Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teďka v podzimním období hrozně ráda relaxuju se svíčkou, horkým čajem, zachumlaná pod dekou a ráda si pustím dobrý film…Teďka jsem na to teda neměla vůbec čas, ale chystám se na to…doporučíte nějaký dobrý film?
díky ![]()
Pohádky:
Hvězdný prach, Princezna nevěsta, Cesta do fantazie
CZ - Korunní princ, Zázračný nos, Princezna a půl království
Komedie:
Správní chlapi, Návrh, Na nože
CZ - U mě dobrý, Český sen; Prvok, Šampón, Tečka a Karel; Vlastníci
K zamyšlení:
Asi to ukončím, Melancholie, Vejdi do prázdna, Mullholand Drive, Identita
CZ - Kobry a užovky, Úsměvy smutných mužů, Na střeše
Horory:
Slunovrat, Maják, Děsivé dědictví, Ti Druzí
@foxtauri píše:
Pohádky:
Hvězdný prach, Princezna nevěsta, Cesta do fantazie
CZ - Korunní princ, Zázračný nos, Princezna a půl královstvíKomedie:
Správní chlapi, Návrh, Na nože
CZ - U mě dobrý, Český sen; Prvok, Šampón, Tečka a Karel; VlastníciK zamyšlení:
Horory:
Asi to ukončím, Melancholie, Vejdi do prázdna, Mullholand Drive, Identita
CZ - Kobry a užovky, Úsměvy smutných mužů, Na střeše
Slunovrat, Maják, Děsivé dědictví, Ti Druzí
jééé moc děkuji
mrknu na ně ![]()
Za mě je top Stážista doporučuju ![]()
potom z českých se mi líbí Bezva ženská na krku ![]()
ale jinak bych spíše dokázala poradit seriály
Zrovna včera dávali Ženy v běhu, za mě skvělá oddychová komedie plná fakt dobrých a trefných hlášek ![]()
Pak mám ráda třeba Prázdniny nebo Návrh se Sandrou Bullock.
Záleží jestli hledáš spíše nějaké novější, nebo cokoliv.
@Jane036 píše:
Zrovna včera dávali Ženy v běhu, za mě skvělá oddychová komedie plná fakt dobrých a trefných hlášek
Pak mám ráda třeba Prázdniny nebo Návrh se Sandrou Bullock.
Záleží jestli hledáš spíše nějaké novější, nebo cokoliv.
děkuju moc
budu ráda za cokoliv
spousta mě toho unikla a neznám toho moc ![]()
@Najklajnička píše:
A co takhle nějaký horor???![]()
![]()
Ty mám nejradši!!
jo klíďo taky
sem s ním ![]()
Mám ráda chytré romantické komedie typu Láska nebeská nebo třeba Hudbu složil, slova napsal (nebo tak nějak, hraje v tom Hugh Grant). Hezké jsou i Prázdniny s Cameron Diaz. Pokud se chceš dojímat, tak třeba Návrat do Cold Mountain. Ze seriálů jsem teď viděla první sérii Smash, to bylo hodně dobré. Jinak mám ráda tři první filmy z 60. let o Angelice, je tam dechberoucí hudba, krásné kostýmy a Mercierová je fešná baba
.
S manželem máme rádi jakékoliv Marvelovky - těch je plno, takže to nějaký čas zabere (Avengers, Kapitán America, Iron man apod)
Já třeba mám ráda filmy Woodyho Allena, jsou takové trochu jiné. A taky třeba nějaký animák - moc hezky udělaný je film Luca, Duše nebo Raya a drak - všechny jsou myslím letošní.
A pokud by to nemusel být jen film, tak na Netflixu seriál Lucifer. Za mě super.
Ale mrkni, každému se líbí něco jiného, tak třeba tě něco inspiruje. ![]()
@PenelopaW píše:
Mám ráda chytré romantické komedie typu Láska nebeská nebo třeba Hudbu složil, slova napsal (nebo tak nějak, hraje v tom Hugh Grant). Hezké jsou i Prázdniny s Cameron Diaz. Pokud se chceš dojímat, tak třeba Návrat do Cold Mountain. Ze seriálů jsem teď viděla první sérii Smash, to bylo hodně dobré. Jinak mám ráda tři první filmy z 60. let o Angelice, je tam dechberoucí hudba, krásné kostýmy a Mercierová je fešná baba.
moc děkuju
jo s Angelikou souhlasím
![]()
@Jane036 píše:
S manželem máme rádi jakékoliv Marvelovky - těch je plno, takže to nějaký čas zabere (Avengers, Kapitán America, Iron man apod)Já třeba mám ráda filmy Woodyho Allena, jsou takové trochu jiné. A taky třeba nějaký animák - moc hezky udělaný je film Luca, Duše nebo Raya a drak - všechny jsou myslím letošní.
A pokud by to nemusel být jen film, tak na Netflixu seriál Lucifer. Za mě super.
Ale mrkni, každému se líbí něco jiného, tak třeba tě něco inspiruje.
děkuju, určitě mrknu
myslím, že určitě něco vyberu ![]()
My teď doma hodně tendujeme ke starým filmům, třeba francouzským, které se vysílaly v době, kdy jsme byli dětmi. Třeba komedie s Belmondem, Funésem apod., ty jsou prostě nesmrtelné. Za mne je vynikající Belmondovo Zvíře a samozřejmě Četník ze Saint Tropez
.