Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dcera 1 ruka a jeden u zubaře. Syn 3 krát hrudník a jednou zubař. 10 a 12 let.
4 lety jeden, 9 lety si už nepamatuju, dva určitě, ale je fakt, ze on nebývá nemocný ani není nešikovný, aby měl každou chvíli nějaký úraz.
Starší jen jeden u zubaře. Za to mladší je vohrablo, tam uz jsme na šesti tuším. Je mu sedm.
Šestiletý žádný, čtyřleté dva rtg ruky. Úrazů bylo hodně, ale většinou doma pozoruji a vyčkávám. Naštěstí nic nebylo tak vážné
Jó, kdyby nebylo těch nešťastných školních úrazů při tělocviku, tak je to dobrý.
Těch RTG vyš. měl od 9.- 16 let asi tak 12.
Většinou něco štíplého nebo zlomeného i naražená kostrč už byla.
Naštěstí zatím žádný jiný důvod nebyl, jinak je zdravý.
@Velryba černá píše:
Nejmladší jich měl určitě deset +.
Tak to máme taky přes 10 s tím u zubaře. Počítám jeden i když dělají vždy dva snímky.
@Anonymní píše:
Tak to máme taky přes 10 s tím u zubaře. Počítám jeden i když dělají vždy dva snímky.
Rentgen u zubaře jsem tam nepočítala, jen ty „velké“.
@Anonymní píše:
Ahoj holky kolik rentgenů už mají vaše děti a v kolika letech? Moje už má asi pět a to nepočítám rentgen celkový u zubaře. Ten je pravidelně každý rok.
A v kolika letech?
Kluci mají ve 13 a 15 letech nepočítaně, několikrát zlomeniny, podezření na zápal plic, úder do hlavy apod. Nenaděláš nic. Svítit z toho nebudou ![]()
Syn 13r, tuším, že dva, jednou asi ve čtyřech letech, jeden loni.
Syn necelých 9 let - rentgen hrudníku (2 roky) zubů celkový (4 roky), hlavy (6 let). Vše 1×. K tomu 1× CT hlavy (6 let), to je asi horší než ten rentgen.
9,5letá:
7,5letá:
6letá v 17 měsících 1× RTG hlavy (prasklá lebka).
3letá ve 2 letech 1× RTG plic (zápal plic).
Nikdy to nebylo zbytečně. Po úrazech hlavy, ani při velikých boulích většinou nejezdíme. A když jsme jednou jeli, byla to prasklá lebka.
Příspěvek upraven 07.03.24 v 21:18
@mihla píše:
Syn necelých 9 let - rentgen hrudníku (2 roky) zubů celkový (4 roky), hlavy (6 let). Vše 1×. K tomu 1× CT hlavy (6 let), to je asi horší než ten rentgen.
Ano.
Holky a váha už se nezapisuje před rentgenem? Nás se neptala a ani minule na rentgenu ne.
Ahoj holky kolik rentgenů už mají vaše děti a v kolika letech? Moje už má asi pět a to nepočítám rentgen celkový u zubaře. Ten je pravidelně každý rok.