Nákup postýlky přes ebay.com?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4750
5.2.13 19:12
@Chaarlynecka píše:
Jak tak koukám tak zatím žadnou co jsem si vybrala nedovaží do evropy :(

a jeste amazon.co.uk je taky dobry, ale tuhle jsem tam nenasla co sis vybrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
5.2.13 19:13

@Chaarlynecka Koukni sem http://www.toysrus.com/…ly/index.jsp?… - to jsou vsechny ty postylky, co se predelaji na postele, tahle se mi zdala podobna na prvni pohled, ale chce si to projit vsechny http://www.toysrus.com/…ct/index.jsp?…
a zasilaji do CR, netusim cenu dopravy, ale zasilaji
nekupuj nic za plnou cenu, daji se na netu sehnat 20% slevenky, kdyztak napis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
5.2.13 19:20

Jee omlouvam se, ted jsem si vsimla, ze sice zasilaji mezinarodne, ale ne nabytek :( promin
ale zkus si vyhledat podle firmy nekde na netu, nekdo to posilat musi, Nebo se podivej sem http://www.shipito.com/ tahle firma preposila do CR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
5.2.13 19:22

@Barbienka

děkuji, mrknu na to.

Já už tohle řeším dlouho..NIKDE, opravdu NIKDE takový postýlky co jsem si vybrala nemají v čr… hledám jak blázen po netu a nic! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
5.2.13 19:28
@Januliiik píše: :lol: a já se furt nepoučím :-D místo abych prvně přečetla všecko a pak až reagovala :lol:

já myslím, že jsme psaly zároveň :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
5.2.13 19:33

Prosím můžete mi někdo napsat pod čím hledat cestovní postýlku a kočárek, když to přeložím na googlu a zadám to na ebay tak to nenajde mají tam jiné slovíčko poradíte díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
5.2.13 19:42
@Makuska píše:
Prosím můžete mi někdo napsat pod čím hledat cestovní postýlku a kočárek, když to přeložím na googlu a zadám to na ebay tak to nenajde mají tam jiné slovíčko poradíte díky

baby cot
pram, kdyz chces s korbou tak carrycot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
5.2.13 19:52

@Lucinatko můžu se ještě zeptat jak funguje ten amazon tam je potřeba naká registrace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
5.2.13 19:55
@Makuska píše:
@Lucinatko můžu se ještě zeptat jak funguje ten amazon tam je potřeba naká registrace???

jj ale nic narocneho, normalne bydliste, jmeno a takovehle veci jak vsude :) pak aspon nemusis vsechno vypisovat znovu kdyz neco kupujes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
5.2.13 20:01

@Lucinatko a potom mi dojde naka obalka jako na aukro nebo mužu hned nakupovat. předpokládám že poplatky tam žádné nejsou že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
5.2.13 20:04
@Makuska píše:
@Lucinatko a potom mi dojde naka obalka jako na aukro nebo mužu hned nakupovat. předpokládám že poplatky tam žádné nejsou že??

Nee urcite mi nic nedoslo, by se asi uuuuooooobalkovali, kdyz je to svetove. :D Za nakup jsem vzdy platila jen cenu a udane postovne. Poplatky plativa na takovych strankach asi vzdy prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
5.2.13 20:18
@Makuska píše:
Prosím můžete mi někdo napsat pod čím hledat cestovní postýlku a kočárek, když to přeložím na googlu a zadám to na ebay tak to nenajde mají tam jiné slovíčko poradíte díky

u nas se tomu rika " pack n play "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
5.2.13 20:19
@Makuska píše:

jo a kocarek STROLLER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
5.2.13 20:25

@Chaarlynecka to chapu, vim, ze v CR je desne omezeny vyber a pak treba kocarky jsou desne drahe
myslela jsem spis podle znacky se podivat po USA webech. vyhledat si ten Stork Craft a podivat se, jestli nekdo zasila do CR. To shipito.com ma stranky i v cestine, staci tam myslim zmenit jazyk. Ti posilaji do CR cokoli. Kdyz vyrobce posila jen po uzemi USA, tak si to nechas poslat k nim a oni to preposlou do CR, urcite tam jsou nejaky poplatky.
Jinak, pokud si budes objednavat tu postylku a budes ji chtit eventuelne predelat na dospelou postel, musis si k tomu objednat kolejnice, vetsinou nebyvaji v baleni, plati se zvlast. Bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.2.13 20:35

http://www.nabytek-forliving.cz/…a-renee.html neni to ona ale hodně podobna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie