Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj holky, budu radši anonym…
Kdyby se vám dítě svěřilo s něčím o čem si myslíte že je humus a řešit by se to mělo, řešily by jste to i kdyby jste věděly, že vaše dítě tím pádem bude mít z toho u spolužáků problém? Kluk se mi svěřil z něčím co viděl, ale moc mě prosil ať to nikomu neříkám, že by mu kluci dali coproto, tak jsem mu slíbila, že to opravdu nikomu neřeknu… Ale pořád se to ve mě bije![]()
![]()
![]()
Jedná se o kluky okolo 10ti let
Pokud se jedná o šikanu nebo dokonce krádež, tak i přes výhrůžky výrostků řešit jak s třídní učitelkou, vedením školy a případně i s odborníkem. A to hodně rychle, než se původně nevinná záležitost zvrtne v průšvih nebo dokonce tragédii. Rozhodně bych neustupovala přeřazením dítěte na jinou školu. Ti grázlíci by mohli mít pocit, že jim to zase prošlo.
@Anonymní píše:
Nebudu zatím říkat podrobnosti ano?![]()
![]()
Jen prozradím, že jsem „něco“ udělala a teď čekám jak budou dotyční reagovat a pokud se nebude nic dít, což si myslím, že nebude, mám 100 chutí to oznámit veřejně!
![]()
![]()
Jen prozradím, že voda na testy šla…Zakl.
tak jsem si početla a nějak mi chybí závěr. Jak to dopadlo?
Nečetla jsem celou diskuzi, tak nevím, zda to zaznělo, ale co poprosit nějakou kamarádku, ať dojde na obec, že situaci viděla ona sama ![]()
Omlouvám se, jsem s křížkem po funuse, to jsem si dřív nevšimla… ![]()