Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petra Z píše:
@PetraJ toho neznám
Od Kruliše mám vestavěnou skříň, tak proto mě to jméno napadlo
Ty a nešlo by na tu desku nalepit to sklo, co se dává na zeď?
Nejspise slo. Jde temer uplne vse, ale je to vzdy otazka penez. U skla musis obrousit hrany, vyrezat otvory na zasuvky, nalepit na podklad, takze napoprve se delalo uplne zbytecne coz jsou viceprace navic.
Jinak naprosto souhlasim, ze tohle by mel truhlar vedet a nedavat nevhodny typ obkladu, to mi prijde skoro zakladni vec, kterou si ma zjistit.
Jo jeste jsem nenapsal, ze pro smysluplny navrh kuchyne je dobre si zjistit info o prac. trojhelniku - http://www.kricensky-kuchyne.cz/…ny-v-kuchyni
jak spravne napsala miamamamia v jejim informacne hodne zhustenem prispevku a tim mi to pripomnela. ![]()
@PetraJ píše:
No vidíš a mně to takhle vyhovuje. Napustim vodu do hrnce a nemusím s ním nikam chodit, jenom se otočím a dám vařit.
Ale já nepíšu o žádné velké vzdálenosti. Měla jsem na mysli ideální uspořádání viz tvůj odkaz na pracovní trojúhelník.
@Chytrak píše:
Nejspise slo. Jde temer uplne vse, ale je to vzdy otazka penez. U skla musis obrousit hrany, vyrezat otvory na zasuvky, nalepit na podklad, takze napoprve se delalo uplne zbytecne coz jsou viceprace navic.
Jinak naprosto souhlasim, ze tohle by mel truhlar vedet a nedavat nevhodny typ obkladu, to mi prijde skoro zakladni vec, kterou si ma zjistit.Jo jeste jsem nenapsal, ze pro smysluplny navrh kuchyne je dobre si zjistit info o prac. trojhelniku - http://www.kricensky-kuchyne.cz/…ny-v-kuchyni
jak spravne napsala miamamamia v jejim informacne hodne zhustenem prispevku a tim mi to pripomnela.
Tak třeba by to sklo slo jen na tu cast za sporákem? Male a bez der na zasuvky…
@jita22 píše:
Tak třeba by to sklo slo jen na tu cast za sporákem? Male a bez der na zasuvky…
Urcite. Ono jde hlavne o to prichyceni k podkladu, pokud to pujde chytnout na tu desku. Dalsi vec je, jak to bude vypadat z estetickeho hlediska a tam se obavam, ze to vubec nebude vypadat dobre.
@Scara můžu se zeptat na ty cihličky? Máš hladké nebo drsné? My máme na jedné zdi obkladové pásky s imitací pravých cihel. Líbilo by se mi to i za linku, ale té údržby se bojím. Stačí tedy rejžák na čištění? Za kamna půjde skleněná deska. Přeci jen i na lince něco vyprskne na zeď, tak to nechci mít flekaté jak dalmatin.
Je to dost zla fotka po zasparovani, ale jsou hrube jako klasicka cihla a lepi se jedna po druhe. Omyt staci jen kartacem, mastnota na nich vubec nezustava.
@Samina007 prave z toho duvodu budu davat nad horizontalni prac. desku davat druhou na svislo. Sklo jsem nakonec zavrhnul. Vcera jsem si nezakryl smetanu, kdyz jsem zapl slehac a byla obhozena pulka kuchyne ![]()
Rezne zdivo sice nevypada spatne, ale udrzba je naprosto neprakticka a cistit bych to nechtel.
Ta nova kuchyne bude vypadat nejak takhle, s tim, ze horni skrinky budou bile, lednice vestavna bude stat na levem konci linky a svisla deska nad linkou bude stejna jako pracovni a zaroven i podlaha(vzor dub).
@Chytrak nad deskou též přemýšlím. Sklo se mi líbí, ale vyšlo by na dost u nás. Proto bude jen u kamen.
@Chytrak píše:… wow - máme velmi podobnou, jen já mám ještě ve stejném dekoru pracovní ostrůvek a máme bílou dlažbu… krásná a praktická
@Samina007 prave z toho duvodu budu davat nad horizontalni prac. desku davat druhou na svislo. Sklo jsem nakonec zavrhnul. Vcera jsem si nezakryl smetanu, kdyz jsem zapl slehac a byla obhozena pulka kuchyne
Rezne zdivo sice nevypada spatne, ale udrzba je naprosto neprakticka a cistit bych to nechtel.Ta nova kuchyne bude vypadat nejak takhle, s tim, ze horni skrinky budou bile, lednice vestavna bude stat na levem konci linky a svisla deska nad linkou bude stejna jako pracovni a zaroven i podlaha(vzor dub).