Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, nenakupujete některá přes ebay.com? Našla jsem tam krásný dětský postýlky a nevím jak to chodí když bych si jednu chtěla koupit. Jak je to s dopravou? Nevíte náhodou? Děkuji
@Chaarlynecka ahoj, ja na ebay nakupuji, sice neziji v CR uz, ale to nevadi. Musis tam mit dopravu do celeho sveta nebo do Evropy u toho zbozi. Na to fakt bacha. A pak je tam u toho i cena. Jestli chces, tak mi posli odkaz a zkusim ti poradit
Jinak mam jen dobre zkusenosti. Zbozi rychle doma.
@Chaarlynecka píše:
Maminky, nenakupujete některá přes ebay.com? Našla jsem tam krásný dětský postýlky a nevím jak to chodí když bych si jednu chtěla koupit. Jak je to s dopravou? Nevíte náhodou? Děkuji
to je u kazde polozky jinak, musis si precist shipping
kazdy prodejce to ma jinak
Netuším ale taky mě to láká a nejen postýlky ceny mají u leč čeho suprové ele nemám ebay takže nwm mno jak to pořeším jestli se zaregistruju ale pak potřebuju zase paypal a ten taky nemám. ale hlavně toto zboží má málo kdo v čr to je taky fajn
Dam ti sem priklad:
http://www.ebay.co.uk/…251170256556?…
cena je 93,06 a za postovne 18 liber a posilaji vsude
Díky za rady… tak jdu hledat… zatím nacházím vše shipping jen do USA ![]()
Pokud nakupuješ mimo EU, počítej ze ti můžou naskočit cca 20% celní poplatky ještě kromě poštovnýho
@Chaarlynecka píše:
Díky za rady… tak jdu hledat… zatím nacházím vše shipping jen do USA
jooo holka, tak zkus ebay.co.uk ![]()
Jak tak koukám tak zatím žadnou co jsem si vybrala nedovaží do evropy ![]()
No hlavně nezapomeň pokud to nenakoupíš v EU tak přidej ještě clo a dph, to ti dost naskočí, tak aby se ti to oplatilo
@Makuska píše:
Netuším ale taky mě to láká a nejen postýlky ceny mají u leč čeho suprové ele nemám ebay takže nwm mno jak to pořeším jestli se zaregistruju ale pak potřebuju zase paypal a ten taky nemám. ale hlavně toto zboží má málo kdo v čr to je taky fajn
u vseho paypal byt nemusi, ale neni to tezke si ho udelat, dokonce jsou i stranky v cestine jsem zjistila, a aspon je platba kryta ![]()
@zelenaprisera píše:
Pokud nakupuješ mimo EU, počítej ze ti můžou naskočit cca 20% celní poplatky ještě kromě poštovnýho
@Chaarlynecka píše:
Jak tak koukám tak zatím žadnou co jsem si vybrala nedovaží do evropy
a nejde si to tam zadat do vyhledávání?? Určitě něco najdeš ![]()