Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
Prosim, muzete mi poradit. Potrebuju reklamovat ipad (stary 1 rok) problem je, ze nemuzu najit uctenku ![]()
Nema apple nejaky system, kde poznaji i bez uctenky, kdy byl zakoupeny?
A poradite musim pristroj vzit do prodejny, kde byl zakoupeny, nebo staci kdyz ho vezmu do znackoveho apple store?
Nikdy jsem tohle neresila ![]()
Diky za odpovedi
Co vím, tak jde reklamovat i bez účtenky. Jen musíš vědět, kdy jsi výrobek kupovala. Nejlepší by bylo, kdyby jsi platila třeba kartou. Já takto reklamovala sekačku na trávu. Vzala jsem výpis z účtu a oni si už tu účtenku vyhledali u nich v počítači. Dokonce mi pak i vrátili peníze.
Hodne záleží na tom, kde jsi iPad kupovala. Pokud přímo přes applestore, stačí zavolat na infolinku. Pokud v kamenném obchode, je potreba tam zajít a slušný obchodník ti vystaví kopii uctenky. Někteří s tím dělají děsný kino, ale pokud se chce, jde to. Jen jeste takova tečka, pokud by byl iPad kupovan na IČO, záruka je pouze rok.
@Courtney píše:
Hodne záleží na tom, kde jsi iPad kupovala. Pokud přímo přes applestore, stačí zavolat na infolinku. Pokud v kamenném obchode, je potreba tam zajít a slušný obchodník ti vystaví kopii uctenky. Někteří s tím dělají děsný kino, ale pokud se chce, jde to. Jen jeste takova tečka, pokud by byl iPad kupovan na IČO, záruka je pouze rok.
Diky za reakce. Byl kupovany v malem elektru. A platila jsem asi hotove
byl to darek a skladalo se vic lidi.
Ach jo. Zkusim jeste neco vymyslet. Diky