Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
zajímalo by mne, zda některá z maminek používala v těhotenství i po porodu relaxační hudbu určenou právě pro maminky, malé děti. Chci si pořídit meditační a relaxační CD, ale nemám žádnou zkušenost s tímto typem hudby v těhotenství. Děkuji za vaše názory i tipy. Bohužel u nás ve městě se v prodejně hudby nedá poslechnout CD, které tam mají speciálně pro těhotné a novopečené maminky. Uvažovala jsem i o normální relax. hudbě - zvuky přírody atd.
Máme Rolanda Santé: Štastné děťátko
Milované děťátko -moc doporučuju !!!! ![]()
NiKi
ještě Roland Santé Naše štěstí
mému miminku se ale nejvíc líbí Beethoven a určitý typ vážné hudby ![]()
Faninko,
nejsem ještě těhulka,ani nemám miminko,ale mě moc při relaxaxi pomáhá ENYA…je to hodně klidná a příjemná hudba…
Zkus cokoliv,třeba Ti budou nejvíc sedět " KABÁTI" ![]()
pa JANNIS
ahoj, já jsem poslouchala jak spešl hudbu pro miminka, tak i jakoukoli klidnou, co se líbí mě-Enyu, Mozarta, Vivaldiho…je to na tobě, co máš ráda…i zvuky lesa, moře a tak budou OK:-)
tak pěkně relaxujte:)
k.
Já mám taky od Rolanda Santé 2CD šťastné a milované děťátko a pak taky doporučuju CDčka od LOREENA MCKENNITH, je to skvělá zpěvačka a má krásnou uklidňující hudbu, ta se tomu mému chlapečkovi líbí hodně moc. Taky hudba z Gladiátora a skupina Dead can Dance.
Pro deti je zajimava hudba na http://www.relaxacnihudba.cz a da se i poslechnout v MP3