Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky sháním někoho na rekonstrukci koupelny v paneláku do Starého Města (UH), máte zkušenosti s firmami či někým. Bydlím v Brně, tak přehled ve STM nemám.
Byt, ve kterém chci umakart zrušit tím rekonstruovat koupelnu a wc budu pronajímat, proto do toho chci dát minimum fin. prostředků…známe nájemníky…Bez reka to ale nejde, původní už vypadá hrozně, navíc ta´tku vyplavili sousedi…tak umakart žije… Všem díky za info.
Ahoj tak co už jsi někoho našla? Jak vidím nejsem sama kdo tady doporučuje p. Tomáše Prose
nám dělal kompletně celý byt a za,,hubičku,, je šikovný a detailista takže jeho práce je 100%
Maminky také mohu doporučit Zednictví Radek Kvasnička z Kroměříže. kvalita i cena dobrá
Holky, nakonec jsem nestihla využít vašich recenzí, rekonstrukce spěchala a byla udělána už v září. Nakonec nám ji udělal Michal Středlec. Obepsala jsem pár firem a zedníků, jakou mi nabídnou cenu a bylo. Na to, že byt bude ještě minimálně na dalších 15 k pronájmu, koupelna je nádherná. A to za 70 tis včetně obložení zdi za kuchyňskou linkou.
Tak to je super že se povedlo
pokocháme se fotečkama?
taky nafotím a hodím srm. o)
Nepokocháte, blejskla jsem jich jen pár, a nevím kde skončily. Bylo to tak šupem, ať se může byteček pronajímat…