Rekonstrukce kuchyně

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
8.7.20 12:51

Rekonstrukce kuchyně

Zdravím,
v letošním roce plánujeme celkovou rekonstrukci kuchyně. S čím jste ve své kuchyni spokojené? Co byste dnes udělali jinak? Nemůžu se rozhodnout - plovoučka nebo dlažba? Klasický obklad nebo dřevěná deska? Prosím osvědčené rady a nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
8.7.20 13:09

My budeme rekonstruovat příští rok. Na podlahu půjde rozhodně vinyl a za kuchyňskou linku jako obklad skleněná deska. Mají je v hodně vzorech a je to jednoznačně nejpraktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
8.7.20 13:11

Plovoucku bych do kuchyne nechtěla, kazdou chvili mam neco vytekleho na zemi a za chvíli by byla zkroucena. Jinak nikdy vic nechci bilou kuchyn, to porad jenom chodim a neco utiram, je videt kazda kapička :D pak nedam ranu bez myčky, troubu jedine nahoře kvuli detem. Hlavně dostatek pracovního prostoru, horní skříňky jenom kam dosahnu, je fakt otrava lezt na zidle apod, kdyz chci neco zezhora :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20832
8.7.20 13:13

@Anitram2 plovoučka je nesmysl. Šel bych do lepeného vinylu. A deska záleží jaký budete mít sporák. Za plynový dřevěnou desku dát nesmíte atd. Ale volil bych sklo nebo dlažbu.

Za mě jsem spokojen s tím, že jsem nešetřil a udělal to pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30377
8.7.20 13:17

Rekonstrukci máme rok za sebou. Dali jsme vinyl, imitaci dřevěné podlahy, je to snadno udržovatelná teplá podlaha, téměř nezničitelná, dá se případně opravit jenom část, kdyby bylo třeba. Na rozdíl od komentáře výše máme čistě bílý lesk, jsem spokojená, udržuje se snadno hezká a přijde mi, že na ní naopak není vidět téměř nic. Vybavení Ikea, spotřebiče Beko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.7.20 13:19

@hanka.br. krásná, za linkou máte dřevěnou desku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30377
8.7.20 13:21
@Anitram2 píše:
@hanka.br. krásná, za linkou máte dřevěnou desku?

Nevím, jestli je to přímo dřevo, tváří se tak, je to stejné jako pracovní deska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.20 13:25

Máme dlažbu s podlahovým vytápěním, takže studená není. Co oceňuji, je štěrbina centrálního vysávání, takže drobky hned nametu a vysaju. Desku máme klasickou. Dozadu už bych teď dala sklo. Doporučuji hodně zásuvek, protože se spotřebiče nakupí a někdy je toho potřeba víc. Osvědčily se mně na osvětlení led pásky pod skříňkami.

Co mně přijde na nic, jsou rohové skříňky, protože jsou hluboké a vzadu jsou akorát věci, co nejsou kam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14583
8.7.20 13:26

Už nikdy žádné spáry! :D Dlažbu teď akorát předěláváme, rozhodovali jsme se mezi PVC a vinylem, nakonec budeme pokládat celoplošné PVC. Místo obkladů bych dnes taky asi dala spíš skleněnou desku, nebo jsem viděla i marmoleum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.20 13:27

Mám bily lesk a jsem spokojená! Za linku sklo nebo desku ze stejného dekoru jako je pracovní deska, hlavně ne obklady nebo mozaiku, kde jsou spáry a špatně se to pak čistí od oleje…určitě hodně pracovního prostoru, skříň na troubu nebo potravinovou skříň udělat až nahoru ke stropu-neseda tam prach. Praktické jsou všude vysuvy a tlumení dojezdu. Za mě je nepraktická vestavěná lednice pokud jste větší rodina a nejste třeba jen 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.7.20 13:27

Ta skleněná deska je bombová. :pankac: To mi nějak uniklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.20 13:30
@Anitram2 píše:
Ta skleněná deska je bombová. :pankac: To mi nějak uniklo

Jen je potřeba dobře vmyslet zásuvky a vypínače. Ne všechno se dá vyřezat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244

@Anitram2 Take doporucuju sklenenou desku. Nedam na ni dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14583

@hanka.br. Tyjo to máte moc pěkné, sice ty bílé skříňky jsou na mě takové až moc chladné a sterilní, ale povedlo se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30377
8.7.20 13:34
@Michelle_M píše:
@hanka.br. Tyjo to máte moc pěkné, sice ty bílé skříňky jsou na mě takové až moc chladné a sterilní, ale povedlo se :palec:

Děkuju - to je focené těsně po rekonstrukci, už jsem to trochu zabydlela. Ve skutečnosti to sterilně nepůsobí. Jsou tam dvě vestavěné výsuvné drátěné úzké skřínky, ty jsou bezva a ty dojezdy taky oceňuju, Bralo se to hodně zgruntu, bouraly se zdi, aby vznikl tenhle prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí