Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, já nekupovala přímo na tomto serveru, ale na slevomatu a ještě jinde, a vouchery jsem měla zaplatit do 3 dnů. Řekla bych, že je to všude podobné.
Hele, zrovna na nebeslev bych nekupovala ani starý rohlíky, maj dost negativních ohlasů jako portál. Namátkou třeba tady http://www.omlazeni.cz/…92984-0.html radši si zagůgli sama. ![]()
Ahoj holky možná mi poradíte prodala jsem kočárek jedné pani a ta mi ted skoro po mesíci piše ze je rozbity a ze se s nim neda jezdid a chce mi ho vratit prý uz ho takto dostala a ja nevim co s tim mam ted delat. kocarek byl samozdrejme v poradku
![]()
@kristyna972 Ahoj kočárek už dostala rozbitý, ale napíše ti to až po měsíci??? To ta paní asi trošku lže. Podle mě si to třeba najednou rozmyslela, naskytla se jí koupě jiného atd. a ted prostě zkouší, jak dostat peníze zpátky. Já osobně bych jí nic nevracela. Jo a pokud ted kočár je rozbitý, jestli v tom nemá prsty ona a holt se jí nechce dávat peníza za opravu. Prostě mi fakt přijde divný, že je měsíc v pohodě a najednou ti bude tvrdit, že je rozbitý.
@kristyna972 jo jestě, nechci rýpat, ale dala jsi to do úplně jiné diskuze, než by mělo být.
Mom vam dekuji jo za to se omlouvam ja nevedela kam to dat tak se jeste jednou omlouvam
@kristyna972 Nemyslela jsem to špatně
. Chci se zeptat jestli už jsi to s tím kočárkem nějak vyřešila?
No kdyz jsem pani napsala ze se ozvala dlouho a za s kocarkem mohla udelat neco ona za tu dobu a ze ji nic nevratim tak uz se mi neozvala
Ahoj holky, tak jsem naletěla
![]()
Koupila jsem na nebeslev sestře 4 vouchery, nakonec jsem zaplatila asi po třech dnech, vouchery dorazily, sestře jsem je předala, a ta když se chtěla objednat, tak jí bylo řečeno, že portál si přístroj odváží, a má po nebeslev.cz požadovat vrácení peněz… A teď koukám, že ta samá nabídka jede na portále znova
, jakmile jsem na toto upozornila v komentářích, můj příspěvek byl během dvou minut odstraněn
![]()
Nebeslev totiž vybere peníze od zákazníků za vouchery, ale poskytovatelům nezaplatí, některým dluží statisíce. Zřejmě navíc tento slevový portál některým poskytovatelům především kosmetických služeb půjčuje nebo pronajímá i přístroje (lasery)a ti za to musejí poskytovat služby zákazníkům Nebeslevu na ty vouchery. Pokud však Nebeslev kosmetickému salónu za služby nezaplatí, salón odmítne dál poskytovat služby a Nebeslev si tím pádem přístroj odveze a možná „půjčí“ dalšímu salónu, který pak pokračuje a Nebeslev může prodávat vesele dál. Faktem však zůstává, že v lepším případě zákazník zaplacenou službu v salónu dostane, ale poskytovatel, tedy ten salón, za ni od Nebeslevu zaplaceno nedostane. Tož podnikání v České republice… Od Nebeslevu se držet hodně, ale hodně daleko.
Taky mám špatnou zkušennost s portálem nebeslev. Zakoupila jsem zboží za nemalé peníze v únoru, dodnes nemám ani zboží, ani peníze. Dopisuji si maily a mám vztek jak jsem naletěla. Nekomunikují, jen obratem pošlou mail, že jsou zavalení mailovou poštou, že se ozvou jak to bude možné. Vím, že nejsem sama komu se ta partička směje. Doufám, že se taky zasměju, jestli ty penízky ještě někdy uvidím ![]()
@fiaba píše:
Taky mám špatnou zkušennost s portálem nebeslev. Zakoupila jsem zboží za nemalé peníze v únoru, dodnes nemám ani zboží, ani peníze. Dopisuji si maily a mám vztek jak jsem naletěla. Nekomunikují, jen obratem pošlou mail, že jsou zavalení mailovou poštou, že se ozvou jak to bude možné. Vím, že nejsem sama komu se ta partička směje. Doufám, že se taky zasměju, jestli ty penízky ještě někdy uvidím
já myslím že jo. Já si koncem ledna vybírala pobyt na horách, nejprve jsem našla něco tamm, pak lepšího na jiným portálu, tak jsem si chtěla koupit radši ten druhý voucher, ale omyslem jsme zaplatila tenhle
tak sjem jim poslala mail, a poprosila je, ať mi peníze vrátí, a voucher neposílají, že chvi od smlouvy odstoupit, tak prý do měsíce peníze vrátí. No nevrátili, dopisovala jsem si s nima ještě další skoro měsíc, furt slibovali že to zaurgují..no ale celkem po 2 měsících mi 900 vrátili. takže podle mě to úplně podvodníci nejsou, nevím. Komunikace byla tragická, trvalo jim to hrozně dlouho, ale nakonec jsme peníze ostala, to je důležitý ![]()
Moje sestra by strašně chtěla vyzkoušet cosi, co je teď na tomto serveru za moc dobrou cenu (jelikož sem chodí, nerada bych ji připravila o překvapení - proto anonym
). Jenže, výplata mi přijde až za 10 dní. Je možné objednat slevový kupon už nyní a peníze poslat později? Nemáte s tím prosím někdo zkušenost? Děkuji