Jak se připravujete na lockdown?

64
31.10.21 16:10

Jak se připravujete na lockdown?

Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?

Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledne :D Těším se na vaše zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15332
31.10.21 16:13

A kolik Tě prosím stojí ty drogy co bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
31.10.21 16:16

Na to, že covid neřešíš a nesleduješ, jsi zakladateli informován až až.. 8) ;)

Já covid neřeším, takže tvoje informace nemám a myslím si o tom svoje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.21 16:18

Nijak. Věřím, že žádný další nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
31.10.21 16:19

Nijak. Neřeším COVid už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
31.10.21 16:22

Koupila jsem si jeansy a naskenovala nohu pro případ koupe bot. Jinak nic extra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.10.21 16:25

Asi průzkum kolik máte doma zlata, pak si vytipujou domacnost podle ip adresy a pomuzou vam to zhodnotit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
31.10.21 16:26

Nijak, obchody stejně vždycky zůstanou otevřené, tak nepotřebuju dělat nějaké zásoby.

• Citovat
  • Upravit
44197

Myslím si, že dřív nebo později bude. U syna už je škola v karanténě(gympl), skoro všechny třídy. Do školy půjdou zítra jen očkovaní studenti, všechny třídy jedou hybrid.
Nepřipravujeme se nijak, co bude, nemůžeme nijak ovlivnit. Hladu a nedostatku potravin se nebojíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845

Lockdown vůbec neřeším, na problémy jsem obecně vždy připraven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
31.10.21 16:27
@Mar94 píše:
Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledne :D Těším se na vaše zprávy :palec:

Mně už na Covid (nikoliv s Covidem) zemřeli 2 blízké osoby.
Takže Covid dost dobře ignorovat nemůžu. A ne, když zavřu oči, tak kupodivu pandemie nezmizí. Tak dobrej matroš doma fakt nemám.😒 😒 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
31.10.21 16:28
@Mar94 píše:
Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledne :D Těším se na vaše zprávy :palec:

Ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
31.10.21 16:29

Nakoupili jsme si s manželem zásobu kondomů pro dlouhé lockdownové večery. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
31.10.21 16:30
@Havlova píše:
Nakoupili jsme si s manželem zásobu kondomů pro dlouhé lockdownové večery. :mrgreen:

Hlavně abyste měli dost respirátorů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.21 16:30
@Havlova píše:
Nakoupili jsme si s manželem zásobu kondomů pro dlouhé lockdownové večery. :mrgreen:

Pošlu ti zásobu vína. Chceš? Ať je to kompletní :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová