Řešit? Neřešit? Když se vám dítě svěří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
21.3.13 08:46
@Anonymní píše:
ONo je to problém hlavně s hygienického hlediska, že… Ale slíbila jsem mlčenlivost… :nevim: :nevim: :nevim:

Je to hnus co udělali :evil: :evil: ale pokud je chcíplé kotě ve vodě, která je pitná, tak je na místě to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
21.3.13 08:46

Aha už si to vysvětlila.. V tom případě bych to nahlásila na úřadě kvůli vodě.. To ž není sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
21.3.13 08:47

To jsou teda roztomilý chlapečci :cert:. Tu studnu by to ale vyčistit chtělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.3.13 08:48
@Anonymní píše:
No právě, jenže kontaminovaná voda není žádná sranda ale zklamat své dítě taky ne :zed: :zed: :zed:

Jaký má ta studna poklop? předpokládám, že asi moc těžký ne, když ho zvědli 10 letí kluci :think: Třeba si něco vymyslet, najít důvod, aby se ten poklop oddělal a kotě vytáhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102693
21.3.13 08:50
@Anonymní píše:
Už jsem to vysvětlila výše o co jde…

Koukám, psala jsem to s odbíháním k dítku dlouho, takže dočítám až teď, hmmm tak tohle by určitě řešit chtělo, ale jak to navléknout aby se neprofláklo, že ti to řekl syn :think: možná zkusit nechat udělat jakoby pravidelný rozbor studny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
21.3.13 08:51

No tak to bych řešila, jinak si budou myslet, že jim to projde i příště. Teda to jsou smradi v 10 zabít kotě 8o. To není normální. Já bych mu zkusila vysvětlit, že určité věci se řešit musí a tohle není jen nějaká klukovina a měli by nést následky. A hodně rychle bych teda informovala o té studně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
21.3.13 08:51

A nebo o prostě říct, že si kluky viděla? Není tam místo odkud by si mohla scénku sledovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 08:53

Zabitým kotětem to začíná…a někdy končí ubližováním lidí, v nejhorším příadně vraždou. Z dotyčného chlapečka může růst kriminálník a narušená osobnost. Toto neni normální. Včasný zásah může (a nemusí) pomoct napravit.. Pokud jde o vodu, stačí nahlasit že tam někdo hodil kotě.. Pak je ten slib že to nikomu neřekneš..to je dilema :think: Každopadně se nemusí nikdo zminovat, kdyz jich tam bylo víc.. :idea:
Jiank mluvim z vlastní zkusenosti..můj soused začal kotětem a skončil u lidí.. :| :! Všichni se ho báli. A ted..má to za sebou..

• Citovat
  • Upravit
1857
21.3.13 08:55
@Anonymní píše:
Zabitým kotětem to začíná…a někdy končí ubližováním lidí, v nejhorším příadně vraždou. Z dotyčného chlapečka může růst kriminálník a narušená osobnost. Toto neni normální. Včasný zásah může (a nemusí) pomoct napravit.. Pokud jde o vodu, stačí nahlasit že tam někdo hodil kotě.. Pak je ten slib že to nikomu neřekneš..to je dilema :think: Každopadně se nemusí nikdo zminovat, kdyz jich tam bylo víc.. :idea:
Jiank mluvim z vlastní zkusenosti..můj soused začal kotětem a skončil u lidí.. :| :! Všichni se ho báli. A ted..má to za sebou..

Právě. Myslím si to samé. To jsou normální sadisti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Almira-Alm píše:
A nebo o prostě říct, že si kluky viděla? Není tam místo odkud by si mohla scénku sledovat??

Právě že není a studnu nepoužíváme my abych si třeba vymyslela, že mi něco na naší vodě nesedí… Když já nechci malýho zklamat :zed: :zed: :zed: Leda napsat anonym? :nevim: Anonymní sms z internetu? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1716
@Almira-Alm píše:

Presne tak, synovi bych vysvetlila, ze to udelal spravne, ze ti to rekl a ze to je hnusny a musi se to resit. A proto, aby on nemel problem, to udelate tak, ze reknes, zes je videla ty.
A ja bych to byt tebou nahlasila nejen na urade, ale i jejich rodicum. A co, ze se to na vesnici bude resit?? A co, ze te poslou do haje?? Jako toto je moc, ted zabiji kote, co budou delat za deset let??!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
21.3.13 08:57

Anonym mě taky napadl, ale to se budou lidi pídit po tom, kdo tu kontrolu poslal. Jak o tom přemýšlím, tak jestli znáš jejich rodiče, zkusila bych to přes ně. Oni synovi vyhrožovali, že ho zbijou, když něco řekne?

• Citovat
  • Upravit
1716
21.3.13 08:59
@Anonymní píše:
Právě že není a studnu nepoužíváme my abych si třeba vymyslela, že mi něco na naší vodě nesedí… Když já nechci malýho zklamat :zed: :zed: :zed: Leda napsat anonym? :nevim: Anonymní sms z internetu? :think: :think: :think:

A myslis, ze kdyz malymu ukazes, ze se takove veci tutlaji, tak je to dobra vychovna lekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 09:00
@Ariadne píše:
Anonym mě taky napadl, ale to se budou lidi pídit po tom, kdo tu kontrolu poslal. Jak o tom přemýšlím, tak jestli znáš jejich rodiče, zkusila bych to přes ně. Oni synovi vyhrožovali, že ho zbijou, když něco řekne?

Právě že jejich rodiče znám bych to přes ně neřešila, vím jací jsou, nebudu to tu dlouze vysvětlovat, ale prostě přes ně by to řešit fakt nešlo… :nevim: A klukovi vyhrožovali, že s toho bude mít průšvih taky když to řekne, tak nejde přesně říct jak to mysleli… :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
21.3.13 09:00

Spíš je řešení přesvědčit syna, aby ti dovolil to říct. Nedělat to za jeho zády, aby o tom nevěděl, ale aby pochopil, že je potřeba to řešit a že příště můžou ublížit psovi, holubovi, dítěti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi