Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky tam mám pipety.
Není to náhodou Search Engine optimalization? Jakože se ukáže nějaká nabídka, podle toho, o čem se zrovna diskutuje atd. Možná se pletu. ![]()
Já mám laboratorní pomůcky, vyhrajte kočárek a výrobu chemikálií - to teda nechápu vůbec
![]()
Sumaya píše:
Taky tam mám pipety.Není to náhodou Search Engine optimalization? Jakože se ukáže nějaká nabídka, podle toho, o čem se zrovna diskutuje atd. Možná se pletu.
Zrovna ted mam pipety
Nemej pranoiu, pipet
Ale stejne jako ty verim, ze nas vsechny lustruji a cilene manipuluji s nasima sedyma buneckama..
Paranoiu nemám, vím, že je to prostě reklama zaměřená podle toho, co se na stránce píše, v mém případě podle toho, že text „pipet“ mám na každé stránce…
Jen mě to baví=) Pipetu jsem měla naposled v ruce před… mmm… 7mi lety, tyjo.
tak to by mě zajímalo, proč mi tam frčí angličtina s hlídáním dětí ![]()
gabriela82 píše:
to těžko, teď mi tam skočily masérské lehátka, přebalovací pulty a těhotenská kalkulačka
Sumaya píše:
Taky tam mám pipety.Není to náhodou Search Engine optimalization? Jakože se ukáže nějaká nabídka, podle toho, o čem se zrovna diskutuje atd. Možná se pletu.
Mám tu teď hotelový software.
Asi tím že jsem tu zmínila SEO. ![]()
Pipet píše:
Paranoiu nemám, vím, že je to prostě reklama zaměřená podle toho, co se na stránce píše, v mém případě podle toho, že text „pipet“ mám na každé stránce…
Jen mě to baví=) Pipetu jsem měla naposled v ruce před… mmm… 7mi lety, tyjo.
Nebylo to mysleno nijak zle
Ja bych to brala jako osobni utok (tu reklamu), proto jsem to tak (asi tvrde) napsala, omlouvam se.
AniNevim píše:Pipet píše:Nebylo to mysleno nijak zle
Jen mě to baví=) Pipetu jsem měla naposled v ruce před… mmm… 7mi lety, tyjo.Ja bych to brala jako osobni utok (tu reklamu), proto jsem to tak (asi tvrde) napsala, omlouvam se.
Já stále angličtina s hlídáním dětí, že bych slovo děti používala často? Děti děti děti ![]()
tomikadze píše:
Já stále angličtina s hlídáním dětí, že bych slovo děti používala často? Děti děti děti