Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?
Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledne
Těším se na vaše zprávy ![]()
Na to, že covid neřešíš a nesleduješ, jsi zakladateli informován až až..
![]()
Já covid neřeším, takže tvoje informace nemám a myslím si o tom svoje..
Koupila jsem si jeansy a naskenovala nohu pro případ koupe bot. Jinak nic extra ![]()
Asi průzkum kolik máte doma zlata, pak si vytipujou domacnost podle ip adresy a pomuzou vam to zhodnotit ![]()
Nijak, obchody stejně vždycky zůstanou otevřené, tak nepotřebuju dělat nějaké zásoby.
Myslím si, že dřív nebo později bude. U syna už je škola v karanténě(gympl), skoro všechny třídy. Do školy půjdou zítra jen očkovaní studenti, všechny třídy jedou hybrid.
Nepřipravujeme se nijak, co bude, nemůžeme nijak ovlivnit. Hladu a nedostatku potravin se nebojíme.
Lockdown vůbec neřeším, na problémy jsem obecně vždy připraven.
@Mar94 píše:
Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledneTěším se na vaše zprávy
Mně už na Covid (nikoliv s Covidem) zemřeli 2 blízké osoby.
Takže Covid dost dobře ignorovat nemůžu. A ne, když zavřu oči, tak kupodivu pandemie nezmizí. Tak dobrej matroš doma fakt nemám.😒 😒 😒
@Mar94 píše:
Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledneTěším se na vaše zprávy
Ne?
![]()
Nakoupili jsme si s manželem zásobu kondomů pro dlouhé lockdownové večery. ![]()
@Havlova píše:
Nakoupili jsme si s manželem zásobu kondomů pro dlouhé lockdownové večery.
Hlavně abyste měli dost respirátorů ![]()
@Havlova píše:
Nakoupili jsme si s manželem zásobu kondomů pro dlouhé lockdownové večery.
Pošlu ti zásobu vína. Chceš? Ať je to kompletní
.