Remcá mi do výchovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.20 07:22
@g.sandova píše:
A co mu vadí ohledně sladkosti?

Vadí mu, že se přijde zeptat za mnou jestli může nějakou dobrůtku, ne za ním, poukazoval na to, vadí mu, když dostane jakoby dvě věci po sobě, minikopecek zmrzliny a k tomu želé myšku, tyhle banality mu vadí, ale pokud byla hodná, nemám problem ji za den dát klidně 3,4 takové drobnosti, pokud zlobí tak nedostane nic, osobně v tomhle nevidím problém, neřekla bych že to je velká denní dávka cukru, beru že pro někoho třeba ano, ale u nás to je horší v tom že vlastním cukrárnu a když za mnou přijde a nesmí si nic dát, je to jako pro hladového jít do obchodu a nesmet si nic koupit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.20 07:27

@lucenka já ale beru když přijde s nějakým návrhem a je to rozumná věc tak proč ne, ale většinou to není o dohodě, ale snaze prosadit si to, a to nemám ráda, když mi někdo říká co a jak bude aniž by si vyslechl i můj pohled na věc, nebo vzal v potaz že něco už je nějak naučené a měnit to ze dne na den je pro to dítě matoucí. Měla ho ráda do doby než začal „vystkovat růžky“ a velet, do té doby byli spolu v naprosté pohodě…

• Citovat
  • Upravit
40536
11.7.20 07:28
@Anonymní píše:
Vadí mu, že se přijde zeptat za mnou jestli může nějakou dobrůtku, ne za ním, poukazoval na to, vadí mu, když dostane jakoby dvě věci po sobě, minikopecek zmrzliny a k tomu želé myšku, tyhle banality mu vadí, ale pokud byla hodná, nemám problem ji za den dát klidně 3,4 takové drobnosti, pokud zlobí tak nedostane nic, osobně v tomhle nevidím problém, neřekla bych že to je velká denní dávka cukru, beru že pro někoho třeba ano, ale u nás to je horší v tom že vlastním cukrárnu a když za mnou přijde a nesmí si nic dát, je to jako pro hladového jít do obchodu a nesmet si nic koupit…

Skončila bych to s ním a dalšího pána bych měla jen na hezké volné chvíle, netahala bych ho domů.

Ono ty děti z toho nejsou odvázané, když na nich cizí pánové zkouší svoje výchovné metody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
11.7.20 07:30

Já vůbec nechápu, proč bydlíš s cizím chlapem? Proč si nenajdeš raději přítele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.7.20 07:44

Poslechni instinkt, jste spolu chvilku a uz te tlaci do veci, ktere nechces?
Ocividne na tve argumenty neslysi, neni schopen dohody, neni to proste tymovy hrac.
Navic se urazi a bere si veci osobne. Neumi byt nad veci, neumi byt velkorysy.
Ukoncila bych to, tohle nema budoucnost.
Takovy vztah by nebyl nic pro me, je to jako vezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
11.7.20 08:06
@Anonymní píše:

Sebestrednej blbec si honí ego na malý holčičce.. Proboha kteréj normální chlap řeší jestli dítě snědlo 1 nebo 2 bonbony a že se nezeptal jeho, no to je tragedie :roll: Zbav se ho, nenech dceři zbytečně kazit dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
11.7.20 08:32

@lucenka Psala, že se viděli max. 3×… Tak zvyklá na ni malá asi úplně nebude.

• Citovat
  • Upravit
4622
11.7.20 08:45

Tohle by na me nebylo. Byla bych sama s dcerou a chlapa mela jen na hezke chvilky. A musel by se jo snazit, aby se do jejiho zivota dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 09:01

@scentini Hmm vidím to podobně… Když to nevyšlo s jejím otcem, říkala jsem si že budu jen s ní že nikoho dalšího k sobě nepotřebujeme, přišel „přítel“ nabyla jsem dojmu že je přesně takový jakeho k sobě my dvě potřebujeme no, ale opět se ukázalo, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají…

• Citovat
  • Upravit
23966
11.7.20 09:15
@Anonymní píše:
@Hobitka mluvíš mi z duše, snažila jsem se a i navrhovala že by bylo dobré aby si zvykala na všechno nové postupně ne on razi názor hodit do vody a naučit se plavat hrozne mě tahle bezohlednost z jeho strany rozčiluje a i když se to snažím řešit a nehazet hned flintu do žita nevypadá to dobře, ne když je neoblomný ve věcech které mu jsou neznámé (nemá dítě)

A nefungovala to náhodou takhle u nich když byl on malý?
U nás se chlap do výchovy nemotal, ale měl připomínky. A to už v době kdy jsme se jen vydali na víkendy. Prostě jsme to probrali a buď jeden znás přesvědčil druhejo nebo jsme došli ke kompromisu.
My jsme, ale měli luxus víkendů i bez dítěte
Takze jsme měli i čas sami na sebe.

Neschází mu jen, že nejste občas jen sami dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.7.20 09:15
@Anonymní píše:

Nemám slov, blbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.7.20 09:29
@Anonymní píše:

Tak to bych ho poslala do háje. U nás se všechny děti (moje i naše) chodí ptata jen mě. Když se jdou zeptat táty, tak je to protože, jsem řekla ne, většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 09:31

@Netopirek něco na tom asi bude, je nejmladší ze 4deti a z toho co jsem pochopila si ho nikdo nevšimal, nestaral, jako děti zemědělce měli jen povinnosti, první oráče oak škola a zábava takhle to u nic bylo a asi si tenhle obraz nese s sebou ne ve smyslu aby něco dělala ale aby byla zodpovědná a samostatná ve všem a nejednalo se s ní jako s malým dítětem, prý ji hýčkám, není snad přirozené své dítě tak trochu hýčkat??? Není to kus masa přece… Bavili jsme se o tom i, a jediné co mi řekl „já jsem to měl jinak“ a nejspíš čeká že to bude podle něj bere se za skvele vychovaného člověka, ale to že na něm uplatňovali rodiče fyzické i psychické tresty a do určité míry ho to poznamenalo to už nebere v potaz… Je to kříž, když s někým není klidná domluva

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.20 09:35

@Netopirek já ale tohle taky znám z domu, mamka byla ta která defacto rozhodovala, taťka byl zaneorazdnen praci a na mě tolik času neměl, tudíž neměl ani pořádně přehled jestli jsem zlobila nebo ne jestli ven jít můžu nebo nemůžu, bylo to v mamcine režii a nikdy jsem nepostřehla že by se kvůli tomu hádali, málo kdy se stalo, že mě mamka poslala zeptat se taťky, ale ten mě vždycky poslala zase zpátky, ať se zeptám mamky :lol: rozhodovali jen když šlo o něco „velkýho“ třeba na co jí dáme do hudebky, nebo pojede na tábor tam nebo jinam… Ale ne o banalitach…

• Citovat
  • Upravit
23966
11.7.20 09:46
@Anonymní píše:
@Netopirek něco na tom asi bude, je nejmladší ze 4deti a z toho co jsem pochopila si ho nikdo nevšimal, nestaral, jako děti zemědělce měli jen povinnosti, první oráče oak škola a zábava takhle to u nic bylo a asi si tenhle obraz nese s sebou ne ve smyslu aby něco dělala ale aby byla zodpovědná a samostatná ve všem a nejednalo se s ní jako s malým dítětem, prý ji hýčkám, není snad přirozené své dítě tak trochu hýčkat??? Není to kus masa přece… Bavili jsme se o tom i, a jediné co mi řekl „já jsem to měl jinak“ a nejspíš čeká že to bude podle něj bere se za skvele vychovaného člověka, ale to že na něm uplatňovali rodiče fyzické i psychické tresty a do určité míry ho to poznamenalo to už nebere v potaz… Je to kříž, když s někým není klidná domluva

My máme taky dohady, hlavně co se týče bezpečnosti. Autosedačky v autě, helmy na kolo… My jsme nic takového přece neměli a žijeme :roll:
No má peška, v tomhle jsem nekompromisní aon tedy stejně vždycky poleví, ale kecy si neodpustí :cert:
Ale hodně věcí přirovnává. My jsme to taky neměli. Za nás to nebylo :roll: Občas jak kdybych žila s důchodcem.
Já holt oznamuji, že je jiná doba. A dneska je to jinak. Ale jsou věci u kterých mu ustoupím a dětem oznámím. Že my to taky neměli a přežili jsme, takže oni to taky dají.
Občas jim to neublíží :mrgreen:

Ale jestliže je on z „chladného chovu“ a nevidí na tom nic špatného. Tak bude chtít jet obdobně, i u vlastních dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí