovicích, už je to nějaký rok zpátky, doplatek myslím nebyl. Potom ještě ORP centrum v Dejvicich, ale tam asi nějaký doplatek bude.
Bohužel sehnat fyzio, aby to člověka nestálo podobně jako zahraniční dovolenou, je i v Praze docela výzva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.25 22:23
@Amassakoul píše: Více

Ty Lužiny zítra zkusím, máme to kousek a já o nich vůbec nevěděla… dám sem pak vědět, díky moc :dance:

• Citovat
  • Upravit
Elielieliii
11.9.25 02:45

25 min rehabilitace hradí poj., delší doba je již zpoplatněna. Na plochou nohu LTV 25 min bohatě stačí. Samozřejmě v zařizeních se smlouvami s poj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.25 09:23

Tak jsem včera nestíhala a měli tam nějakou změněnou pracovní dobu, budu volat dnes kolem poledne…Taky myslím, že stačí 25 min. Děti stejně víc nedaj. Hlavně nějakej návod, jak a co cvičit doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.25 13:17

JMJ Reha Lužiny

Tak jsem volala na ty Lužiny-JMJ Reha, v pondělí se tam asi pojedu s poukazy domluvit. Chtějí jen 100kč jako admin. poplatek za každé dítě. Jací tam jsou? Já měla bezva zkušenosti s Fyziocentrem na Nových Butovicích, super jednání, personál, ale teď děti z kapacitních důvodů prej neberou :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty