Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Volala bych pořád znovu, zajela osobně, pokud mají přímo obchod…
Je to hnus.
@Anonymní píše:
Holky potřebuju poradit, jak postupovat dál.Na aukru jsem koupila výrobek. No naivka
za málo peněz hodně muziky a skutek utek
Byla to herní konzole. Reklamaci mi uznali, stím co chcu-jestli peníze nebo novou konzoli.Po zkušenostech jsem volila peníze,30dní v čudu a nemám nic.Tak jsem volala na jejich firmu v Havířově a prý to zadají účetní. Je to týden a nic se neděje
A malej pořád čeká, kdy dojdou peníze a koupí si jinou. Jelikož jsem na mateřské, tak opravdu musíme na ty peníze počkat
.Je to blbá tisícovka, ale pro nás bohužel ted dost
![]()
Mám strach, že když v tom začnu rýpat přes aukro, tak už nebudu mít nikdy nicJak by jste to řešily vy a jak dlouho čekaly než by vám došla trpělivost?
Doklady máte? Tak napište písemnou předžalobní upomínku. doporučeně a s dodejkou.
No je to na opačným konci republiky
A doklad mám jen doručovací lístek, se kterým jsem to podávala na poštu a uschované maily. Fakturu chtěli přiložit
.
Doufám, že jsi jim poslala kopii faktury! Nebo si aspoň kopii nechala
Taky se obrať na Českou obchodní inspekci. Mě už nejdnou pomohlo jen zmínit, že zavolám ČOJKU
držím pěstě.
@Anonymní píše:
No je to na opačným konci republiky![]()
A doklad mám jen doručovací lístek, se kterým jsem to podávala na poštu a uschované maily. Fakturu chtěli přiložit
![]()
.
Myslím doklady o tom, že ta koupě proběhla, že proběhla reklamace. Cokoliv, čím byste před soudem mohla doložit, co se dělo. Že jste cosi koupila, pak to reklamovala a peníze nemáte (to, že vám peníze poslali, by museli prokázat oni, samozřejmě).
Napsal bych předžalobní upomínku o ty peníze a pohrozil bych jim, že pokud peníze neobdržíte ve lhůtě x dnů, budete bohužel nucena obrátit se na soud. Doporučeně a s dodejkou, kopii, podací lístek a potvrzení o doručení pečlivě uschovat.
V zivote bych nedala z ruky originaly, prace urednika me naucila. Urgovat, urgovat, urgovat. A doufat, ze fakt jde jen o jejich pomalost a ne o nejaky oblbovani.
@knora píše:
Doufám, že jsi jim poslala kopii faktury! Nebo si aspoň kopii nechalaTaky se obrať na Českou obchodní inspekci. Mě už nejdnou pomohlo jen zmínit, že zavolám ČOJKUdržím pěstě.
Ježiš já jsem vůl
Rovnou tu, co byla v krabici
Reklamovala jsem přes net poprvé. Ale to mou blbost neomlová ![]()
@eumedon píše:
Myslím doklady o tom, že ta koupě proběhla, že proběhla reklamace. Cokoliv, čím byste před soudem mohla doložit, co se dělo. Že jste cosi koupila, pak to reklamovala a peníze nemáte (to, že vám peníze poslali, by museli prokázat oni, samozřejmě).Napsal bych předžalobní upomínku o ty peníze a pohrozil bych jim, že pokud peníze neobdržíte ve lhůtě x dnů, budete bohužel nucena obrátit se na soud. Doporučeně a s dodejkou, kopii, podací lístek a potvrzení o doručení pečlivě uschovat.
Tak aukro by to určitě dohledalo, platbu jsem dělala kartou u PPL na dobírku, takže to by se taky dohledalo.Jen ta fakturu viz příspěvek níže ![]()
Je mi tě líto, doba je hrozná -Doručený dopis, s výzvou k vrácení peněz pro nedordržení lhůty ohledně reklam., s 10denní lhůtou, pokud ani to nepomůže, tak podnět na ČOI - popsat celou věc, zaslat kopie emailů + toho dopisu. Já se takto dostala k penězům po 5měsících, co jsem se s firmou přetahovala o peníze, od podání podnětu to trvalo asi 5týdnů, podnikatel dostal pokutu a já peníze
ČOI si vyber dle adresy toho obchdu http://www.coi.cz/…nspektoraty/
hodně štěstí ![]()
anm
Nahlasit na Aukro. V napovede je, jak postupovat pri problemech s transakcemi. Drzim palce! Nesnaim nepolehlive obchodniky. Nedavno jsem jednu firmu prudila dva mesice kvuli dvema stovkam, nakonec je vratili.
@eumedon píše:
http://finance.idnes.cz/…-/pravo.aspx?…
Děkuji
Jsem si ten vzor uložila. Ještě jsem mu pisla přes aukro mail, zítra hodím drát a udělám bububu a pokud nic, tak v pondělí jdu do toho po hlavě
Jsem jim zaplatila hned, bez okolků, ale když mají platit oni tak je to k ![]()
Holky potřebuju poradit, jak postupovat dál
.Na aukru jsem koupila výrobek. No naivka
za málo peněz hodně muziky a skutek utek
Byla to herní konzole. Reklamaci mi uznali, stím co chcu-jestli peníze nebo novou konzoli.Po zkušenostech jsem volila peníze,30dní v čudu a nemám nic.Tak jsem volala na jejich firmu v Havířově a prý to zadají účetní. Je to týden a nic se neděje
A malej pořád čeká, kdy dojdou peníze a koupí si jinou. Jelikož jsem na mateřské, tak opravdu musíme na ty peníze počkat
.Je to blbá tisícovka, ale pro nás bohužel ted dost

Jak by jste to řešily vy a jak dlouho čekaly než by vám došla trpělivost?
Mám strach, že když v tom začnu rýpat přes aukro, tak už nebudu mít nikdy nic