Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na zaklade dnesnich dvou novych diskuzi, kde muzi hledaji zeny na emiminu, me napadlo zalozit tuto diskuzi.
Jen tak pro zajimavost.
Je tady nekdo, kdo si nasel sveho vyvoleneho pres emimino? Kamaradky neresim, myslim ted opravdu partnera pro zivot. ![]()
Já jsem si tady našla manžela. Ale ne přes seznamku, začali jsme si prostě normálně soukromě psát.
On v té době žil v zahraničí a trochu se tam nudil, tak chodil na emimino.
Nejprve jsme byli kamarádi na psaní, pak se dali dohromady na dálku. Jednou za mnou přiletěl, abychom zjistili, jestli spolu fungujeme i naživo. Fungovali jsme.
Příště už přijel s kufrem, našel si tu podnájem, práci a zůstal v mém městě.
Dneska spolu máme byt, jsme manželé a čekáme mimino. Takže happy end.
![]()
@Anonymní píše:
Já jsem si tady našla manžela. Ale ne přes seznamku, začali jsme si prostě normálně soukromě psát.On v té době žil v zahraničí a trochu se tam nudil, tak chodil na emimino.
Nejprve jsme byli kamarádi na psaní, pak se dali dohromady na dálku. Jednou za mnou přiletěl, abychom zjistili, jestli spolu fungujeme i naživo. Fungovali jsme.
Dneska spolu máme byt, jsme manželé a čekáme mimino. Takže happy end.![]()
![]()
Tak to je pekne.
No, ale to znamena, ze jste si na zaklade nejake sympatie (napr. Z prispevku) sedli a zacali si psat. Tedy nezakladal diskuzi - hledam zenu.. ![]()
@Capricorn61 píše:
Tak to je pekne.No, ale to znamena, ze jste si na zaklade nejake sympatie (napr. Z prispevku) sedli a zacali si psat. Tedy nezakladal diskuzi - hledam zenu..
Pár inzerátů, kde ženy vstřícně reagovaly, jsem zahlídla, tak věřím, že ta šance tady je jako kdekoli jinde.
No já mám tak narvanou poštu žádostmi, že už mě to padá do spamu.
@Cenarius píše:Žádostmi o půjčku?
No já mám tak narvanou poštu žádostmi, že už mě to padá do spamu.
@Kfětoslava píše:
Pár inzerátů, kde ženy vstřícně reagovaly, jsem zahlídla, tak věřím, že ta šance tady je jako kdekoli jinde.
Tak ono i ten inzerat musi trosku znit.
Ne jak dnesni, ze doma mam zenu, ale chci zasunout i jinde, nebo treba jednou se rovnou pochlubil i velikosti udu, dalsi zas psal, jak strasne by rad dotycne udelal miminko.
Proto by me tak zajimalo, jestli se opravdu nekteri poznali pres emimino.
Jinak to, ze si nekdo zacne psat soukrome, tomu i verim. ![]()
@Capricorn61 Jaký hopkal, taků potkal. Tady taky nejsou výkvěty ctnosti, jak vidno v diskuzích, tak třeba najde i pisatel, co chce jen zasunout ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem si tady našla manžela. Ale ne přes seznamku, začali jsme si prostě normálně soukromě psát.On v té době žil v zahraničí a trochu se tam nudil, tak chodil na emimino.
Dneska spolu máme byt, jsme manželé a čekáme mimino. Takže happy end.![]()
![]()
A to ses zrovna mohla odtajnit při také hezké zprávě ![]()