Reklamace iPad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6024
9.11.13 19:11

Reklamace ipad

Ahoj,
Prosim, muzete mi poradit. Potrebuju reklamovat ipad (stary 1 rok) problem je, ze nemuzu najit uctenku :zed:
Nema apple nejaky system, kde poznaji i bez uctenky, kdy byl zakoupeny?
A poradite musim pristroj vzit do prodejny, kde byl zakoupeny, nebo staci kdyz ho vezmu do znackoveho apple store?
Nikdy jsem tohle neresila :nevim:
Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
9.11.13 19:17

Co vím, tak jde reklamovat i bez účtenky. Jen musíš vědět, kdy jsi výrobek kupovala. Nejlepší by bylo, kdyby jsi platila třeba kartou. Já takto reklamovala sekačku na trávu. Vzala jsem výpis z účtu a oni si už tu účtenku vyhledali u nich v počítači. Dokonce mi pak i vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Courtney
9.11.13 20:03

Hodne záleží na tom, kde jsi iPad kupovala. Pokud přímo přes applestore, stačí zavolat na infolinku. Pokud v kamenném obchode, je potreba tam zajít a slušný obchodník ti vystaví kopii uctenky. Někteří s tím dělají děsný kino, ale pokud se chce, jde to. Jen jeste takova tečka, pokud by byl iPad kupovan na IČO, záruka je pouze rok.

• Citovat
  • Upravit
6024
10.11.13 09:06
@lísteček1
@Courtney píše:
Hodne záleží na tom, kde jsi iPad kupovala. Pokud přímo přes applestore, stačí zavolat na infolinku. Pokud v kamenném obchode, je potreba tam zajít a slušný obchodník ti vystaví kopii uctenky. Někteří s tím dělají děsný kino, ale pokud se chce, jde to. Jen jeste takova tečka, pokud by byl iPad kupovan na IČO, záruka je pouze rok.

Diky za reakce. Byl kupovany v malem elektru. A platila jsem asi hotove :zed: byl to darek a skladalo se vic lidi.
Ach jo. Zkusim jeste neco vymyslet. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák