Reklamace použitého kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.10.15 12:08

Reklamace pouziteho kocarku

Ahoj, prosim o radu. Prodala jsem pres inzerat pouzity kocarek. Zajemkyni jsem ho drzela nekolik dni, v mezicase se me vyptavala na vse mozne, poslala jsem ji nejake fotky.. ona mi poslala zalohu, protoze jsem mela dalsi zajemce, a za par dni si pro nej jeji manzel osobne prijel. V rychlosti jsem mu ukazala co a jak (nemel o to beztak moc zajem :), a vecer mi pani psala, ze dekuje, ze kocarek je super, a jeste se zeptala na detaily ohledne otaceni sedacky a nasazeni madla. No a ted po trech dnech mi pise, ze se ji zda kocarek rozviklany. Tak bych se chtela poradit, co delat, kdyz by ho chtela vracet. Napsala jsem ji, ze rozviklany neni, ale ze ten pocit mit klidne muze, pokud ho nikdy predtim nemela v ruce.. jedna se o golfky, o kterych i kdyz jsou fungl nove maminky kolikrat rikaji, ze je to hrkatko.. diky za radu :zed: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3521
9.10.15 12:10

Kupovala použitý kočárek, s tím by měla počítat a měla si ho jet vyzvednout sama. Reklamaci bych jí neuznala. Zaplatila to už celé?

Příspěvek upraven 09.10.15 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.10.15 12:27

Reklamaci bych taky neuznala.Mela moznost si jej vyzkouset. Navic se jedna o pouzity kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.10.15 12:36

Urcite bych reklamaci neuznala…pani si to mozna rozmyslela a ted bude hrat na city.Me se to jednou stalo s oblecenim. Vymekla jsem, ale po druhe uz bych to neudelala. Veci pouzite nikdy nebudou ve stavu novych, pokud neco kupuji pouziteho, musim se s tim smirit a pak nevymyslet blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
9.10.15 12:36

Jak vracet? Neexistuje! Buď si paní měla pro kočár dojet sama a pořádně si ho vyzkoušet nebo si měla koupit nový. Fascinují mě osoby, které si koupí jetou věc a pak se diví, že ve srovnání s novou věcí je ta jejich jetá fakt jetá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.10.15 12:37

Neuznala bych. Prodávala jsem takhle hluboký se sporťkem, paní jsem upozornila, že je a jak často používaný. Přebírala si ho osobně a po týdnu napsala, že je z něj zklamaná a že ho chce vrátit. Na to jsem jí napsala, že o všem věděla a jestli se jí nelíbí ať ho prodá a koupí jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 12:41

Ja jsem z toho fakt spatna, proto i ten anonym, omlouvam se za nej, jeste jsem s necim takovym nesetkala.. na bazaru prodavam bezne, i kocarky po prvnim diteti, a nikdy nebyl problem.. kdybych ho posilala postou, tak ok, ale pan ho prebiral osobne.. doplatil za nej zbytek, a pani me jeste prosila, at mu nerikam o te zaloze, ze on to jeji kocarkovani nechape. Tak mi taky prijde, ze si ho chtela zkusit, a treba zjistila, ze ji nesedi. :zed:

• Citovat
  • Upravit
736
9.10.15 12:41

Zrovna golfky… měla jsem nové a kvalitní (maclaren) a stejně byly rozviklané, podle mne by ani jinak moc nešly lehce skládat a tak už jsou od výrobců ty klouby lehce volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
9.10.15 12:43

Z toho důvodu, už všechny kočárky poputují rovnou k popelnici. Prodávala jsem 2× a stačilo mi!!! Cenu jsem měla spíše symbolickou a těch dotazů a atd. Pak hrůzu jestli si to nerozmyslí, nebo jestli jsem něco nepřehlédla.

• Citovat
  • Upravit
1053
9.10.15 12:48

Dotyčná má smůlu.
Já takhle koupila loni dvojkombinaci, paní mi vše ukázala a já teprve letos při výměně hluboké korby za sportovní zjistila, že to nemá žádné spojovací pásky na polohování do lehu. Naštěstí jsem si poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 12:54

Diky za vzpruhu..jedna se o bgb bee+, coz je proste hrkatko, nekomu to sedne, nekomu ne.. pani ho navic evidentne vubec neznala, vyptavala se na zakladni veci.. musim rict, ze je mi z toho tak zle, ze bych ho byvala radsi dala nekam do kojenaku zdarma, nez se takhle dohadovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.15 12:57
@Kaspinka píše:
Neuznala bych. Prodávala jsem takhle hluboký se sporťkem, paní jsem upozornila, že je a jak často používaný. Přebírala si ho osobně a po týdnu napsala, že je z něj zklamaná a že ho chce vrátit. Na to jsem jí napsala, že o všem věděla a jestli se jí nelíbí ať ho prodá a koupí jiný.

No mam neco takoveho taky pripravene ji rict, tak uvidim, co bude dal. 8o

• Citovat
  • Upravit
337
9.10.15 13:07

Paní ho měla evidentně na zkoušku. Na její manýry přece nebudeš doplácet Ty. Neuznala bych. Nejsi eshop, nemáš lhůtu 14 dnů na vyzkoušení :-). Možná je to trochu drsný, taky bych z toho asi neměla dobrý pocit, že paní není spokojená, ale tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
9.10.15 13:11

Při posílání poštou bych to možná řešila, při osobní odběru, kdy byla možnost ho vyzkoušet a podívat se na něj, ne. Kdyby zjistila nějakou vadu, např. prasklou či roztrženou nějakou část, která by v popisu nebyla uvedena a na první pohled si toho člověk nemusí všimnout, to je něco jiného, ale „rozhrkání“ fakt není žádná skrytá závada, která se najednou projeví po 3 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
9.10.15 13:18

Pridavam se k ostatním, taky bych se na ni vybodla. jednala jsi fer :nevim:
mam podobnou zkušenost. prodávala jsem kocarek, mela jsem hned několik zajemkyn, ale chtěla jsem poctive vyhovet te první, i když chtěla zaslani postou a ja bych radeji osobne. nicmene jsem cekala několik dni az bude mit peníze, mezitím ji odpovídala na další a další dotazy po mailu i sms, fotila ji detaily…jak pitomec. pracne jsem zabalila, poslala a pani mi pak psala, ze je zklamana, ze funkcne je kocarek sice ok, ale vlastne se ji az tak nelibi, ze na fotkách vypadal jinak 8o tak jsem ji slusne odpověděla, ze to je mi tedy lito, ale není to muj problém, at ho proda dal a konec.
ale chápu te, taky jsem se z toho citila vselijak, i když to ma chyba nebyla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák