Reklamace a peníze nikde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.13 15:06

reklamace a peníze nikde

Holky potřebuju poradit, jak postupovat dál :oops:.Na aukru jsem koupila výrobek. No naivka :oops: za málo peněz hodně muziky a skutek utek :cert: Byla to herní konzole. Reklamaci mi uznali, stím co chcu-jestli peníze nebo novou konzoli.Po zkušenostech jsem volila peníze,30dní v čudu a nemám nic.Tak jsem volala na jejich firmu v Havířově a prý to zadají účetní. Je to týden a nic se neděje :zed: A malej pořád čeká, kdy dojdou peníze a koupí si jinou. Jelikož jsem na mateřské, tak opravdu musíme na ty peníze počkat :oops:.Je to blbá tisícovka, ale pro nás bohužel ted dost :zed: :zed:
Mám strach, že když v tom začnu rýpat přes aukro, tak už nebudu mít nikdy nic :zed: Jak by jste to řešily vy a jak dlouho čekaly než by vám došla trpělivost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
13.2.13 15:12

Volala bych pořád znovu, zajela osobně, pokud mají přímo obchod…
Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
13.2.13 15:13
@Anonymní píše:
Holky potřebuju poradit, jak postupovat dál :oops:.Na aukru jsem koupila výrobek. No naivka :oops: za málo peněz hodně muziky a skutek utek :cert: Byla to herní konzole. Reklamaci mi uznali, stím co chcu-jestli peníze nebo novou konzoli.Po zkušenostech jsem volila peníze,30dní v čudu a nemám nic.Tak jsem volala na jejich firmu v Havířově a prý to zadají účetní. Je to týden a nic se neděje :zed: A malej pořád čeká, kdy dojdou peníze a koupí si jinou. Jelikož jsem na mateřské, tak opravdu musíme na ty peníze počkat :oops:.Je to blbá tisícovka, ale pro nás bohužel ted dost :zed: :zed:
Mám strach, že když v tom začnu rýpat přes aukro, tak už nebudu mít nikdy nic :zed: Jak by jste to řešily vy a jak dlouho čekaly než by vám došla trpělivost?

Doklady máte? Tak napište písemnou předžalobní upomínku. doporučeně a s dodejkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 15:18

No je to na opačným konci republiky :cert: :cert: A doklad mám jen doručovací lístek, se kterým jsem to podávala na poštu a uschované maily. Fakturu chtěli přiložit :think: :zed:.

• Citovat
  • Upravit
2293
13.2.13 15:22

Doufám, že jsi jim poslala kopii faktury! Nebo si aspoň kopii nechala

Taky se obrať na Českou obchodní inspekci. Mě už nejdnou pomohlo jen zmínit, že zavolám ČOJKU ;) držím pěstě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
13.2.13 15:22
@Anonymní píše:
No je to na opačným konci republiky :cert: :cert: A doklad mám jen doručovací lístek, se kterým jsem to podávala na poštu a uschované maily. Fakturu chtěli přiložit :think: :zed:.

Myslím doklady o tom, že ta koupě proběhla, že proběhla reklamace. Cokoliv, čím byste před soudem mohla doložit, co se dělo. Že jste cosi koupila, pak to reklamovala a peníze nemáte (to, že vám peníze poslali, by museli prokázat oni, samozřejmě).

Napsal bych předžalobní upomínku o ty peníze a pohrozil bych jim, že pokud peníze neobdržíte ve lhůtě x dnů, budete bohužel nucena obrátit se na soud. Doporučeně a s dodejkou, kopii, podací lístek a potvrzení o doručení pečlivě uschovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.2.13 15:25

V zivote bych nedala z ruky originaly, prace urednika me naucila. Urgovat, urgovat, urgovat. A doufat, ze fakt jde jen o jejich pomalost a ne o nejaky oblbovani.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.13 15:27
@knora píše:
Doufám, že jsi jim poslala kopii faktury! Nebo si aspoň kopii nechalaTaky se obrať na Českou obchodní inspekci. Mě už nejdnou pomohlo jen zmínit, že zavolám ČOJKU ;) držím pěstě.

Ježiš já jsem vůl :oops: :oops: :cert: :cert: Rovnou tu, co byla v krabici :zed: Reklamovala jsem přes net poprvé. Ale to mou blbost neomlová :zed:

• Citovat
  • Upravit
13043
13.2.13 15:29
@eumedon píše:
Myslím doklady o tom, že ta koupě proběhla, že proběhla reklamace. Cokoliv, čím byste před soudem mohla doložit, co se dělo. Že jste cosi koupila, pak to reklamovala a peníze nemáte (to, že vám peníze poslali, by museli prokázat oni, samozřejmě).Napsal bych předžalobní upomínku o ty peníze a pohrozil bych jim, že pokud peníze neobdržíte ve lhůtě x dnů, budete bohužel nucena obrátit se na soud. Doporučeně a s dodejkou, kopii, podací lístek a potvrzení o doručení pečlivě uschovat.

Tak aukro by to určitě dohledalo, platbu jsem dělala kartou u PPL na dobírku, takže to by se taky dohledalo.Jen ta fakturu viz příspěvek níže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 15:29

Je mi tě líto, doba je hrozná -Doručený dopis, s výzvou k vrácení peněz pro nedordržení lhůty ohledně reklam., s 10denní lhůtou, pokud ani to nepomůže, tak podnět na ČOI - popsat celou věc, zaslat kopie emailů + toho dopisu. Já se takto dostala k penězům po 5měsících, co jsem se s firmou přetahovala o peníze, od podání podnětu to trvalo asi 5týdnů, podnikatel dostal pokutu a já peníze :mrgreen: ČOI si vyber dle adresy toho obchdu http://www.coi.cz/…nspektoraty/
hodně štěstí :hug:

anm

• Citovat
  • Upravit
19784
13.2.13 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.2.13 16:13

Nahlasit na Aukro. V napovede je, jak postupovat pri problemech s transakcemi. Drzim palce! Nesnaim nepolehlive obchodniky. Nedavno jsem jednu firmu prudila dva mesice kvuli dvema stovkam, nakonec je vratili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
13.2.13 16:20
@eumedon píše:
http://finance.idnes.cz/…-/pravo.aspx?…

Děkuji :hug: Jsem si ten vzor uložila. Ještě jsem mu pisla přes aukro mail, zítra hodím drát a udělám bububu a pokud nic, tak v pondělí jdu do toho po hlavě :pankac: :pankac: :pankac: Jsem jim zaplatila hned, bez okolků, ale když mají platit oni tak je to k :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák