Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nemá někdo zkušenosti s reklamací spotřebičů u Alzy? Je potřeba výrobek zaslat pouze poštou, nebo ho lze předat i na odběrném místě?
Díky
Zrovna jsme reklamovali a davala jsem ji na vydejnim miste v Praze na andelu. Ale já jsem tam tu věc i vyzvedavala pří koupi. Takže Nevím jestli tak nemají nějak specialne upravene v reklamacním radu.
@kkaattkkaa Určitě to jde na některých odběrných místech, třeba v Holešovicích, ale nevím, zda na všech, koukni na stránky, určitě to tam někde budou mít uvedené.
Reklamovali jsme dvakrat a pokazde zcela bez problemu, ale s postou neporadim, nesli jsme osobne.
Neni nejjednodussi se podivat na stranky alzy? ![]()
V Ostravě jsem vracela přes odběrné místo
Ale bylo to o nervy. Počítač jsem doma spustila a nenajel OS, tak jsem to byla reklamovat a pán mi řekl, že to má takhle vypadat. Musela jsem to řešit telefonicky a potom znovu jet na do Ostravy, kde jsem udělala kravál a ten stejný chlap mi řekl, že to muselo být chybou zaměstnance, že to se takhle nedělá atd. No tak jsem mu při odchodu vpálila ať si dojde k lékaři, že s tou sklerózou v takhle mladém věku to není normální. Ještě teď jsem naštvaná, když si na to vzpomenu. Jezdila jsem jak blbá tam a zpátky celkem 120 km, kvůli debila. A to mi poprvé ještě řekl, že jestli si s tím nevím rady, tak ho odkoupí zpátky, ale že mi strhne asi 1000 kč za to že tam jsou sundané nálepky. Potom jsem čekala měsíc, než vyřídili reklamaci. Za mě, ALZA už nikdy.
Jde i poslat. Reklamovala jsem a úplně bez problémů a rychle.
Ja nevim, vzdyt v Holesovicich je primo reklamacni oddeleni!
@palapa Holešovice máme docela z ruky…Proto jsem se ptala, zda jde reklamovat i na odběrném místě.