Nákup postýlky přes ebay.com?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
26.4.13 10:55

Dobrý den,

mohla bych vás prosím kontaktovat na email?
Děkuji, Lucie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
1.4.14 21:18

Ahoj všichni :mavam:
Sháním někoho kdo by mi pomohl nakoupit zboží na ebay. Vůbec nevím jak se postupuje. Sháním pro malýho prolejzačku Little Tikes 8 v 1,tady vyjde na 12tis. a bazarovou hledám přes měsíc a nic. Náhodou jsem narazila na stránky ebay a tam jich bylo v nabídce několik. Nevím ale jak postupovat.Je to celkem velké zboží, zda se to vůbec vyplatí :nevim:.Prosím o rady, zkušenosti a pokud by se zde našel někdo kdo by mi vyloženě poradil nebo pomohl jak na to budu moc vděčná. Moc díky Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
1.4.14 21:21
@Martina34 píše:
Ahoj všichni :mavam:
Sháním někoho kdo by mi pomohl nakoupit zboží na ebay. Vůbec nevím jak se postupuje. Sháním pro malýho prolejzačku Little Tikes 8 v 1,tady vyjde na 12tis. a bazarovou hledám přes měsíc a nic. Náhodou jsem narazila na stránky ebay a tam jich bylo v nabídce několik. Nevím ale jak postupovat.Je to celkem velké zboží, zda se to vůbec vyplatí :nevim:.Prosím o rady, zkušenosti a pokud by se zde našel někdo kdo by mi vyloženě poradil nebo pomohl jak na to budu moc vděčná. Moc díky Martina

Jestli je to z USA, tak budes platit clo a dph.. a taky pochybuju, ze by to nekdo z USA poslal sem, postovne by vyslo na tisice korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
1.4.14 21:23
@Lolllo píše:
Jestli je to z USA, tak budes platit clo a dph.. a taky pochybuju, ze by to nekdo z USA poslal sem, postovne by vyslo na tisice korun…

Je to z Anglie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
1.4.14 21:44

@Martina34

A pisou tam, ze to poslou i do zahranici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
2.4.14 07:33

Neumím anglicky :oops:
Tady je odkaz, jestli mi m§ůžeš poradit..
 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák