Rekvalifikace - účetní - přes ÚP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rekvalifikace - účetní - přes ÚP
Ahoj holky,
nedělali jste některá tento kurz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ne, ale kámoška a byla spokojená, ale i tak práci našla až po půl roce :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je jasný, že ti to práci nezaučí, ale aspoň se člověk něco více naučí a může to pak předložit. Já se chtěla jen zeptat jestli je to těžké, paní na ÚP mi říkala, že je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR tak to neutuším, ale myslím, že nějak extra těžký to nebude, účto není těžky, to zvládneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve škole mi to až tak nešlo, ale mě to hlavně spíš nebavilo, taky mi moc neseděl učitel a to dělá hodně. Budu se snažit, myslím, že to stojí za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR Není to těžké, každopádně je to úplně něco jiného než praxe. Nevím jestli bych se po absolvování tohoto kurzu odhodlala jít někam dělat účetní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR To ani ne, jen práce s tím účetním programem. Max. ti ukážou nějaké internetové registry plátců apod. Ten kurz vůbec není těžký, ale pracuješ tam vždycky s pár daty, ne s celou firmou s x zaměstnanci. Já se okolo účetnictví omotávám jen zlehka, dělám spíš nižší administrativu, faktury, expedici, úprava webů,.. občas zaúčtuju faktury ale přímo účetní nejsem a jsem hrozně ráda že ten kurz mám
ale účetnictví bych si sama dělat netroufla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR určo to bude chtít začínat někde, kde tě pořádně zaučí, ten kurz je dobrej, ale naučíš se tam opravdu jen základy…já dělala v práci s účetním programem, hodně operací, ale samostatně bych účetní nezvládla dělat. Pokud chceš spíš administrativu, tak na to je určo taky kurz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je mi úplně jasné, že se za nějakých 160 hodin nemůžu stát ´četní, ale tak dá mi to aspoň nějaký základ, že člověk ví, která bije ne? A taky bych si ani po tom na ´četní netroufla, ale tak budu mít víc kvalifikace k nižší administrativě než teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, chtěla jsem se zeptat jak to je s kurzy na RD, před nástupem jsem byla na ÚP, nyní už v evidenci nejsem. Chci něco dělat, abych měla po rodičáku nějakou šanci. BTW. musíte mít alesoň nějakého tucha o novém oboru, nebo to není podmínka? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také si potřebuju oživit vzdělání. Sice jsem zaměstnaná, ale brzy nebudu a zajímám se o rekvalifikaci:
- Je potřeba být v evidenci na úp, je nějaká lhůta evidence, po které si můžu o rekvalifikaci požádat, nebo je to jedno a můžu třeba hned na první schůzce?
- Můžu absolvovat vícero rekv. kurzů (současně, po sobě)?
- Co když si během rekv. seženu nové místo, můžu rekv. dokončit na náklady úp?
Je toho dost, ale tady jsem zatím vždycky dostala dobré rady, tak to zase zkouším ![]()
- Citovat
- Upravit
1. Myslím si, že lhůta je půl roku kdy musí být nezaměstnaný evidovaný na úřadu práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit