Rekonstrukce bytu Zlín, Uherské Hradiště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
5.8.13 17:32

Pomooooc....

Holky sháním někoho na rekonstrukci koupelny v paneláku do Starého Města (UH), máte zkušenosti s firmami či někým. Bydlím v Brně, tak přehled ve STM nemám.

Byt, ve kterém chci umakart zrušit tím rekonstruovat koupelnu a wc budu pronajímat, proto do toho chci dát minimum fin. prostředků…známe nájemníky…Bez reka to ale nejde, původní už vypadá hrozně, navíc ta´tku vyplavili sousedi…tak umakart žije… Všem díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
17.10.13 08:01

Ahoj tak co už jsi někoho našla? Jak vidím nejsem sama kdo tady doporučuje p. Tomáše Prose :) nám dělal kompletně celý byt a za,,hubičku,, je šikovný a detailista takže jeho práce je 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.10.13 19:12

My už máme hotovo, nakonec s firmou M+M :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1876
26.11.13 11:00

Maminky také mohu doporučit Zednictví Radek Kvasnička z Kroměříže. kvalita i cena dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.1.14 08:26

Holky, nakonec jsem nestihla využít vašich recenzí, rekonstrukce spěchala a byla udělána už v září. Nakonec nám ji udělal Michal Středlec. Obepsala jsem pár firem a zedníků, jakou mi nabídnou cenu a bylo. Na to, že byt bude ještě minimálně na dalších 15 k pronájmu, koupelna je nádherná. A to za 70 tis včetně obložení zdi za kuchyňskou linkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.1.14 22:44

Tak to je super že se povedlo :kytka: pokocháme se fotečkama? :kytka: taky nafotím a hodím srm. o)

• Citovat
  • Upravit
158
15.1.14 22:16

Nepokocháte, blejskla jsem jich jen pár, a nevím kde skončily. Bylo to tak šupem, ať se může byteček pronajímat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný