Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše:
My při tom respirátory nepoužíváme.
Velká chyba!
@Zumpa píše:
Velká chyba!
To mě teď napadla taková věc, jestli musí v bordelech taky používat ochranu dýchacích cest.
🤔
@Havlova píše:
Můj tip je týden před vánočními prázdninami.
Prosím to ne. Já mám naplánovanou od 20. prosince dovolenou a těším se, že jí strávím bez dětí doma ![]()
Jinak my máme zásoby standartní a nijak zvlášť se nepřipravujeme. Teda v pátek jsem si s dcerou koupila zimní boty a dceři sehnala padnoucí džíny. Ty mi přes e-shop nakupovat nejdou. Ale to nebylo kvůli hrozbě lockdownu…
@Mar94 píše:
Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledneTěším se na vaše zprávy
tak za tenhle příspěvek bys měl být stíhán pro rozšiřování poplašné zprávy
,
a proč bychom si měli kupovat těstoviny, salám a rýži? do prodejny potravin jsem chodila každý všední den celou dobu covidu i toho lockdownu
@eva valoi píše:
To mě teď napadla taková věc, jestli musí v bordelech taky používat ochranu dýchacích cest.🤔
jasně že ano, a musí mít modré lékařské rukavice při tom
@eva valoi píše:
@ropucha 02 Bordel má doma každý svůj.
To jo. Já hlavně na dvoře 🤣 🤣 🤣
@Havlova píše:
Ty jsi meměla 30 kg mouky?
Teď nevím přesně možná kilo
![]()
@Mar94 píše:
Holky. Jak se připravujete na blížící se lockdown? Myslíte si, že ho stihneme ještě letos? Čísla nakažených nám zase pěkně stoupají… Kupujete trvanlivé potraviny (salámy, těstoviny, rýží..)? Jak řešíte, s dnešní dobou související, možné riziko hyperinflace? Vybíráte úspory a kupujete zlato, šperky?Musím se přiznat, že se snažím žít tak, aby mě Covid pokud možno vůbec neomezoval. Zásoby má lockdown neděláme, Covid neřeším, nemluvím o něm, roušku moc nenosím, Seznam zprávy máme zablokované a televize nám nefunguje. Ale dnes udělám výjimku. Pojďme si zpestřit víkend a udělat si hezké Covid odpoledneTěším se na vaše zprávy
Nijak
Už jsme zkušení, a víme, že potraviny se zavírat nebudou ![]()
Roušku nosím poctivě, ale jinak fungujeme úplně normálně.
@Midaku píše:
Koupili jsme synovi kameru k počítači a stavíme na zahradě dětem hřiště. Nicméně u nás je zatím klid. Ve škole je pár tříd v karantene, ale ostatní jedou normálně. Tedy aspoň předpokládám, že kdyby se zítra nešlo do školy, tak už bychom to věděli.
bunkry máte stavět na zahradě, ne hřiště ![]()
@eva valoi píše:
To mě teď napadla taková věc, jestli musí v bordelech taky používat ochranu dýchacích cest.🤔
Orální sex s respirátorem? ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Teď nevím přesně možná kilo![]()
taky mám pořád po 1 kile od každé mouky
@Mar94 píše:
Covid neřeším, co potřebuju koupím přes net. Jediné co, tak sleduji, jestli se mnou bude moct partner k porodu.
Jinak jen pro info: Dělám ve šperkařství, klenotnictví atp a šperky nekupuj. Mně za práci dáš třeba u stříbra minimálně 2× více za práci než za kov. U zlata o něco méně. Takže vlastně všichni kašlete na zlatý cihly a kupujte šperky, ať jsme nechutně nažvejklí ![]()
@stinga píše:
bunkry máte stavět na zahradě, ne hřiště
My máme pořádný sklep. Za války ho prý měli jako kryt.